Как да разбереш дали си добра в леглото

Поне веднъж ти се е искало да чуеш за себе си „Тя е страшна в леглото“, нали?

 
 

Поне веднъж ти се е искало да чуеш за себе си „Тя е страшна в леглото“, нали?

Време е Cosmo да се захване с въпроса, който всяка жена, която прави секс си задава, за да ти помогне да повишиш успеха си по сексология.

„Добра ли съм в леглото?“ Нормално е от време на време да си задаваш този въпрос. Все пак сексът е умение, което изисква практика и търпение и е естествено да искаш да знаеш дали се усъвършенстваш. Но никъде не дават диплома за завършено секс образование. А критерият, по който сме свикнали да оценяваме представянето си е основан на филмовата индустрия, порното и клюките. Те имат две общи неща: 1) Измислени са; 2) Карат ни да изглеждаме зле.

Виж класацията за най-добра любовница според зодията (снимки долу):

Галерия: Най-добрата любовница сред зодиите

Виж всички снимки

Сексът на екрана – без значение дали този в кино салона, на телевизора или на лаптопа ти е организиран, режисиран и заснет, за да представи нечия идея за Страхотен Секс. Това, което ни показват всъщност е еротична фантастика. Дори и в хард порното рядко ще видиш героите наистина да правят секс, да се потят, да стенат от удоволствие и да премрежват поглед. В реалността е нужно малко повече от един еректирал пенис, за да получи една жена оргазъм. Не ги гледай мъжагите, които с часове правят секс по еротичните канали. Те ти показват свръхестествени неща. Затова сравнени с тези научнофанатастични филми твоите (и вашите) сексуални подвизи ти изглеждат някак смешни, карат те да се чувстваш неуверено и да си задаваш въпроса „Как се справям?“.

Истината е, че всъщност няма такава категория като „добра в леглото“ – готиният секс всъщност е резултат от добро стечение на обстоятелствата. Настроението, менструалният ти цикъл, стресът, финансовите проблеми, самочувствието, часът и отношенията ти с гаджето са променливи, които влияят върху качеството на забавленията ви в леглото. Освен това, ти си само на половина отговорна за успеха – колкото и да те бива в секс упражненията ако си единствената, която се старае, пак няма да се получат нещата помежду ви – не можеш сама да правиш страхотен секс (добре, де, може, но това вече е друга тема!). Още повече, че този, който за една е страстен любовник, за друга може да бъде пълно дърво.

Вероятността да луднеш по темата „Как се справям в леглото“ е голяма. Но не е ли по-добре да оцениш свършената работа, а не този, който я е свършил. Беше ли сексът, който снощи прави по-добър, или беше същият или по-лош от последния път? Има ли изобщо база за сравнение? И не е ли по-логично да се запиташ „Мога ли да бъда по-добра любовница?“.

►►►9 начина да го възбудиш независимо къде сте

За съжаление много жени са заети с това да мислят как ще изглежда тялото им по време на секс, за да се сетят за този въпрос. Как ще откриеш нови начини да му доставяш удоволствие ако всичко, за което мислиш е дали дупето ти изглежда дебело в тази или онази поза? А като си мислиш за тези глупости настроението ти за секс бързо се разваля. Затова изгасяш осветлението като се подуеш преди цикъл и отказваш на гаджето си, само защото не ти е изрядна интимната прическа.

Факт е, че повечето неща, които притесняват жените изобщо не притесняват мъжете. Затова, когато се опитаме да им обясним причината за нашите паранои те не разбират и думичка от това, което сме им казали. За него да му кажеш, че не искаш орална любов, защото скоро не си ходила на кола маска е като за теб да кажеш, че не искаш шоколад, защото не ти се пие вода – няма смисъл.

Секс правилата, които ще направят и двама ви щастливи...

Спри с параноята

Ако мислите ти убиват страстта ти ги разконспирирай. Ако не харесваш начина по който се накланят гърдите ти докато го правите, носи любимия си сутиен (а и има едни сладки сутиени, които са хм, без чашка, а само крепят отдолу гърдите). Ако видът на заобленото ти коремче те разстройва накарай партньора си да ти завърже очите и ще забравиш за него. Според някои читателки стриите почти изчезват на приглушена червена светлина заедно с мислите за тях.

►►►Малко пошляпване за повече сексуална възбуда

Вярвай на думите му

Ако твоето момче ти казва, че за него няма значение, че едната ти гърда е по-голяма от другата или, че никога не е забелязвал портокаловата кожа по дупето ти, а напротив – мисли го за перфектно, значи трябва да му повярваш. Първо, той не те гледа така критично, както ти го правиш и второ – ако наистина държи на теб ще обича не само предимствата ти, но и недостатъците, които си мислиш, че имаш.

Покажи му, че ти харесва това, което прави...

За него е много важно какво ти доставя удоволствие. Затова ако гаджето ти се опитва да те задоволи, значи не го прави по задължение. Той се старае, защото наистина се възбужда да вижда как губиш самообладание заради неговите умения с ръцете, езика, пениса. Но докато го прави той има нужда от одобрението ти. Мъжете също могат да бъдат параноици. Ако не получават никаква обратна връзка, те бързо могат да загубят увереността и дори ерекцията си.

Внимавай с писъците

Като се мяташ в леглото и пищиш от удоволствие (досущ като разгонена котка или като порно звезда) може би си мислиш, че го възбуждаш, но истината е, че го караш да се запита дали не преиграваш (той също е гледал доста филмчета с крещящи жени). Жените, които викат по време на секс изнервят повечето мъже. Вместо да се наслаждава на момента, той е забол поглед в стената и се чуди дали стенеш от удоволствие или от болка и, най-вече, дали не симулираш.

Говори с него

Помоли го да направи това, което искаш – по начина, по който ти искаш. Така ще му спестиш хиляди догадки и изцепки. И ще го увериш, че наистина харесваш секса, който правите толкова, колкото и той. А ако след това му кажеш Благодаря ти! ще му покажеш, че наистина оценяваш направеното и ти е харесало. А като знае какво ти харесва той със сигурност ще го направи следващия път.

Бъди открита

За разлика от взимането на шофьроски изпит, изпитанията пред теб и нещата, които има да научаваш по секс ще се случват през целия ти живот. Будистите казват, че най-мъдрите са онези, които си признават, че не знаят нищо; по същия начин най-щастливите любовници, са онези, които търсят нови забавления заедно вместо като други двойки, които търсят нови партньори, мислейки, че са направили всичко с досегашния си. В момента, в който решиш, че знаеш всичко за секса трябва за започнеш да се тревожиш, защото никой не му се е отдало в действителност да е пълен спец по въпроса.

Как да разбереш дали го възбуждаш...

Не е много сложно да разбереш кога един мъж се е възбудил. Твоето момче вероятно показва това със свои специални знаци, които рано или късно ще разпознаеш. Всички момчета обаче могат да бъдат разконспирирани чрез следните сигнали:

• Пулсът му се ускорява. Няма как да не усетиш как тупти сърцето в гърдите му.

• Температурата на тялото му се покачва. Някои мъже се потят само при мисълта за секс.

• Дишането му се учестява. Колкото повече се вълнува, толкова по-бързо и неравномерно диша.

• Пенисът и устните му се пълнят с кръв. Подобно на нашите устни, които се подуват и зачервяват, когато сме възбудени.