Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Как да правиш секс поза 69 като професионалист

 

Оценка: (0/5)

 
 

Не знам как е при вас, но когато аз чух за първи път за позата 69 (може би бях в 11 клас), доста се обърках.

Как да правиш секс поза 69 като професионалист

Къде какво се поставя? И как работи? Какъв е този орален секс, който се изпълнява едновременно и от двамата? Цялата работа изглеждаше странно и като гаранция за неловки ситуации.

Ако се чудиш с кого да пробваш позата, избери го според зодията му (в галерията долу):

Кои са най-добрите любовници според зодията


Сега, когато съм изпробвала 69 в много различни варианти, не мога да кажа, че е най-любимата ми, но със сигурност е забавна (и възбуждаща). Освен това, красотата на тази поза е, че могат да я практикуват хора от всякакъв пол и конфигурация.

За малцината незапознати: Секс позата 69 изисква и всеки от двамата партньори да се обърнал с уста към гениталиите на другия. Истинска романтична вечеря за двама, нали?

Прочети триковете, с които ще овладееш 69 на 69% (шегуваме се, на 100%, че и повече):

1. Първо се изкъпи

Още по-яка алтернатива - изкъпете се (и възбудете) взаимно.
Още по-яка алтернатива - изкъпете се (и възбудете) взаимно.

Причината за къпането не е, за да бъдеш чиста (така де, не изцяло), но също за да те подготви мислено за следващата стъпка. Всяка сексуална новост изисква успокоено съзнание. Не искаш да се притесняваш дали си чиста или не, точно по средата на изживяването.

2. Загрей

Нормално е да ставаш все по палава, когато предвкусваш какво ще се случи, а поза 69 е мно-о-о-го палава! Съвсем логично е да загрееш стабилно, преди това.

Позите за соло изпълнения, които ще подгреят пикантната 69 са в галерията долу:

11 соло секс пози за жени (които обичат себе си)

3. Долу или горе?

Как да правиш секс поза 69 като професионалист

Да избереш къде да застанеш по време на 69 не е толкова лесно, колкото да хвърлиш монета. Необходимо е да помислиш за малко къде искаш да бъдеш – отгоре или отдолу. Имай предвид следното – както и при ездачката, човекът отгоре поема повече контрол от другия. Той влияе на движенията, скоростта и удоволствието от оралните ласки, които си дарявате взаимно.

►►► Ш-ш-т, мъжете говорят: 9 тайни за позата 69

4. Или настрани?

Ако не можете да се разберете кой да бъде отгоре и кой отдолу, тогава застанете настрани, като отново спазвате основното правило – устата на единия да е обърната към гениталиите на другия и обратното.

5. Слушай

Как да правиш секс поза 69 като професионалист

Тъй като двамата ще правите и получавате орален секс по едно и също време, важно е да не се отдаваш на удоволствието прекалено много, независимо колко добър е партньора ти и как те кара да се чувстваш в този момент. Въпреки това, обърни внимание на движенията и звуците на другия човек, вместо да се фокусираш само върху собствените си усещания – реакцията му ще те възбуди още повече.

►►► 10 причини да не се дърпаш от орален секс

6. Използвай ръцете си

Не забравяй да ги използваш, за да докосваш партньора си по цялото тяло, не само по „срамните“ части. Плъзни ръцете си навсякъде – зърната на гърдите, вътрешната част на бедрата, всичко, което ти се струва уместно.

7. Можеш да използваш играчки

След като научи, че използването на ръцете е от решаващо значение, ще ти прошепна още една тайна – вибраторът ще направи усещанията за теб или партньора ти още по-интензивни. Не е задължително да изваждаш „тежката артилерия“ - дори малка секс играчка във формата на куршум значително ще нажежи обстановката.


Виж ощеНово в Cosmo