Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Как да миеш секс-играчките правилно

 

Оценка: (0/5)

 
 

Вибратора, каккто и всички други играчки за възрастни имат за цел да доставят удоволствие.

Как да миеш секс-играчките правилно

Преди употреба те задължително се почистват. Ето как да направиш това правилно, за да не се прецака нещо.

Женските зодии и какви мъже им подхождат в леглото

Различните материали изискват раличен подход

Повечето секс-играчки са направени от силикон и пластмаса, но не трбява да се мият заедно. Може да загубиш повече време, но ги измий по отделно. Като най-често това се прави с обикновен сапун и вода. Това важи за изделията от силикон, стъкло, стомана, кожа и пласмаса.

Не забравяй за батериите

Преди да потопиш играчката изцяло във вода и да поставиш под течаща чешма се увери, че тя е напълно водоустойчива, особено ако има батерии. Това го пише на опаковката. Ако не си напълно сигурна я почисти с чиста гъбичка за чинии и тогава използвай. Извади батериите преди това. Този подход важи и за тези инструменти, който се сключват в електрическата мрежа.

Слагай презерватив на гумираните играчки

Много от изделията, които са гумирани, желеподобни и пластмасови имат невидими пори. И дори и след старателно измиване в тях се задържат микроби. За да не ги принесеш във влагалището си е добре да поставяш презерватив без лубрикант.

Как да миеш секс-играчките правилно

Приготви си четка за зъби

Много изделия, които имитират анатомична форма имат извивки и вдлъбнатини, трудни за почистване. Вземи чиста четка за зъби и внимателно ги почисти.

Почиствай с подходящи препарати

Понякога е възможно да повредиш секс-играчката, ако я третираш с неподходящи средства. Най-често се препоръчват препарати, подходящи за почистване на детски играчки. Никога в домакински препарати или нещо със силни активни и разяжващи вещества.

►►►ВИЖ ТУК: 7 грешки, които допускаш със секс играчките!

Кажи не на хартиените кърпи

Намокрената салфетка може да попадне в играчката и да я повреди. По-добре е да я избършеш с нетъкан плат, който не оставя власинки или просто да я остави да изсъхне сама.

Почиствай веднага

След изваждането й от кутията, секс-играчката трябва да бъде измита веднага. Щателно трябва да почистиш и непосредствено след употребата й.

Как да миеш секс-играчките правилно

За всяко място, отделна играчка

Не изполвай една играчка на две места, така лесно може да разнесеш вредни бактерии. Особено ако играчката е била първо „отзад“, а после „отпред или в устата ти. В краен случай може да сложиш презерватив, но винаги е по-добре да я измиеш.

Подходящ лубрикант

Да повредиш играчката можеш и като използваш неподходящ лубрикант. За силиконовите инструменри е подходящ лубрикант на водна основа. 


Виж ощеНово в Cosmo