Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Как да избереш най-добрата секс поза за теб

 

Оценка: (0/5)

 
 

Понякога броят на позите в секса силно се намалява, заради особеностите на твоята и неговата физиология.

Как да избереш най-добрата секс поза за теб

Той обича позата, когато краката ти са вдигнати до ушите му, но теб така те боли и ти изтръпват краката.

Ти обичаш нежните „лъжички”, но членът му се изплъзва. Налага ви се да импровизирате в движение и да променяте сценария...

Как да избереш най-добрата секс поза за теб

Виж нашите секс предложения, съобразени с вашите физиологични осбености.

Малък член

„Преди време излизах с мъж с малък пенис. В позите той отгоре, аз отгоре, стоейки, седейки, просто не го усещах. Все едно правиш секс, ама вътре няма член. Непонятни усещания. Той предложи doggy style – съвсем друго нещо. Получи се наистина невероятен секс!” Вики, 27 г.

Какво да правиш, ако имаш същия проблем?

Освен кучешката поза, по-дълбоко е проникването, ако сложиш възглавница под таза си. Или в мисионерската поза повдигни краката си колкото можеш по-високо. Или опитай да легнеш на една страна, партньорът ти да стои на колене, единият ти крак да е на леглото, а другият той да придържа под ъгъл. Или легни по гръб върху него, а той да гали клитора ти и едновременно да не позволява на члена си да се изплъзне от влагалището.

12 секс пози за тройки

Дебел член

„Една приятелка имаше гадже с член, който я изпълвал отвсякъде – тя такива харесва. Пълен – в случая много меко казано, действително си беше много, много дебел. Доста е сложно с такива мъже: при мисионерската поза на момичето му е тежко, при кучешката – на мъжа (коремът му пречи). Единствената поза е „ездачката”. „Долна лъжа! – каза приятелката ми. – Позата „ездачка” беше невъзможна с него: коленете ми не стигаха до леглото. Вариантът беше да стоя не на колене на леглото, а клекнала. Но мускулите се уморяват много бързо и се появяват грозни гънки на корема, срамувах се от това и бях съгласна да правим секс само в пълна тъмнина”.” Валерия 25 г.

Какво да правиш, ако имаш същия проблем?

Изпробвайте изправени пози или ти седиш на масата, а той е прав. Още един вариант е – той лежи със сгънати крака в коленете, а ти си се облегнала с гръб на бедрата му като във фотьойл. Тази поза гарантира достатъчно дълбоко проникване.

Оргазъм чрез световъртеж

Катя получава оргазъм само когато главата ѝ е по-ниско от нивото на тялото, кръвта нахлува в мозъка, мислите приятно се объркват и... ах! Затова и изборът на позите им в секса с приятеля ѝ се ограничава от това условие – главата ѝ да е надолу. Най-лесно се получава в мисионерската поза или когато лежи по корем с главата наведена надолу, а той прониква отзад.

Какво да правиш, ако имаш същия проблем?

Дълбоко вдишване и издишване – лекото замайване ти е гарантирано от хипер вентилацията на белите дробове.

12 типа съблазнителки според зодията

Особености на влагалището

Ирина е била девствена, двамата с Косьо дълго са се опитвали да променят този факт, но нищо не се е получавало. Той започвал да прониква в нея – и толкова. Много ѝ е било неприятно и вече нищо не е искала да прави. Членът му се опира в непреодолимо препятствие, както самият Косьо казва „все едно там има кост”. След девет месеца неуспешни опити младите отиват на лекар и разбират, че Ирина има рядко разположение на влагалището – много близко до ануса. И единствената комфортна позиция за дефлорация е отзад – кучешката. Аха! Точно така не са опитвали за деветте месеца старание. Някак не ѝ се искало да загуби девствеността си в такава неромантична поза. Проблемът бил решен за една вечер.

Как да избереш най-добрата секс поза за теб

Какво да правиш, ако имаш същия проблем?

Нека той легне на леглото, а ти седни на члена му, накланяйки се и опирайки се с ръце на леглото. Опитай да пружинираш с цялото си тяло и особено с бедрата. Или легни по корем, леко повдигайки таза си, а той нека легне върху теб. Главното е двамата да се движите един срещу друг.

Разлика в ръста

„Имам приятели, на които разликата в ръста им е повече от 40 см. Прави или в позата doggy style въобще не им се получава. След това се приспособиха. Усъвършенстваха и кучешката: тя лежи по корем на ръба на леглото, а той е на колене на пода. При това успява и да я целува по врата, зад ухото и дори и по устните! А мисионерската поза и двамата я предпочитат: той е на колене, тя лежи по гръб, обхванала дупето му с крака, а той поддържа таза й с ръце.” Рали, 21 г.

Какво да правиш, ако имаш същия проблем?

Ръстът не пречи в позите, когато тя е отгоре, седейки (с лице един към друг или тя е с гръб към него), настрани и т.н. И макар че е трудно в тези пози на партньорите с голяма разлика във височината да се целуват, момичето може да целува гърдите и шията на мъжа си, а той – буквално да я гали навсякъде с дългите си ръце.

Клиторен оргазъм

Поли е във възторг от най-невероятния клиторен оргазъм на света. Но партньорът ѝ искал едновременен оргазъм. Избрали позата „жената с гръб към мъжа” и всичките ѝ варианти. Мъжът седи, момичето е отгоре с гръб към него; „лъжички”; прави, тя е облегната с лакти на масата... Целта е била постигната.

Какво да правиш, ако имаш същия проблем?

Той може да седне, опирайки се с лакти на таблата на леглото, и силно да сгъне крака в коленете. Ти си отгоре с лице към него. По този начин коленете и корема на мъжа правят плътно „седло” и при движението пубиса (и клитора!) ти се търкат в частта над пениса му. Клиторният оргазъм се получава дори без стимулация с ръце. А в мисионерската поза момичето може да сложи ръката си на пубиса – и всяка фрикция на мъжа ще се предава където трябва.


Виж ощеНово в Cosmo