Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Как да говориш мръсотии без да се чувстваш неловко

 

Оценка: (0/5)

 
 

Колкото и банално да звучи, бъди себе си!

Как да говориш мръсотии без да се чувстваш неловко

Освен, ако не си усвоила напълно Кама Сутра и не си експерт във всичко, свързано със секса, най-вероятно се притесняваш от идеята да говориш мръсни думи в леглото. Но мръсния разговор е прекрасна възможност да разнообразиш сексуалния си живот и да покажеш другата си същност. Тези съвети ще ти помогнат да се отпуснеш и да не се чувстваш неловко в ситуацията.

Какво възбужда всяка зодия

1. Определи някакви граници

Помоли гаджето си да пропуснете думите, които ви смущават и се чувствате некомфортно. Например, има мъже, които обичат да ги наричат "татенце", докато за други това е страховито. Ако той е от втория тип, то със сигурност думата ще съсипе вашия ритъм.

2. Не е толкова важно какво точно казваш, а как го казваш

Мръсните приказки не са само думи. Те са много повече. Това означава, че трябва да включиш и други форми на речта като въздишки и стонове. Плюс това много от вас сигурно знаят, че контактът с очите е от съществено значение. 

►►►ВИЖ ТУК: Мръснишки секс игри за взривоопасни удоволствия!

3. Бъди себе си

Това може би ти звучи като клише, но важи с пълна сила в секса. "Мръсният разговор" върви най-добре, когато се чувстваш комфортно и уверено, което е пълна противоположност на това как се чувстваш, когато си мислиш, че трябва да изиграеш грандиозен спектакъл. Ако твоя човек си струва, то най-вероятно не очаква от теб да се държиш като порно звезда. Не е нужно да казваш неща, които те притесняват. 

Например, ако той няма огромен член, най-вероятно знае това и ако се съсредоточиш върху това колко голям е докато говориш мръсотии, той ще знае, че не е истина.
Например, ако той няма огромен член, най-вероятно знае това и ако се съсредоточиш върху това колко голям е докато говориш мръсотии, той ще знае, че не е истина.

4. Започни бавно

Противно на общоприетото схващане, мръсните приказки не означават да изсипеш куп ругатни за по-малко от 5 минути (въпреки че спокойно може да го направиш). Те могат да бъдат и супер прости като "Ти си толкова вкусен" или "Продължавай да правиш това". От там нататък може да използваш и по-неприлични думи, разбира се, ако се чувстваш комфортно с тях. Но ако наистина се срамуваш, винаги може първо да му изпратиш палаво съобщение, за да видиш как ще реагира.

5. Бъди описателна

Комплиментът към гаджето ти дава тласък на неговото его. Говори за тялото му, кажи коя част от него ти е любима..Може да споделиш какво ти се иска да направиш с него преди да си започнала и какво ти харесва докато го правиш. Също така не пренебрегвай и другите си сетива! Харесва ти вкуса му? Обичаш звуците, които той издава? Помисли за всички опции! 


Виж ощеНово в Cosmo