Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Истинското мнение на мъжете за секс играчките

 

Оценка: (0/5)

 
 

Може би си мислиш, че мъжете приемат секс играчките за съперници в спалнята и те е страх да предложиш да си поиграете с тях? Стига си се притеснявала!

Истинското мнение на мъжете за секс играчките

Един достатъчно опитен в сексуално отношение мъж никога не би ревнувал от вибратор, анални топчета или клиторен стимулатор. Той би трябвало да знае, че това са просто пикантни подробности за подобряване на преживяването и оргазмите, а не повод за наранено его.

Забавни секс играчки, вдъхновени от "Игра на тронове" - виж в галерията долу:

Зимата идва: 9 секс играчки от „Игра на тронове“, които ще те топлят

Какво НАИСТИНА мисли един мъж за секс играчките? Сега ще разберем.

1. Да, възможно е да е леко скептичен към тях в началото.

Тъй като мъжете по принцип имат по-малко опит с играчките за възрастни, възможно е в началото да изпита леко притеснение за включването на цял куп анални топчета в секс игрите ви. Или пък да „окове“ пениса си в силиконов пръстен. Приготви се да го съблазниш с идеята си и не се обезкуражавай, ако в началото се колебае. Започни с по-безобидни и малки секс играчки, преди да извадиш тежката артилерия.

2. Добре де, той може и да изпитва бегла ревност към вибратора ти.

Истинското мнение на мъжете за секс играчките

Наясно е, че е тъпо и неоснователно да се чувства така, но не може да спре мислите да бродят из съзнанието му. На повечето представители на мъжкия пол не им пука как се възбуждаш, когато не са наоколо. Но когато се срещне очи в очи с пластмасовото „чудовище“, нищо чудно да се почувства леко заплашен. Това важи с особена сила, ако на него и без това му е трудно да те доведе до оргазъм. Естествено, това не е истинска ревност, като тази към бившия ти, например. Дълбоко в себе си той знае, че няма вибратор на света, който може да го замести.

►►► Ш-ш-т, мъжете говорят: 90 тайни за позата 69

3. От друга страна, той намира секс играчките за полезни помощници.

Обратното на предната точка – в случаите, когато се чувства малко мързелив, той няма нищо против да включи вибратора в секса. Моментът, в който осъзнае облагите от играчката е този, в който разбира, че няма нищо плашещо в нея.

4. Той не би искал да го изненадаш със секс играчка по средата на акта.

Не е най-добрата идея да сюрпризираш партньора си със секс играчка, особено ако планираш да я използваш върху него. Първо разговаряй с него, за да си сигурна, че е съгласен да експериментира.

Само за жени: секс пози за мастурбиране (в галерията долу):

Идеалните секс пози, за да си доставиш удоволствие сама

5. И се чуди... как точно се подготвяш за мастурбиране с тях?

Истинското мнение на мъжете за секс играчките

При повечето мъже, ситуацията е следната: мотаят се из стаята, когато внезапно осъзнават, че ръката им вече е в панталоните. Просто им е било скучно и резултатът е налице – спонтанен и непринуден. Но така ли се случва и при жените? Според мъжете, няма нищо спонтанно в това да извадиш вибратора си от чекмеджето и да започнеш да го използваш. Дали пък не започваш с подгряване с пръсти и после преминаваш към „основното ястие“, пита се той. Нека се пита...

6. Любопитен е как ги почистваш.

Безопасно ли е да слагаш секс играчките в съдомиялната? Или ги накисваш в мивката? Необходимо ли е да ги почистваш изобщо? Може би използваш някакви специални мокри кърпички за целта? А налага ли ти се да ги поправяш? Толкова много въпроси и толкова малко отговори...

►►► Как да миеш секс играчките правилно

7. Сигурен е, че би било супер възбуждащо да те гледа как мастурбираш.

Ти сигурно не си отделила много време в разсъждения как се самозадоволява той (или пък идеята ти харесва), но ще се изненадаш колко би му харесало, ако имаше шанс да те погледа. Когато види колко се възбуждаш от една секс играчка ще го амбицира да се качи и той на борда, при това доста бързо.

8. Любопитен е колко вида секс играчки притежаваш.

Истинското мнение на мъжете за секс играчките

За вибратора вече е наясно, но ти имаш и щипки за зърна? Анална броеница? Колко ли е дълбока заешката дупка, Алиса? Любопитно му е да разбере (или може би да изпробва), но не е чак толкова убеден, че иска да знае всичко.

9. Би искал да го попиташ „за“ или „против“ секс играчките е.

Трудно е да намериш хетеросексуален мъж, който не си пада по женски гърди. Просто има някои аспекти, които са валидни за всички представители на дадена демография. Но що се отнася до секс играчките, такова разделение не съществува. Някой мъже ги мразят, други ги обичат, а трети са безразлични към тях. Няма как да разбереш към коя група спада твоя, ако не го попиташ.


Виж ощеНово в Cosmo