Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Истините за секса, които никой няма да ти каже

 

Оценка: (0/5)

 
 

Невинаги в леглото царува романтиката. И ти може би си забелязала този неоспорим факт. Но пък сигурно още таиш някаква, макар и минимална, надежда, че това не е онова! Е, време е да ти отворим очите за някои истини, за които никой няма да ти разкаже. Та той дари няма да ти намекне!

Истините за секса, които никой няма да ти каже

Опитай този секс трик, ако той е зодия... Отговорите виж в галерията долу.

Какъв секс трик да пробваш според зодията му

►►►Отговорите на 50 палави секс въпроса - ето тук.

Първо, целият този приятелски секс – е много удобна система за социално взаимодействие. Не всичко е така, както го показват по телевизията и в киното. Това, че ти и приятелят ти сте се съгласили на секс без ангажименти, не означава, че ще станете двойка. Понякога сексът – това е просто секс. И той не се превръща в нищо повече, ако не го искате и двамата.

Изобщо не си заслужава да се тормозиш заради това. Ако и двамата с момчето сте съгласни със ситуацията, че отношенията ви се свеждат до физически, и сте честни един с друг, то няма за какво да се притеснявате. Не позволявай на медиите да ти диктуват какво да правиш в леглото: докато нещата се случват по взаимно съгласие, никой не може да ти го отнеме.

Истините за секса, които никой няма да ти каже

Второ, колкото и нелогично да звучи, това е живата истина и ще се наложи да я приемеш. Сексът невинаги е сексуален! Понякога по време не секс ще се чувстваш неловко и дори ще се срамуваш. И това е напълно нормално. Не всичко е романтика. Сексът е емоционален акт и в него можеш да чувстваш далеч не само една емоция.

В порното всичко е лесно. Но в живота сексът невинаги е толкова интензивен и добре изпълнен. Всичко зависи от химията между теб и партньора ти.

►►►Подлуди го с уста. Виж 7 секси умения.

Трето... Понякога емоциите, които преживяваш заради секса, могат да са толкова интензивни, че да те потискат. И това също е нормално. Ще има случаи, в които ще ти се иска просто да си поплачеш. Сълзите ще напират в очите ти, а ти няма да можеш да си обясниш защо. Всичко е наред! Просто понякога сексът действа по този начин на чувствителните хора. А дали това ще се стори странно на партньора ти – е друга тема за разговор.

Истините за секса, които никой няма да ти каже

Четвърто – ще правиш секс и с партньори, които ще оставят у теб негативно чувство и впечатления. Нищо нередно няма тук. Може би дори няма да можеш да си обясниш защо така се е получило. Просто знай, че ще се отървеш от тях, като преспиш с някого другиго.

Пето, трябва да престанеш да мислиш, че под дрехите се крие абсолютно различна личност. Не е така. Просто теб те очаква поредното разочарование, ако очакваш агресивност от пасивен човек.

Косата ти е дълга, позите горещи: виж ги в галерията долу.

Горещи секс пози, ако си с дълга коса

Шесто, на този свят съществуват хора, които искат да правят секс с теб, въпреки че ти не очакваш подобно нещо от тях. И това невинаги са тези, с които ти би искала да си близка интимно. Може би си струва понякога и самата ти да правиш първата крачка.

Седмо – напълно нормално е по някое време да поискаш на направиш пауза от тези непрестанни сексуални експерименти. Ти не си животно. Важното е да не оставаш извън играта за прекалено дълго време. Можеш да изпуснеш ритъма и да развалиш всичко.

Истините за секса, които никой няма да ти каже

Осмо... Любовта невинаги е по-хубавото нещо от секса. Разбира се, някои хора искат да се посветят на половинката си, да са му верни, но ти може да не си от тях.

Нито ти, нито те трябва да натрапвате житейската си философия на околните. Ако ти си типът жени, които намират смисъла на живота в удоволствията, никой не трябва да ти казва друго.

Ако си циник по отношение на любовта и маниак към секса, то ти си също толкова пълноценна личност, както и останалите.

Девето, може да се случи и така, че да се влюбиш в мъжа, с когото просто правиш секс, но въпреки това, да не искаш да бъдеш с него. Защото, колкото и да го обичаш, ти все още цениш личната си свобода прекалено силно. Помни, че сексът не те привързва към партньора автоматично.


Виж ощеНово в Cosmo