Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Игра с анални топчета: пълен инструктаж

 

Оценка: (0/5)

 
 

Знаем, че аналните топчета са от секс играчките с малко странна репутация, но довери ни се – „играта“ с тях е забавна.

Игра с анални топчета: пълен инструктаж

Независимо дали си заинтересована само към опознаване на новите хоризонти, които включването на ануса разкрива пред половия ти живот или искаш да правиш анален секс, но те е страх да скочиш право в дълбокото, аналните топчета са чудесен експеримент за теб.

Повечето от играчките на върха започват с топчета с малък размер, който се увеличава колкото по-навътре влиза играчката. Концепцията е идеална за начинаещи, защото дава възможност на тялото да се приспособи към необичайния за него предмет. Спокойно – аналните топчета не са толкова страшни, колкото изглеждат и са много лесни за изваждане.

Всяка зодия си има секс фетиш - виж какъв е той в галерията долу:

Причудливите секс фетиши на различните зодии

Мъжете ги харесват, защото с тях могат да стимулират простата (и това съвсем не се отнася само за хомосексуалните сред тях), но жените също могат да извлекат удоволствие – все пак анусът е пълен с нервни окончания. И да, кожата там има способността да се разтяга, но е много деликатна и не бива да се наранява.

Cosmo представя: правилните техники за извличане на максимално удоволствие от аналните топчета.

1. Използвай лубрикант щедро.

Преди да започнеш, сложи добро количество лубрикант както върху топчетата, така и около и в ануса. Имай предвид, че повечето анални топчета са изработени от силикон, поради което употребата на лубрикант на базата на силикон не е удачна. Спри се на такъв на водна основа.

2. Започни плавно.

Ти или партньорът ти трябва нежно да бутнете първото топче от редичката в дупето ти. Дай си време да свикнеш с усещането, предизвикано от проникването. След като се почувстваш готова, може да продължиш със следващите топчета. Ако си сама, използвай едната ръка за целта, а с другата разширявай ануса лека-полека.

►►► 8 форплей трика за начинаещи в аналния секс

3. Намери своята „гореща зона“.

Повечето анални топчета на пазара са направени от гъвкава основа, което е голямо предимство. Това ти позволява да местиш играчката не само напред-назад, но и настрани, докато не откриеш кои зони са най-чувствителни (в добрия смисъл) към допира й. Също така, можеш да оставиш топчетата в дупето си, докато с партньора ти правите вагинален или орален секс.

4. За по-смелите...

Ако вече си свикнала с аналната игра и искаш да опиташ нещо по-различно, вибриращите анални топчета са удачен избор. Много хора откриват, че вибрациите повишават значително чувствителността. Можеш дори да помолиш партньора си да направи усещанията ти още по-ярки, като масажира с език или пръсти ануса, докато топчетата са вътре в него.

За още по-смелите - горещи секс пози със сменен ъгъл - снимките в галерията долу показват как се правят:

5 стимулиращи пози със сменен ъгъл

5. Уцели правилния момент.

Игра с анални топчета: пълен инструктаж

Важно е да прецениш кой е правилният момент за изваждането на топчетата. Ти (или партньорът ти, ако той употребява топчетата) ще усетите супер силен, различен оргазъм, ако по време на кулминацията секс играчката бъде извадено бавно, топче по топче. За да се случи това, ти или той трябва да дадете знак, че сте близо до ръба.

►►► 10 филма, в които има сцени с анален секс

6. Увери се, че всичко е безопасно.

Преди да поръчаш аналните топчета, разгледай внимателно предложенията и избери тези, които имат дръжка за издърпване направя. Анусът създава вакуум, така че се нуждаеш от един вид „котва“, която да предпази топчетата от засмукване.

7. Поддържай ги чисти.

Ако хигиената покрай използването на топчетата те притеснява, започни с хубаво измиване на ануса преди употребата им. Можеш да използваш и анален душ, но внимавай, защото прекомерното почистване премахва не само мръсотията, но и добрите бактерии в ректума, а те са важни за правилното функциониране на отделителната система. Аналните топчета са забавни за употреба и внасят пикантна нотка в сексуалния живот, но е важно да ги поддържаш чисти.


Виж ощеНово в Cosmo