Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Горещи съвети за справяне със скучния секс

 

Оценка: (0/5)

 
 

Случва се сексът да не е от най-добрите. Но това не означава, че трябва да се случи пак.

Горещи съвети за справяне със скучния секс

Наред движението #MeToo, лошият секс е постоянно в заглавията на новините. Фразата обхваща всичко от скучен секс по взаимно съгласие до насилствен секс, граничещ с изнасилване.

Тук обръщаме внимание на първото: интимност по взаимно съгласие, която не е никак задоволителна. Защото макар сексът по принцип да трябва да е по съгласие, хубавият включва добра комуникация, страст и удоволствие. Ако тези неща липсват, макар и по съгласие, сексът е лош. Понякога дори е направо ужасен, независимо дали е за една нощ, или е с дългосрочен партньор.

Проблемът има решение, казва д-р Джил МакДевит, сексолог и съветник по сексуално блаженство. Тя обяснява, че не е нужно да страдаш. „Винаги знай, че може да спреш и да откажеш да продължиш любовните игри по време на секс.“

Провери какво казва хороскопа ти за твоите най-секси черти. Отговорите са в галерията долу:

С какво привличаш мъжете според хороскопа ти

Може би ти се струва странно? Да, в началото може и да е така. Но си заслужава, в името на по-добрия секс. Следвай нашите съвети за справяне със скучния секс. Имаме няколко идеи по въпроса.

„На третата ни среща със Скот заговорихме как сме загубили девствеността си.“ Започнах първа и му разказах как се случи. Тъкмо бях влязла в колежа, случи се с едно момче. Нищо особено. Той каза, че е правил секс само веднъж досега, преди около година. Натискахме се здраво и се разсъблякохме в неговата стая. Помота се малко из интимните ми части, но в крайна сметка успя да уцели правилния отвор. След няколко минути заешко чукане, той ме попита най-любезно: „Искаш ли да ти го сложа отзад?“, сякаш ме питаше дали искам кафе. Забеляза изненадата ми и каза: „О, съжалявам! Мислех, че жените обичате да ви го пъхаме там“ – Шанън, 31 години.

Горещи съвети за справяне със скучния секс

Поеми контрола

Ако поиска да направите нещо, което не ти допада, но не желаеш да губиш ускорението, му кажи нещо от типа на: „Нека говорим за това после. Хайде сега да пробваме това, вместо него.“ После му покажи какво ти харесва.

►►►10 мъже описват каква трябва да е идеалната свирка

Спри екшъна

Въобще не ти харесва? Сексологът Меган Стъбс съветва да му кажеш: „Това никак не ми харесва, така че ако го искаш, с мен няма да се получи.“ Отговорът ти е твърд и ясен.

Направи последващ коментар

В идеалния случай разговорът за границите се случва преди секса, но и двамата можете да си споделите какво ви харесва и какво не и след това, казва сексологът д-р Керъл Куин.

Горещи съвети за справяне със скучния секс

Когато привличането охладнее

„Запознах се с Джеймс във влака. Беше най-секси мъжът, когото съм виждала. Винаги четеше вестник, и за да си намеря повод да го заговоря, го помолих да ми даде кръстословицата. Заприказвахме се и той ме покани на гости. Помислих си, че е страшно готин, и се съгласих. В крайна сметка, той не направи нищо интересно. Дори не ме съблече. Нямаше форплей, нито целувки. Нищо! Беше ужасно“ – Джена, 31 години.

Поеми контрола

Хвани ръката му и я насочи към сигурното място, като гърдите ти, и кажи: „Обичам да ме пипат там“. Или му покажи как се прави с твоите ръце. Така насочваш вниманието му, без да убиваш страстта му.

Спри екшъна

Ако искаш да се отървеш от егоистично чукане и да си спестиш драмата, му кажи ясно: „Преди малко бях в настроение, но вече не съм. Беше ми забавно, но трябва да тръгвам“, съветва Стъбс.

Направи последващ коментар

Конструктивната критика след секс може да подобри ситуацията следващия път (ако искаш да има такъв.). Кажи му какво ти е харесало и какво не ти е харесало, съветва Куин.

Виж какво ще го възбуди според зодията му (снимки долу):

Какъв секс трик да пробваш според зодията му

Когато стане сакатлък

„След вечерята Джон и аз се озовахме в разкошния му апартамент с огромните прозорци. Предразположи ме да застана чисто гола с ръце върху прозореца и Джон зад мен. Нещата станаха откровено животински. Опита се да ме повдигне и да ме настани по-удобно. И ме изпусна без да иска. Ударих главата си в радиатора и получих мозъчно сътресение“ – Грейс, 27 години.

Поеми контрола

Ако е дребен инцидент и никой не е пострадал, хуморът ще спаси положението, казва МакДевит. Но ако е сериозно, работете заедно, за да се справите със ситуацията.

Спри екшъна

Кажи ясно на партньора си, че трябва да спрете или че ти трябва помощ. Ако мислиш, че можете да продължите, започни с репликата „Докъде бяхме стигнали“, съветва МакДевит.

Направи последващ коментар

Не е нужно да замазваш положението с извинение. Кажи му, че това те е наранило или разстроило. После обясни какво ще те накара да се почувстваш по-добре.

Горещи съвети за справяне със скучния секс

Когато е твърде по учебник

„Бяхме минали през фазата на медения месец, но още чувствахме силно привличане. Обаче вече бяхме влезли в рутината: малко натискане, малко орален и после мисионерската. Всеки. Скапан. Път. Част от мен нямаше нищо против, защото беше лесно и предвидимо. Но друга чест отчаяно искаше да се измъкне от тази скука“ – Ан, 29 години.

►►►9 секси ролеви игри, които да пробваш в спалнята

Поеми контрола

Направи оргазма си приоритет. Ако знаеш, че ти трябват 1,2,3 неща, за да стигнеш до него, започни с номер 3 и действай в обратна посока, казва Стъбс. Така ще имаш повече време да постигнеш твоя оргазъм и после да поработиш върху неговия.

Спри екшъна

Спри, когато ти стане прекалено скучно. „Спирането и промяната на рутината прави секса по-вълнуващ“, казва Куин. Предложи му да се правите, че сте някого другиго. Опитайте да изиграете роли като непознати, които току-що са се запознали, и може да стигнете до много интересни сценарии.

Направи последващ коментар

Отидете на пазар за играчки (онлайн или в магазин) и си поканете приятелче в леглото – вибратор или булет. Можеш да си го сложиш на клитора, докато сте в кучешката поза, или да си го притиснеш към бузата за палава свирка.


Виж ощеНово в Cosmo