Lady Popular Cosmopolitan

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Горещи секс пози в банята, които трябва да пробваш

 

Оценка: (3/5)

 
 

Намокри се, вземи един оргазъм и излез!

Горещи секс пози в банята, които трябва да пробваш

Сексът под душа във филмите винаги изглежда супер горещ, страстен и красив. Секси мокра коса, мокри тела, преплетени в едно, пара и сапунена пяна, която прави картината още по-възбуждаща. Но, за съжаление, в реалния живот нещата не стоят точно така. Сексът под душа крие доста опасности и понякога може да бъде изключително неудобен. Частите на тялото не са на равни, единият от двамата получава цялата топла струя вода, докато другият замръзва отстрани. Всичко около теб е хлъзгаво (подът, стените..). Водата измива секретите на телата ви, така че ви е необходим лубрикант на силиконова основа, който почти винаги забравяте.

Съществуват и всички видове досадни съображения за безопасност, но все пак сексът под душа е нещо, от което не можем да се откажем! Тъй като и ти вероятно ще продължаваш да го правиш, трябва да знаеш как да го направиш добре. И да излезеш от този душ чиста, невредима и задоволена!

Водата работи за теб

Горещи секс пози в банята, които трябва да пробваш

Оказва се, че високото налягане на водата, което бие по посока на член в ерекция, не винаги е приятно за партньора ти. Накарай го да застане до стената за по-голяма сигурност. Увери се, че струята е фиксирана на гърба му, а не на лицето ти, така че да можеш да дишаш, докато го задоволяваш с уста. Другият вариант е да включиш ръчния душ и да насочиш струята между краката си.

Стабилно проникване

Горещи секс пози в банята, които трябва да пробваш

Понякога простотата е най-доброто решение, особено, когато става въпрос за секс под душа. Увери се, че краката ви са здраво стъпили на земята и са нехлъзгави. Ако държиш на пълната безопасност, може да се снабдиш с една от онези стелки за баня, които ще направят досега ти с пода по-стабилен. След това се наведи леко напред и разтвори краката си, като се задържиш за нещо здраво с ръце. Той влиза в теб отзад в поза изправено куче, като те държи здраво с ръце на бедрата. Горещо!

Виж и останалите секс пози, които ще направят времето, в което си взимаш душ, мнооого по-приятно:

6 секс пози в банята, които наистина работят

Бонус поза: Горещата вана предразполага за още удоволствия, които да си доставиш сама!

Горещи секс пози в банята, които трябва да пробваш

Ето няколко съвета какво да правиш, за да не се объркат нещата:

Температурата на водата
Да, водата трябва да  гореща, но не прекалено. На всеки човек му е приятна различна температура на водата, и ако искаш сексът да не се превърне в разправия за това кой да контролира колко точно топла да е, разберете се предварително как да я настроите.

►►►11 неща за секс в банята, които не знаеш

Вратите
Внимавай със стъклените врати и прегради в банята. Целта е двамата да правите секс, а не да се нараните с някое стъкло.

Използвай душ-гела внимателно
Колкото е да е приятно усещането да си поиграете с душ-гела и да се изкъпете един-друг по време на любовната игра, внимавай с количеството, което използваш, за да не се подхлъзнете и да приключите с падане на пода.

Въртете се
Проблемът със секса под душа е, че единият винаги е повече под струята на душа от другия. Сменяйте позициите, защото в противен случай единият ще трепери от студ, а другият постоянно ще трябва да бъде със затворени очи, за да избегне влизане на вода в тях. За да не мръзне никой от вас, преди да влезете под душа, пуснете малко гореща вода да затопли банята предварително.

37,5 градуса – максимална температура на водата за игра. Ако е по-топла, са възможни проблеми с ерекцията.
37,5 градуса – максимална температура на водата за игра. Ако е по-топла, са възможни проблеми с ерекцията.

Водата отмива естествената смазка на влагалището (както, също така, и лубриканта на водна основа), затова използвайте силиконови смазки: благодарение на плътната си текстура, те ще останат надеждни

По същата тази причина (измиването) спермицидите не биха свършили работа за средство за контрацепция. Презервативите също: водата може да влезе в презерватива и той да се изхлузи или скъса. Остават само таблетките и спиралите.

Пристъпвайки към основната част, се убедете, че по вас не е останал сапун или подобни хигиенни препарати. При попадането вътре могат да предизвикат алергична реакция.


Виж ощеНово в Cosmo