Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Tайните за оралния секс, които мъжете не ни казват

 

Оценка: (0/5)

 
 

Жените сме си любопитни по природа и едно от основните ни хобита е да гадаем какво се върти из мъжките глави (и долните, и горните).

Tайните за оралния секс, които мъжете не ни казват

„Гадаем“ тук е ключова дума, защото както мъжете никога няма да разберат какво искат жените (как биха могли, след като ние сами не знаем), така и ние никога няма напълно да разкрием техните мисли.

Секс пози за мръснишки секс (18+)

Но когато стане въпрос за секс, ситуацията като че ли се улеснява. А опрат ли въпросите до оралния секс, или позволи ни да го наречем с жаргонното му наименование - „свирки“, то нещата се изясняват лека-полека.

Позволи ни да споделим с теб мъжките тайни относно оралния секс, които сме открили след години практика. Понякога представителите на силния пол са по-склонни да споделят, а точно тогава е време да се слушаме.

1. Той може да предпочита свирките пред секса.

Универсална истина, която няма нужда да оспорваш. Разбираемо е, че един мъж би предпочел да си легне удобно на леглото, дивана... пералнята машина (хм, последното е запазена зона за жени, които целят постигане на по-мощен оргазъм), след което да се наслади на удоволствие, което не му изисква никакви усилия. Но е много вероятно гаджето ти да си замълчи, че предпочита оралната любов пред истинския секс, защото няма как да ти каже „Хей, искам да ми правиш свирки всяка вечер, защото ме кефи да свършвам, без да правя нищо“. Някак си не е учтиво.

2. Бил е способен да свърши преди доста време, но се сдържа.

Tайните за оралния секс, които мъжете не ни казват

Да, егоистично е от негова страна да те кара да се „трудиш“ допълнително, но т-о-олкова му харесва. Приеми искрените му съжаления предварително.

►►► 9 мъже споделят техники за перфектен орален секс

3. В един или друг момент си е фантазирал, че му правиш свирка, докато гледа телевизия.

Какво толкова, струва му се забавно. Не бързай да го съдиш!

4. Ще си замълчи, дори леко да „закачиш“ пениса му със зъби.

Спокойно, ако наистина го заболи, ти веднага ще разбереш по конвулсивното свиване на краката и корема. Но ако само леко си го одраскала със зъби, на него няма да му мигне и окото. Случват се инциденти, а той не е готов да жертва насладата си за нещо толкова незначително.

Секс пози според неговата зодия

5. Вероятно можеш да го помолиш за всичко по време на орална любов, защото той ще се съгласи да го изпълни.

Искаш да боядисаш спалнята в лилаво? Сега е времето да попиташ.
Искаш да боядисаш спалнята в лилаво? Сега е времето да попиташ.

Ако се нуждаеш от голяма услуга или искаш да спечелиш неразрешен спор, сега е времето да си отвориш устата! Той вероятно ще се съгласи на каквото и да е, защото в момента на свирката е способен да се съсредоточи само върху една задача. В случая, тя е да свърши. Искаш да боядисаш спалнята в лилаво? Да изгледаш епизод на любимия си сериал без него? Сега е времето да попиташ. Е, недей да злоупотребяваш – с голямата власт идват и големи отговорности.

6. Той държи косата ти, за да може да вижда какво се случва.

Изненадана ли си? Той държи и понякога стиска кичурите ти не защото има някакъв фетиш към садо-мазото. Нито пък придържа косата ти, защото иска да е кавалер. Чисто и просто, прическата ти закрива гледката му. Една прекрасна, много прекрасна гледка.

►►► 12 неща, които да не правиш по време на орален секс

7. Част от него тайно се надява да направиш нещо с топките му.

Той не би искал да те принуждава да си играеш с ценностите му, ако това не ти допада. Няма как да те обвини, че не намираш тестисите му за най-естетичната част от тялото му. (Защото не са.) Но ако имаш възможност и желание да ги включиш в аферата с пениса, той ще ти бъде повече от благодарен.

8. Няма такова нещо като лоша свирка.

Също както няма лоша пица, така няма и лоша свирка. Освен ако не му се е наложило да постъпва в интензивното след това, значи си преминала теста успешно.


Виж ощеНово в Cosmo