Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Голата истина за разкрепостените японки

 

Оценка: (0/5)

 
 

Ах, тази удивителна Азия. На нас европейците някои традиции от тази част на света ни се струват абсолютно диви, но за азиатците те са неизменна част от културата. 

Голата истина за разкрепостените японки

Връзвания, притискане до неизпрани гащи, хапване на суши от голо женско тяло... Ето какво те очаква, ако решиш да опиташ от японските секс „специалитети“.

Подготвили сме ти най-интересния обзор за тази загадъчна страна. Разбира се, под интересно разбираме секс.

Навършила си 18? Тогава виж тези разкрепостени секс пози в галерията със снимки долу.

Секс пози за мръснишки секс (18+)

►►►За още повече страст - виж тези секс игри.

Сексуалната култура в Япония в продължение на векове се е развивала отделно от континентална Азия. В Япония доминиращата религия е шинтоизъм, който не приема сексуалната връзка за грях.

И въпреки че японската официална култура – конфуцианството, осъжда любовта като сляпа страст, контролираният от съзнанието секс не предизвиква подобно възмущение. За разлика от християнския Запад, където се проповядва сексуално въздържание, в Япония винаги гледната точка е била различна: за да постигнеш щастието на дългия живот, ти трябва да се стремиш към хармонично взаимоотношение на Ин и Ян.

Ето защо Япония е първенец в най-различни видове плътски утехи. Страната на изгряващото слънце може да се похвали с няколко десетки различни традиции. Ние ще ти разкажем само за пет от тях, но пък, гаранция – за най-интересните.

Голата истина за разкрепостените японки

Йобаи – една от най-древните традиции в Япония

„Доскоро обичаят йобаи (Yobai, „Night crawling“, „Нощно пълзене“), което се превежда като „прокрадващ се в нощта“, е много разпространен в затънтените краища на Япония. Същността на традицията е следната: в стаята на спящото момиче се домъква тайнствен непознат, приближава се до девойката отзад и нееднозначно заявява намеренията си.
Ако момичето няма нищо против, двамата правят секс до сутринта, стараейки се да не вдигат много шум, след което нощният посетител се изнася също толкова незабележимо, както се е появил.

Между другото, съгласието на жената не е чак толкова необходимо. И в същото време йобаи не се счита за изнасилване – най-важното е да се спазват определени правила.

В къщата трябва да се влиза абсолютно гол! В Япония не е редно да се напада гол човек, който нахлува в дома, защото той вероятно се занимава с йобаи, а не е крадец.

⇒ Също така, трябва да се пази тишина, за да не се пречи на останалите членове на семейството.

Голата истина за разкрепостените японки

Често йобаи е прелюдия към сватба. Родителите на момичето се правят, че не забелязват нищо, докато не решат, че е време да сложат край на извънбрачните секс занимания. Тогава те „изловяват“ йобаиста, порицават го, той се изчервява и се съгласява на всички условия, поставени от родителите. Така, само след няколко дни, двойката минава под венчилото, за да продължат двамата да правят секс, но вече законно.

Днес Йоаби още се практикува в някои отдалечени ъгълчета на Япония, но в повечето градове традицията е отмряла.

Нятаимори – за истинските разбирачи

Става въпрос за традицията да се хапва суши от голо тяло на гейша. Най-интимните зони на момичето са покрити с листо от лотос, а цялото останало тяло – с най-различни произведения на японското кулинарно изкуство.

A post shared by HEX SF (@hexsf) on

Хайверът от сьомга трябва да се намира върху сърцето. В древни времена японците са считали, че хайверът от сьомга дава сила. Рибата меч символизира безстрашието, затова я слагали на корема на момичето, където според японците се намира душата на човек. Върху тялото задължително трябва да присъства морска змиорка – неизменен символ на мъжката сила. Този ритуал демонстрира величието на природата и невинността, поднесени като дар на скъп гост.

Днес този ритуал е загубил първоначалното си значение. Но с необичайността си привлича богати японци и любопитни туристи.

Момичетата се подбират не само по външен вид. Поднасящата суши е длъжна да има търпение и да е издръжлива, за да не се помръдне по време на тържествения обяд или вечеря. А също така и да е със здрава психика, за да не се поддава на похотливите погледи на гостите.

За целта момичетата са тренирани: върху голите им тела се слагат шест сварени яйца и парченца лед. Младата гейша трябва да лежи в това положение 4 часа и нито едно яйце да не падне от тялото й. Ако дори едно се изтърколи на пода, броенето започва отначало.

►►►Преди да си опитала БДСМ - трябва да знаеш тези важни неща.

Синдзю

След реорганизацията на проституцията в Япония през 1617 г. целият извънбрачен любовен живот на японците е изнесен в различни квартали от типа на „червените фенери“. В тях момичетата живеят и работят. Те не могат да напускат квартала, освен ако някой богат клиент не ги купи за съпруги. Жените струват много скъпо и често се е случва двама влюбени просто да не могат да си позволят да са заедно. Отчаянието довежда такива двойки до синдзю – двойни самоубийства.

Голата истина за разкрепостените японки

Японците не виждат нищо лошо в самоубийството, защото те вярват в прераждането и са напълно уверени, че в следващия живот обстоятелствата ще са различни.

Бурусера

Голата истина за разкрепостените японки

Японците докосват женски бикини с особен трепет. Из цялата страна са разпръснати специални бутици, в които всеки желаещ може да се снабди с носено дамско долно бельо. Самото явление се нарича бурусера – това е прозвището на момичетата, които дават „материала“ срещу определена сума. А самият ритуал се казва шитаке доробу.

Гащичките се поставят в херметически затворен пакет, а в него се добавя и лист хартия. Купувачът няма право да отваря пакета докато не го купи, но от хартията може да разбере повече за собственичката на бельото. Обикновено там има нейна снимка, име, възраст и продължителността на носене на гащите.

А цената? Ами, тя зависи именно от времето, през което гащите са били върху момичето и от степенна им на зацапване. Максимумът е 40 долара за това бельо, а възрастта, от която жената може да започне да го продава, е 18 години.

Шибари

Голата истина за разкрепостените японки

►►►Шибари: изксуството на секса с връзване.

Изкуството шибари води началото си от бойното ходзе-джицу (Hojōjutsu), свързано с техниката на връзване. Целта е не само да се обездвижи пленникът, но и да се подчертае неговият социален статус – за целта се използват различни методи на връзване.

Японската техника Шибари в снимки - виж в галерията долу.

Японската еротична БДСМ техника шибари в снимки

Когато войната в Япония свършва, техниките на връзване се прехвърлят в нормалния живот: пленниците са заменени от жени, а самият процес започва да се цени заради красотата на възлите.

Голата истина за разкрепостените японки

Днес шибари е преди всичко майсторство на връзване, без то да е лишено от медитативни свойства. И разбира се, има еротичен подтекст: шибари може да бъде използвано, за да се обездвижи партньорът. Освен това някои видове връзване въздействат върху ерогенните зони. Целта е този, когото връзват (жужун) да изпита най-висша форма на удоволствие.


Виж ощеНово в Cosmo