Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Голата истина: секс навиците на горещите испанки

 

Оценка: (0/5)

 
 

Съблазнително фламенко, безпощадна корида, сиеста – това не те ли пренася на секундата в гореща Испания?

Голата истина: секс навиците на горещите испанки

►►►Хайде да поговорим за секс! Виж секс трикове в галерията долу.

Секс трикове за горещ секс

►►►Накарай страстта да закипи.

Голата истина: секс навиците на горещите испанки

За никого не е тайна, че испанците са славят със страстта и любовта си към секса и точно затова решихме да ти разкрием каква е тайната на жените там, за да са те толкова горещи, секси и желани.

Красиви тъмнокожи жени, млади момичета с красиви къдрици... Във въздуха започва да ухае на страст.

Точно така, защото испанците винаги са се славили с липсата на комплекси и със отношение към живота като към забавление, от което може да се вземе дори повече. От секса те също са свикнали да взимат максимума.

Неслучайно испанците са сочени за най-страстните любовници в Европа. А испанките? За тях и сексуалните им навици научихме от специалистите от центъра за семейно и сексуално образование Secrets.

1. Независимост

Европейската еманципация не подмина и Испания. Средно 9 от 10 испанки предпочитат те да поемат инициативата за запознанство, а по настоятелност, не отстъпват на мъжете. Почти всяка среща, разбира се, ако двамата се харесат, завършва в леглото. И в това няма нищо странно, защото испанките още от малки ги учат, че в секса няма нищо лошо и да го правиш може дори само заради удоволствието. И те правят именно това.

Между другото, по-добре да не се запознаваш с тях на улицата, това не се приема за уместно и се счита за нарушаване на личното пространство.

►►►56 секс идеи за твоето горещо лято.

Голата истина: секс навиците на горещите испанки

2. Изкуството на комплиментите

Гаранция за добър секс е прелюдията, не само в прекия й смисъл, но и в словесен вариант. Испанците винаги се били остри в изказа си, благодарение на което създават цяла наука - piropear, която визира изкуството да правиш на жената комплименти и да й предоставиш прекрасна възможност за запознанство.

В детайли я владеят старите поколения, за тях това е култ, без който не минава нито една страстна нощ и нито едни зараждащи се отношения.

В същото време за жената е изкуство да умее да приема тези комплименти и охотно да ги изслушва.

Piropear винаги е бил най-добрият начин мъжът да даде на жената да разбере, че е желана. Този език на страстта е извънредно разнообразен и пленителен, неговата главна цел е да възбуди партньорката и да внуши необходимата настройка и на двамата. За да съблазнят някоя жена, мъжете трябвало да проявят изобретателност и красноречие.

Например:

– Hermosa, atraes tanto que sos como una pared magnetica. (Красавице, ти си толкова привлекателна, все едно си магнитна стена!)

– Desde cuando lo bombones caminan por la calle? (Откога тези бонбони започнаха да се разхождат по улиците?)

На български тези фрази дори звучат смешно, но въпреки това – смисълът е ясен.

Голата истина: секс навиците на горещите испанки

3. Погледът в очите

По думите на всеки пети жител на Испания без пронизващия поглед очи в очи интимните отношения между хората са невъзможни, а самите испанци – са царе по тази част, която се нарича „стрелба с очи“ – с този жест те подсказват на партньорката или приятелката си, че изгарят от страст по нея.

За разлика от мъжете, които предпочитат чужденки, испанските жени отдават предпочитанията си на сънародниците си, защото те много добре владеят изкуството на флирта. Красиви думи, обиграни свалки и внимание – всичко това е задължително, за да спечелят сърцето на испанката.

4. Флирт

Запознанството и общуването за испанците и ритуал, затова следващата стъпка към сърцето на прекрасната дама е piropo, което се превежда „флирт“. Тук вече партньорите преминават в по-близка фаза на общуване, обменяйки си двусмислени реплики, тъмни погледи и леки докосвания. Това зарежда и двамата, кара ги да мечтаят и разпалва страстта. И ето че идва най-чаканият етап, заради който е всичкото това остроумие и сили.

5. Без комплекси

Прието е, че жените и мъжете еднакво обожават да правят секс, затова испанските жени не се притесняват да се покажат в целия си блясък. Те говорят за това на глас, което определено помага в секса.

Испанците са създали цяла наука за любовта, всяка степен на която си има свойствено поведение, а бавното развитие води до много феерична развръзка. Наистина, подобна откритост има и обратна страна на медала: в редки случаи тя поражда престъпления на полова основа. И още един минус за испанците: проституцията е пуснала корени почти във всеки квартал там, което подтиква към разврат младите момичета, чиято невинност се цени неимоверно.

6. Предпочитания към грубия секс

Веднага ни се иска да ти припомним коридата. Това зрелище показва истинската сила на мъжа и затова не е случайно, че в леглото испанците предпочитат по-грубия секс, който за тях е символ на надпревара, но целта е доставянето на удоволствие.

Голата истина: секс навиците на горещите испанки

7. Любовта към секса

Според резултати от изследване, координирано от Европейското общество за контрацепция, около 54% от испанките правят секс поне веднъж седмично. Испанските жени са много разкрепостени и могат спокойно да разговарят на сексуална тема, а да и да правят секс без никакви притеснения.

Преди да има връзка с някой мъж, знойната жителка на топлата страна може да е била с множество партньори, с всеки от които тя просто е правила секс, без да има чувства и намерения да се обвързва. Като при това не се налага мъжът да влага кой знае какви усилия, за да я вкара в леглото: испанките не са свикнали да им подаряват цветя или подаръци, мъжете дори невинаги плащат сметката. А още, около 30% от испанките (според резултати от допитване на компания, произвеждаща домашна електроника) са на мнение, че най-добрият начин за събуждане сутрин, е да правиш секс.


Виж ощеНово в Cosmo