Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Гаф на деня: секс с електрическа ограда

 

Оценка: (0/5)

Изгаряния втора и трета степен на долната част на корема и гениталиите, както и премахване на единия тестис – това са „наградите“, които получава 26-годишният Адам Уайнбърг след тежка купонджийска нощ.

Уайнбърг е бил спасен от своите приятели, след като те забелязали, че той е в невероятна агония и неспособен да се отскубне от електрическата ограда, която заобикаляла зоната на партито.

26-годишният Адам Уайнбърг си е помислил, че прави секс с красиви, палави мацки... но реалността се оказала съвсем различна. Снимка: World News Daily Report.
26-годишният Адам Уайнбърг си е помислил, че прави секс с красиви, палави мацки... но реалността се оказала съвсем различна. Снимка: World News Daily Report.

Младият мъж решил да се подкрепи за рейв партито с цял куп наркотици, след което объркал оградата за сексуална партньорка. Вместо ласки от „любимата“, той получил шокова терапия с напрежение 220 волта.

►►► Не яж това преди секс. Сериозно

„Бях надрусан като животно. Бях взел малко DMT за начало на партито. След това пих екстази и амфетамини, преди да изшмъркам няколко линии кокаин. Накрая някои ми капна LSD в очите и тотално сдадох багажа“, казал на Адам на репортерите.

Как изглеждат най-известните секс фестивали? Виж тук (снимки) >>>

Най-атрактивните секс фестивали

„Почувствах се много възбуден и тръгнах да скитам из пустинята, когато видях тези яки мацки да танцуват, но малко по-късно осъзнах, че това са просто дървените колове на оградата - продължава да разказва перипетиите си той. - Първоначално, електричеството, което през тялото ми се стори като най-епичния оргазъм на света. Имах чувството, че топките ми ще експлоатират, но после усетих ужасяващо изгаряне и мириса на горяща плът. След това съм припаднал“.

Колове на ограда или секси мацки? Ти прецени.
Колове на ограда или секси мацки? Ти прецени.

Нощ, която ще се помни

Адам Уайнбърг иска историята му да послужи като послание за младите хора.

„Осъзнавам, че съм пристрастен към наркотиците и това можеше да доведе до най-нелепата възможна смърт - обяснява той. - Някои от приятелите ми смятат, че не трябва да говоря публично за опита си за секс с електрическа ограда, докато съм бил надрусан с екстази, защото ще изглеждам като глупак“.

„Но ако моята изповед може да помогне поне на един човек да не повтаря моите грешки, това ще си струва подигравките и медийното разголване“, заключва смело Уайнбърг.


Виж ощеНово в Cosmo