Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

5 секс фантазии, които да опиташ

 

Оценка: (0/5)

 
 

Живееш с един мъж, но упорито мислиш за друг...

5 секс фантазии, които да опиташ

При това и не мислиш за изневяра – романът се развива само във въображението ти.

Да, знаем, че ти си против изневярата и въобще си вярна жена... Но какво се появява в главата ти! В нея се развиват сърцераздирателни любовни романи. Колегата ти тайно е влюбен в теб, но знаейки, че си заета, мълчи за чувствата си.

Общуването помежду ви има изключителен подтекст на наранените сърца. Бившият съученик страда от времето на бала и всеки лайк е негово признание в любов. И ти си представяш как пристига с куфара и ти предлага да заминете за един по-добър свят, хванати за ръце. А ти печално клатиш глава. Или радостно кимаш. Каква е разликата? Защото в реалността не правиш планове да променяш живота си. Иска ти се нещо ново, различно, изпълнено с младежки надежди – и просто отново си измисляш роман с мъж, който дори не ти е давал и повод.

Влюбването е извън контрол...

Идва буря

“Влюбването е емоционална буря”, поясняват психолозите, а емоциите и чувствата са необходима, неотменна част от нашия живот. Даже щастливите в брака си хора понякога съзнателно се гмуркат в това състояние: избират си обект на платоническа любов и тайно от реалния партньор се наслаждават на същата тази мъка.

5 секс фантазии, които да опиташ

Под влиянието на душевното състояние отслабваме и променяме цвета на косата си, захващаме се за сложна работа, изпълнявайки я с блясък в очите, започваме да си гледаме портокалово дръвче, правим чийзкейк и се записваме на танци. Изборът обикновено зависи от това какъв е по душа твоят “избраник”. Без да обръщаме внимание на това, че увлечението е тайно, положителните изменения са даже много явни – в теб се появява нещо загадъчно. Освен това, за да не се издадеш, започваш да отделяш повече внимание на реалния партньор. Защо да не започнете нещо ново заедно? Защо пък отново да не пламенне искрата между вас...Така ще усещаш пак емоциите на промяната.

И така висшият пилотаж в управлението на емоционалните бури ще те научи да се влюбваш не в кого да е, а в ...собствения мъж!

Продължава...


Виж ощеНово в Cosmo