Изпрати на приятелзатвори

Дълъг мъжки... оргазъм

50581 прегледа

1 коментара

Имаме няколко страхотни научни новини. Можеш да му причиниш шест пъти по-мощен оргазъм. Приготви се да разбереш как да го заведеш на дълго оргазмено пътешествие.


Снимка: Накарай го да полудее в очакване. (CAITLIN MITCHELL)


За някои жени нещата в секса стоят така: докосваш тук, облизваш там и – бам! – на физиономията му е изписано, че той вече е преминал в „О“ групата. Според нас и експертите обаче, тази версия е за любителките на секса тип бум-бам. А ние сме на вълна Уау! секс. Това е дълбок, чувствен и уникален с продължителността си оргазъм. Знаем, че звучи като някоя градска секс легенда. Но последните изследвания показват, че има специфичен метод на бавна, възбуждаща и продължителна любовна игра, която отделя три ключови хормона в мъжкия мозък – тестостерон, допамин и окситоцин – които, когато се съберат заедно накрая, предизвикват още по-дълъг и наелектризиращ финал.

Всъщност, средно мъжкият оргазъм трае около 5 секунди, но с правилната честота (и техника), той може да достигне до 30 секунди. Е, подложи го на шестократно по-силно блаженство и той ще разбере какво означава разтърсващо удоволствие. 

Четете още

Четете още от “Секс”

12 мисли по време на секс под душа
12 мисли по време на секс под душа

Ако си любопитна, чети нататък!

5 неща, които да не правиш по време на секс
5 неща, които да не правиш по време на секс

Не се затормозявай, а се наслаждавай!

30 секс неща, които да му направиш
30 секс неща, които да му направиш

Изпробвай поне 3 и няма да съжаляваш!

1 коментар (виж)

1

от kamelia15

публикуван на: 03.10.201200:34:00
kamelia15

хммм интересно ...

  • Трябва да сте регистриран потребител за да пишете коментари! Ако все още нямате профил в Cosmopolitan.bg, можете да се регистрирате ТУК !
ПРИСЪЕДИНИ СЕ:

COSMO ТЕСТ

Ставаш ли за сериозно гадже? Ставаш ли за сериозно гадже?

Да бъдеш най-важната жена в живота на един мъж изисква доста сила и съобразителност. Направи си теста, за да разбереш дали притежаваш печелившата комбинация от качества.

Топ оферти