Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Delirium sex tremens

Ина Сарафова
 

Оценка: (4/5)

Delirium sex tremens: Напий се до козирката с о-оргазмено удово-олствие!
Я поне веднъж подходи егоистично в спалнята! Забъркай най-главозамайващия сластно-страстен водовъртеж на сетивата си, изцеди и последната капка наслада от тялото си и пресуши до дъно финалната чаша на своето удоволствие! Ха наздраве!

Отдавна минаха времената, когато мъжете смятаха, че clitoris е рядко срещан вид билка или гъба - силно отровна, от която човек трябва да се пази на почетно разстояние, ако му е мил животът. Лошото е, че еволюцията е безмилостно и коварно нещо. Тъкмо когато силният пол реши, че вече няма равен на себе си в спалнята, понеже овладя ноухау-то на въпросната похотлива точка, и... да му се не види, оказа се, че това не е най-доброто, което може да се направи по въпроса с женското удоволствие! Не че блестящата еротична техника в тази зона няма да ти подкоси краката - и на бутилка водка не бихме изтърсили подобна глупост!, - просто ако се въздейства не само върху нея, а комплексно върху всички стонопораждащи местенца по цялото ти тяло, крайната ти точка ще заприлича на зарята по случай приемането ни в Европейския съюз. Виж нашия план как да стане това.


Твоята секс фаза 1

Страстна предстартова треска
Знаеш, че похотлива точка номер 1 се намира между ушите. Сега остава да оползотвориш тази ценна информация на практика.

Първични прочити и инстинкти
Апетитът идва с яденето. Случва ли ти се да ти се прияжда, когато четеш някакви готварски рецепти? Уж не беше гладна, а виж ти... Е, нещо подобно се случва и когато се зачетеш в еротична книжка. Луда работа, но някак изведнъж ти се приисква да си на мястото на главната героиня. Всъщност не е никак луда работата. И ако не те беше срам да си го признаеш публично, щеше да разбереш, че това се случва не само с теб, а с абсолютно всички посестрими по пол. Някога задавала ли си си въпроса защо жените толкова се въодушевяваме от розовите романи, а мъжете - от порното? Много просто! Защото повечето такива книжлета са написани от жени и всички горещи сцени разкриват секса през погледа на нашия пол, докато „филмите за възрастни“ са режисирани от мъже и съответно покриват усета за еротика на мъжете. Което съвсем не значи, че е невъзможно двамата с твоя човек да се гушнете, да разтворите палав роман или да си пуснете парещо DVD и да се насладите с еднаква сила на момента. Ако мисълта, че може да се озовеш в такава ситуация, те кара да се изчервиш до върха на ушите, винаги имаш възможността да предприемеш въпросната операция по първоначалното разбуждане на либидото си в уединение.

Още една гореща доза масло в огъня
Не се съмняваме, че си професионалистка в забъркването на палава фантазия за нула време. Така де, като видиш невероятен обект, преди да преброиш до три, тя се завърта из главата ти от самосебе си. А сега опитай и тази напълно съзнателна маневра с не по-слаб чувствен резултат: затвори очи и си спомни последния път, когато нещата бяха направо излезли от контрол и ти беше невероятно хубаво. Фокусирай се върху начина, по който се чувстваше тогава - красива, желана, свободна да направиш абсолютно всичко, щастлива... Беше като богиня, докато той те събличаше и кожата ти настръхваше при допира на устните му. Колкото по-дълго задържиш вниманието си върху въпросния момент, толкова повече ще ти се иска да го повториш... и този път да е дори още по-страхотно!

Изкусителни докосвания
Спор няма: който не е опитал изкуството на масажа по принцип, извършва углавно престъпление към собственото си удоволствие. Обаче който не се престраши да вкуси поне този частичен специален масаж, направо заслужава доживотна присъда на съжаление с пълно право на ожалване. За какво става въпрос? Ти лежиш по корем, а другарчето ти по легло се съсредоточава върху територията кожа на кръста от двете страни на гръбначния стълб, откъдето с кръгови масажни движения пуска ръце надолу по задните части до гънката, където се срещат с бедрата. Техника на докосванията: редуват се натиск с леки драскания и ласки, като се включват устните и (с повишено внимание) зъбите.

Подготвителни маневри на обществени места
Да, превърналите се в емблема на оргазма кегелови упражнения (за тазово-влагалищната мускулатура) действително са в състояние да направят чудеса с чувствения ти статус. Обаче както е известно, винаги има още накъде. В случая ключ към по-добрата ти похотлива форма е тренингът на вътрешната част на бедрата. Ето съответното движение, което можеш да правиш навсякъде - да кажем, докато си на кафе, или дремеш върху бюрото си, понеже току-що си си похапнала добре. Кръстосваш крака и от тази позиция свиваш и отпускаш мускулите на бедрата. Така индиректно стимулираш гениталната зона и увеличаваш притока на кръв в нея. Да не говорим колко възбуда ти носи мисълта, че вършиш това подмолно секс трикче под носа на околните, без да те усетят.

Тренировъчни трепети
Вярваш или не, телесната температура също има пръст в качеството на финалната ти похотлива точка. Логиката: когато тя е повишена, окончанията на нервните ти клетки стават по-чувствителни и съответно чувствени. Да не говорим колко привлекателно в очите на другия пол изглежда тялото, разгорещено от тренировка – от фикционална гледна точка не един роман се е завързал във фитнес залата, нали така. А от научна гледна точка виновни за това са феромоните (веществата, отговорни за привличането), които се активизират именно по време на активно движение.

Малко похотлива естетика
Сещаш ли се за библейския Самсон, измамен от Далила, която му отряза косите, отне силата и предаде на филистимците? Е, въпросната метафора може да се прочете и в буквален смисъл - косата действително концентрира огромна част от чара и въздействието ни върху околните. Естетически погледнато, в гледката на жена, разресваща гривата си по нощница пред огледалото, се крие солидна доза сексапил. А физиологически погледнато, скалпът съдържа милиони окончания на нервни клетки и няколко движения с четката преди лягане ще ги накарат да застанат нащрек. Либидото на половинката ти – също.

Да се шашнеш... в секси смисъл
Естествено, че в страха има доза възбуда – защото и при него се повишава рязко количеството адреналин, произвеждано от тялото. С което не искаме да ти кажем да си устроите преследване с ножове, а просто да си пуснете някой филм на ужасите и да се гушнете.

Назад към уроците по целувки
Две думи. Долна устна. Не я пропускай! Извивката между ръбчето й и брадичката е силно еротична зона, която често остава недооценена в общата еротична лудница. Не му чети лекции как да я приведе в действие, просто му дай пример.

Вдигни наздравица за оргазма си
Преди лягане си направете кафе пауза. Малка доза кофеин ще разбуди либидото ви – неслучайно последователите на Далай Лама го сочат като символ на секса. Само не се уливайте с количеството, за да не се нервирате и разтреперите така, че да не можете да свършите нищо като хората.

Направи си сам(а)
Кой казва, че купонът трябва да започне, едва когато и другият е на линия? Можеш да превключиш тялото си на първа еротична космическа и да се подготвиш за невероятна крайна точка с малко самосиндикална забава. Но не се увличай - целта е не да прекрачваш ръба, а да си максимално разгорещена, когато другарчето ти се включи.

Палави тренировки
Ето още един факт в полза на спортуването: коремните преси са полезни за сексуалния ти живот! Когато ги правиш, мускулите, които поддържат репродуктивните ти органи - и се съкращават многократно по време на оргазъм - също се тренират. Така че колкото по-силни стават, толкова по-интензивна ще е крайната ти точка. За максимална ефективност на упражнението прави пресите така, че кръстът ти да докосва пода, а лопатките да остават във въздуха.


Твоята секс фаза 2

Дребни високоефективни секс екстри

След прилагането на всички съветчета от първата фаза, тялото ти вече е в положение на нисък похотлив старт. Сега остава да обърнеш внимание на няколко ерогенни точки в разгара на самия екшън. Да започнем с това: имаш две ръце, нали така, защо да не ги използваш? Сложи едната върху клитора си, а другата разходи по тялото си, за да прибавиш нови измерения към оргазменото си удоволствие.

И... издишай
Цялата работа е дори малко смешна! Покрай паниката на мъжете ще успеят ли да ни докарат до финал (за да докажат майсторлъка си) постепенно и ние се заразихме със синдрома “Не може да не може... всеки път!” А в секса нищо не става насила и често в старанието си да “отбележиш точка”, така се напрягаш, че дишането ти става по-повърхностно, притокът на кръв в зоната под кръста секва и... уцелваш греда. Като предохранителна мярка срещу изимитирани оргазми сексолозите препоръчват, когато стигнеш финалната права, да си поемеш дълбоко въздух и да го изпуснеш бавно.

Разтреперващи тласъци
Хитро похотливо допълнение 1: докато той е отгоре, повдигни свитите си в коленете крака нагоре и ги качи на раменете му. Той трябва да хване задната част на бедрата ти и когато навлезеш в кулминационната отсечка, да започне да ги масажира с повечко натиск. Ще усетиш вълната наслада от главата до петите.

Тройни порции наслада
Хитро похотливо допълнение 2: докато той прониква откъм гърба ти, използвай собственоръчно вибратор (или ръка) в предната си точка на удоволствието, докато той гали със свободните си ръце гърдите ти.

Безобидна игра
Това е нещо като продължение на разресването от 1-ва фаза. Не ти ли се иска да се усетиш изцяло подчинена на сладурчето си, макар и за миг? Повярвай, че на него му се върти същото желание из главата! На всичкото отгоре е супер лесно да го направите – просто докато сте в мисионерска, той трябва да хване с едната си ръка косата ти и да я изпъне или защипе съвсем леко, но здраво, към леглото, колкото да ограничи движението на главата ти. Ще изтръпнеш, и не само по скалпа!

Слухова наслада
След похотливата аудио стимулация с прочита на горещо четиво в подготвителната фаза е време да се вдъхновиш за малко собствен принос в областта на еротичното творчество. Извади на показ похотливия разказвач, скрит в теб! Не е необходимо да имитираш секс чат канал, просто си помисли колко добре се чувстваш, защото той прави еди-какво си, и започни да му го описваш в детайли на глас...

Задни мисли
Задните части са зона, чиято стимулация във фазата на оргазма, носи експлозивни чувствени резултати и при двата пола. Дори не е необходимо да се използва някаква кой знае каква техника и стратегия, просто трябва да се приложи натиск и масаж непосредствено при навлизането в оргазмената фаза. Когато идва реч за твоя финал, една перфектна стратегия е кучешката с включване на ръцете му със заден масаж (включително и анална стимулация) в съответния момент.

Чувствени имитации
Е, сега е твой ред да доминираш малко. По начин, който ще накара колената на твоя човек да се разтреперят. За целта мини отгоре в ездачката и започни да триеш таз в него нагоре-надолу, имитирайки проникване, като комбинираш движението с ласки и целувки по шията и гърдите му. Бонусът за теб е двоен – наслаждаваш се на тръпката от тръпнещото му под теб тяло, докато се възбуждаш с всеки тласък от стимулацията на клитора ти.

Температурни колебания
Случвало ти се да се разхождаш под леден дъжд, докато придобиеш чувството, че имаш висулки дори по бельото, нали? И като се прибереш, по най-бързия начин да се напъхаш под горещия душ, откъдето излизаш нов човек. Усещаш как кръвта пулсира по цялото ти тяло и си пълна с енергия. Е, за този ефект са виновни окончанията на нервните клетки, които реагират и при най-леката смяна на температурата. Същите окончания на нервни клетки, които обезпечават насладата ти по време на секс. Следователно, зареди чаша горещ чай и купичка изстудено кисело мляко до леглото!

Твоята секс фаза 3

Пълно телесно следоргазмено презареждане

Проблемът със следоргазмената фаза е всеизвестен: мъжете губят картина, жените се вбесяват. Обаче нещата изглеждат така само на първо четене. Защото 1) далеч не всички жени преливат от енергия след достигането на крайната точка и 2) няма мъж, който да не се навие на похотливи продължения, или поне за малко пост-коитално гушкане, стига да бъде подходящо изкушен.

Визуални стимули
То-о-олкова е просто... да си изпросиш втори похотлив връх, без да произнесеш и една дума. Просто прокарай ръце по тялото си пред очите на твоя човек. "След секс гаджето ми ляга до мен и започва да се докосва - разказва Андрей (29 г.) - Минута от това страхотно шоу ми е напълно достатъчна, за да поискам повторение."

Страстни възхвали
Няма човек, на който да не му пораснат ушите, когато чуе колко го бива в леглото. Така че постфактум направи подробен преразказ с елементи на възхищение на дивата ви нощ. Няма как той да не поиска да затвърди лаврите си, като ти достави още удоволствие... чрез още по-разтърсваща крайна точка. И то без отлагане, защото кой би заспал по средата на одата за еротичните му способности, която му пеят на ушенце?!

Плътско гушкане
Мит е, че мъжете бягат от прегръдките след секс като дявол от тамян. Доказано е, че след оргазъм те също изживяват бум в нивата на хормона на обвързването - окситоцин. И не че нямат желание да те прегърнат, просто не изпитват потребност да го оповестят на глас... с излияние от около 10 изречения. Както признава Милен (24 г.): "Естествено, че ако не я обичах, нямаше да се гушим по сто часа в леглото! Елементарно е да се сети!"

Ще ти хареса, ако той...
... ти направи масаж на стъпалата и после се прехвърли върху пищялите. Оказва се, че това е страхотен начин да се прогонят и последните капки напрежение, които могат да застанат на пътя към страхотната ти крайна точка. 
 
Ще ти хареса, ако той...
...положи ръка върху ключицата ти, докато те целува по шията. Ключицата е зона, заредена със сексапил, понеже на подсъзнателно ниво се асоциира с уязвимост – а както знаем, ние жените обичаме да се чувстваме слаби в определени моменти.

Ще ти хареса, ако той...
... “запечата” оргазма ти с целувка във възходяща чувствена градация.

Виж ощеНово в Cosmo