Lady Popular Cosmopolitan

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Да се влюбиш в силиконова кукла

 

Оценка: (0/5)

 

Японците сменят жените с кукли. Това вече се превърна в мода!

Когато 45-годишният Масаюки Одзаки разбира, че от семейния му живот си е отишла страстта, той намира странен начин да възроди в душата си романтичните чувства.

Да се влюбиш в силиконова кукла

Одзаки е 45-годишен психотерапевт от Токио, обзавел се със силиконова кукла, в която е влюбен истински.

10 секс кукли за всеки фетиш

Силиконовата мадама с човешки ръст и с име Мая се „нанася“ в спалнята на Одзаки – в същата тази къща, където живеят съпругата му и дъщеря му. След поредица скандали и протести от страна на другите жени в дома ситуацията някак си се подрежда. Днес Одзаки извежда Мая на романтични разходки, предварително къпейки я и обличайки я секси. Той разказва: „След като жена ми роди, престанахме да правим секс. Чувствах се самотен. Но виждайки Мая, се влюбих от пръв поглед. Съпругата ми изпадна в ярост, когато двете се срещнаха за първи път у дома. Но с времето ситуацията се смири.“

►►►Тайните за красота на японките. Виж кои са те.

Одзаки е един от многото японски мъже, предпочитащи компанията на силиконовите секс кукли пред връзка с истинска жена. По думите му той е много разочарован от отношенията си с реалните партньорки.

Да се влюбиш в силиконова кукла

„Японките са студени, егоистични. А мъжът иска, когато се прибере от работа, просто да бъде изслушан – разказва Одзаки. - Знам, че каквито и проблеми да имам, Мая винаги е с мен. Обичам я с цялата си душа и сърце и искам да прекарам целия си живот с нея. Не мога да си представя как бих се върнал отново към отношения с истинска жена.“

Да се влюбиш в силиконова кукла

Да се влюбиш в силиконова кукла

Одзаки не спира с откровенията си дотук. Той иска да го погребат заедно със силиконовата кукла, за да може да я вземе със себе си на небесата.

Днес в Япония всяка година се продават около 2000 натуралистични секс кукли. Те са с човешки ръст, с подвижни пръсти, със сменяеми глави и влагалища. Една такава секс играчка струва около 6000 долара.

Да се влюбиш в силиконова кукла

Куклите са популярни сред инвалидите и вдовците, а също сред тези, които искат да излекуват сърцето си след неуспешна връзка. Например 62-годишният Сендзи Накадзима, женен с две деца, наскоро си купува силиконова кукла Саори и сега я води по ски и сърф курорти. „Хората са много взискателни, постоянно искат нещо от теб – пари, подкрепа... А когато се прибирам вкъщи при Саори, пеперудите в корема ми пърхат. Тя няма да ме предаде никога и когато съм до нея, всичките ми тревоги изчезват!“

Да се влюбиш в силиконова кукла

Според специалистите съвсем скоро в продажба ще се появи ново поколение силиконови приятелки – те ще говорят, ще се смеят и дори ще симулират оргазъм. А дотогава Рихо, многострадалната жена на Одзаки, ще трябва да намери начин да игнорира силиконовата си съперничка. Остава й единствено да се надсмива над романтичната страст на мъжа й. „Готвя, чистя, подреждам. Мислите ли, че след това ми се прави секс?“ – пита тя.


Виж ощеНово в Cosmo