Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Да играеш, или не СЕКС ИГРИ?

Ина Сарафова
 

Оценка: (5/5)

Ако в тях участва сладурчето Райън Филип, въпросът е напълно излишен.

Но ако не си на снимачната площадка за поредното продължение на култовата холивудска лента, трябва да се замислиш добре, преди да се впуснеш в някой горещ сценарий. Понеже част от секс игрите, които се навиваш да пробваш, вместо да нажежат страстите във връзката ти, могат да й нанесат сериозни щети.

Стремежът към тръпката на екшъна е заложен в нашия биологичен вид по рождение, независимо дали се проявява под формата на любовта към филми от рода на „Умирай трудно“, мечтата да скочим с бънджи и да полетим с парапланер, или упоритите опити да се набутаме между шамарите на силно неподходящи и драматични връзки. Независимо от това къде ни избива шайбата обаче, едно остава неизменно при всички - понеже живеем в супер отворено в еротично отношение общество, в което практически няма табута, ни се налага да бъдем смели в секса, за да парираме изкушението да... ъ-ъ, се огледаме за доза сладострастен екшън другаде. Ето защо днес все повече двойки, включително приблизително една трета от читателките на Cosmo по света, най-предумишлено се впускат във все по-екстремни горещи експерименти. Принципно нищо лошо в това, внимание обаче: експертите смятат, че докато част от еротичните заигравки са полезни и „здравословни“, някои от тях могат да окажат отрицателен ефект върху отношенията ви. За да достигнеш щастлива развръзка в личния си еротичен сценарий, си задай въпроса колко далеч би стигнала в своите Секс игри? После виж този материал, в който Cosmo подлага на разследване страсторазгарящите тактики, които масово се практикуват и установява доколко е добре да последваш похотливия им пример.

Сексът със знаменитости

34% от читателките на Cosmo са изпробвали този сценарий с гаджетата си.
Всеки си има по някоя известна личност, която скоростно припалва мотора на либидото му... много меко казано. Дори се стига до такива парадоксални ситуации, в които насън да го бутнеш, някой (чието име няма да цитирам) може да ти изброи по дати победите на терена на звездната си тръпка, обаче му трябват няколко минути размисъл в напълно будно състояние да установи кога точно беше рожденият ден на гаджето му. Какво да се прави, случва се.  Както се случва същото това гадже да беснее по адрес на именитата си “конкуренция” с пълното съзнание, че въпросното увлечение няма да напусне границите на платоничното. Доколко е удачно при това положение изобщо да признаваш звездните си слабости? Според сексолозите не само е удачно, но е и полезно. Факт, който са открили и въвели в похотливата си политика много двойки – толкова много, че на темата дори беше обърнато специално внимание в култовия, обиколил целия свят сериал Приятели. Къде се крие тайната на успеха й? Ако се играе правилно, играта на горещи откровения може да разпали неимоверно страстта в една двойка, като я „открехне“ за нови еротични подвизи. Достатъчно е с твоя човек да се съгласите взаимно да си признаете своите световноизвестни слабости (Хийт Леджър и Джесика Алба например) и после да си обясните какво намирате за супер секси у въпросните личности – както във външния им вид, така и в поведението им и най-вече какво си представяте, че биха направили те, мисълта за което ви действа особено горещо. Без нито за миг да забравяте, че чисто теоретично си давате зелена светлина да преспите с която и да било персона от Холивуд, точно защото ревността в този случай е напълно безпочвена и смешна. Резултатите? Според група сексолози, провели пробен “звезден” експеримент при сериозно количество двойки, ако се навиеш да я пробваш, тази секс игра ще донесе множество еротични дивиденти и за теб, и за гаджето ти. Голяма част от участниците в анкетата признали, че неочаквано получили прилив на самочувствие – изведнъж си дали сметка за простата истина, че половинката им не им е вързана в кърпа, а напротив, тя е сексуално активно същество, което бива привлечено и от други хора, но в крайна сметка е направило своя избор именно в тяхна полза, следователно те са супер горещи! Така че до момента, в който сте абсолютно наясно, че всичко е единствено в сферата на фантазиите, това е полезен и забавен сюжет. Само не се опитвайте да се сравнявате с известните си „съперници“, предупреждават учените, като това важи особено за теб, тъй като нашият пол има вродена склонност към подобни напълно безсмислени паралели. Истината е, че само защото той смята, че Ева Лонгория излъчва секс, това не води автоматично до извода, че тайно примира само и единствено за нея и понеже не може да я има, ти играеш ролята й „по заместителство“.

Посещението на стриптийз

19% от читателките на Cosmo са ходили с гаджетата си на стриптийз.
Днес може да си поръчаш за рождения ден група мъже стриптийзьори, които да ти танцуват на ушенце, пардон, скут, или пък да излезеш някоя вечер да похапнеш върху голо женско тяло например. Така че клубовете с голи танцьорки на пилон вече са просто една от многото опции за прекарване на вечерта, нищо повече. Репутацията им на място, където мъжете ходят без гаджета, определено е минало. Нещо повече, те се превръщат в доста популярна дестинация за срещи и доказателство за това е, че през изминалата година неколцина звездни двойки бяха засечени да тестват границите на сексуалната си толерантност именно на такива места. И като се замислиш, защо не? В крайна сметка е научно доказано, че този тип еротика оказва еднакво физиологично влияние и върху двата пола – според данните на едно проучване гледката на разголени женски форми може да възбуди и 100% хетеросексуални жени. Друг е въпросът дали този тип еротична атмосфера ще окаже благотворен, положителен и възбуждащ ефект и върху теб. Няма какво да се лъжем: вероятността да се почувстваш неудобно по време, или пък след посещението на клуба, си е напълно реална, независимо доколко даваш вид, че си нахакана, отворена личност, която няма проблеми с тези неща. Ирония на съдбата е, че почти винаги проблеми всъщност се появяват. Заради  една основна разлика между двата пола, която на нас, жените, ни е ясна като бял ден и която пак пропускаме да отчетем – сексът за нас е преди всичко начин да се почувстваме свързани с любимото същество, докато за мъжете той може да е чисто „за спорта“, тоест за удовлетворяване на физиологични потребности. И стриптийз баровете извеждат на показ тази разлика, като  разкриват първична страна на твоя човек, която постфактум ти се иска да ти е била спестена. Ще ти е приятно ли да го чуеш как пуска похотливи, силно нецензурни реплики от отношение на друга или докато я наблюдава, се мъчи да опипа теб? Не си въобразявай, че да издържиш на това, е своего рода каляване на нервите. Най-добре е, ако се навиеш на този сценарий, да се разберете предварително, че ако поискаш, ще си тръгнете веднага. Заедно.

Фриволностите с друга жена

32% от читателките на Cosmo са танцували/се целували с друга жена пред очите на гаджето си.
Ако все още има някой на тая земя, останал недоразбрал, да уточним - похотливият екшън в стил о. Лесбос е черешката на еротичната торта Фантазия на всеки мъж. Какво по-хубаво и по-удобно средство за манипулация от това? Въоръжени с тази информация, някои жени решават да подлудят половинките си с малко мръсни танци (пък и докосвания тук-таме, защо не) с приятелките си. Всичко е на игра и за идеята, разбира се. И освен за задоволяване на собственото ти любопитство най-вече за твоя човек, който точно в този момент не може да повярва на очите и на късмета си, че е изтеглил невероятен джакпот от тотото на връзките. По-точно съвършеното гадже мечта (и перфектна любовница) с практически безкраен сексуален заряд и необходимата самоувереност да ги демонстрира открито пред всички, без да се притеснява от табутата и без да плаща данък обществено мнение. Ако това на теб не ти звучи достатъчно сериозно... ами, поздравления, току-що доказа по категоричен начин, че няма грам мъжки качества (и логика) у теб! Дотук добре. Всъщност всичко би било супер, стига да го нямаше следният деликатен момент. Ако имаш близък приятел мъж и в един момент си позволиш разни волности с него (дори и да не се стигне до секс в чистата му форма), как мислиш, отношенията ви на следващата сутрин биха ли се запазили абсолютно същите като досега? Не, нали? Е, как искаш това да се случи с приятелката ти? След като си станете толкова интимни и в буквален смисъл, има немалка вероятност изпълнението да ви накара да се почувствате неловко. И да минете през леко странен период, в който да се опитате да изтриете въпросния спомен.

За втория подводен камък на ситуацията предупреждават сексолозите. След като вече са свидетели на тази показна демонстрация на разкрепостеност, голяма част от мъжете автоматично махат юздите на сексуалния експериментатор у себе си и го пускат да се вихри на воля. В природата на силния пол е да подлага на проверка всякакви установени граници, така че твоята лесбо маневра за другарчето ти по легло често се оказва отправна точка към доста смели еротични желания... да кажем, със SM уклон. Поуката е, че ако решиш да се впуснеш в по-хард експерименти, трябва да си имаш едно на ум, че после може да ти се наложи да озаптиш похотливия устрем отсреща, ако не ти е по вкуса.

Еротичната документация

42% от читателките на Cosmo са си правили горещи записи с половинката си.

Искаш ли скоростно да наредиш името си до тези на Парис Хилтън и Колин Фаръл? Не би имала нищо против, нали? Ами, тогава смело направи запис на една от горещите ви нощи или поне супер смела фотосесия... и после само изчакай подходящия момент (например не дай си, боже, раздялата ви в един момент), за да преживееш публичното унижение супер интимните ви моменти да станат достояние на широката публика по целия свят. За щастие фактът, че живеем във века на дигиталните технологии, си има и добрата страна. Тоест, бутона Delete. За да се предпазиш от евентуални бъдещи неприятности, си длъжна да го натиснеш в момента, в който хвърлите по едно око на похотливия си краен продукт.

А защо изобщо да се навиеш на подобна идея, след като тя носи немалък процент риск в себе си? Ами, колкото и да не ти се вярва, този тип записи имат невероятен терапевтичен ефект върху нас, жените. Защото ни лекуват от голяма част от комплексите на тема външен вид и сексапил. Има нещо невероятно красиво в голото женско тяло и твоето не прави изключение от това правило. Достатъчно е да се заснемеш и да се погледнеш буквално отстрани, за да откриеш колко апетитно изглеждаш всъщност, пък и колко гореща комбинация сте двамата. Хиляда пъти повече, отколкото си предполагала. Да не говорим, че влизането в ролята на порнозвезда ще ти развърже ръцете и либидото и ще ти помогне да преодолееш много еротични граници, които си си налагала сама, както и да изпиташ нови похотливи върхове. Всички сме израсли с мита, че порноактрисите са синоним на сексапил и неизчерпаем еротичен потенциал, така че смелата сексуална нагласа ще си дойде от само себе си с ролята.

Преди да започнеш да записваш обаче, си обещай едно - дори да сте успели да изградите огромно доверие помежду си, пак накрая ще избереш опцията Delete и ще унищожиш всички горещи доказателства от телефона, камерата, фотоапарата и компютъра. Защото на този свят принципно може да се случи всичко. Особено след раздяла по особено кофти начин.

Политиката на отворения флирт

35% от читателките на Cosmo са се държали предизвикателно с някой от противоположния пол пред очите на гаджето си.

Регистрирането на всички мъже със страхотен външен вид наоколо, без значение дали си в заведение, дискотека, или просто си вървиш по улицата, е нещо неизбежно. Проста първична реакция. Да се опиташ да привлечеш вниманието им и да завържеш флирт с тях обаче, е коренно друго нещо, което е редно да правиш само когато си без гадже... нали така? Е, на практика не съвсем. Някои двойки използват именно този способ като средство да нажежат атмосферата в спалнята си. Все пак благотворният ефект на ревността не е познат от вчера, на секса на помирението - също. Когато партньорът ти наблюдава как флиртуваш с някой друг, това му напомня колко желана си всъщност – и за другите, и за него самия. Точно толкова желана, колкото когато те видя за първи път, как е могъл да се разсее и да го забрави?! Тази гореща стратегия обаче може да се окаже опасна. В инстинкта на мъжете влиза пазенето на собствената територия, така че когато те видят с друг, гледката лесно може да ги вбеси и още по-лошо, да ги накара да се отдръпнат. Освен това ако превърнете отворения флирт в навик, със сигурност ще разбиете доверието помежду си, което е жизненоважен компонент за всяка връзка. Така че в крайна сметка е най-благоразумно да си спестите този сценарий.

Похотливите онлайн заигравки

14% от читателките на Cosmo или техните гаджета са имали гореща флирт афера в Интернет, за която са споделили на половинката си. От размяната на дръзки имейли или лични съобщения до общуването в парещи чат канали световната мрежа предлага супер неограничено дискретно пространство за развихряне и удовлетворяване на страстите по пълна програма. Кой от нас не се е изкушавал да се порови в такива форуми просто ей така, от чисто любопитство? И от дума на дума с някой непознат е стигал до доста горещи откровения и „диалози“. Предвид факта, че анонимността и писмената форма спомагат да престъпиш всякакви табута и да му отпуснеш моралния край, в този род изпълнения няма нито нещо чудно, нито нещо опасно. На финала излизаш от сайта и приключваш случая. Ето защо някои двойки  избират именно тръпката на онлайн „изневерите“ като един вид безопасно средство за разнообразяване на връзката си. Логиката им е, че за разлика от класическата забежка встрани тук с човека отсреща няма да се видите наживо, нито ще разкриете истинската си самоличност, така че положението е напълно под контрол. Доколко е така обаче? Дори когато сте напълно откровени един с друг какви ги вършите в Интернет, съществува опасността да хлътнете в някой онлайн партньор, още повече че когато го няма реалният контакт, въображението услужливо си дорисува и доукрасява нещата. И в резултат се оказва, че тези невинни на пръв поглед флиртове могат да стигнат твърде далеч и да нанесат огромни щети на реалната връзка.
При това положение какво правиш, ако гаджето ти предложи да се гмурнете във виртуалните опасни води? Според специалистите имаш два варианта. Единият е да му вдигнеш скандал и да не постигнеш абсолютно нищо. Вторият е да изтълкуваш желанието му като своеобразен зов за помощ. Очевидно той е отегчен в някаква степен от отношенията ви, но продължава да държи на теб и да те обича. И това е начинът му да ти намекне, че иска нещо ново. Защо не изземеш ролята на страстната фриволна непозната, с която той си комуникира без задръжки  в Интернет? Или не го питаш коя знаменитост му действа по особено горещ начин...


5 мисли = знак „Внимание“


Минавали ли са ти през главата тези твърдения? Значи е време да направиш нещо по въпроса с чувствените ви градуси.

1. „Какво, секс на пода ли? О, я стига, леглото си е толкова удобно!“
2. „Не пипай там, днес бях на фризьор и дадох луди пари!“
3. „Доктор Хаус“ почва след 15 минути, въобще не ми се навъртай наоколо!“
4. „Уф, онази пословична диета с ябълките явно не е за нас. Май беше по-добре да идем на фитнес.“
5. „Ева каза, че снощи са заспали чак в 4. Боже, откъде я вземат тази енергия?!“


Той е „За“!
62% от мъжете твърдят, че не биха отказали да изпълнят твоя фантазия, без значение колко  откачена им се вижда. Значи топката е в твоето поле!

 


Виж ощеНово в Cosmo