Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Да го възбудиш за 60 секунди

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

Той е малък и гладък и може да възбуди гаджето ти за 60 секунди. Обзалагаме се, че никога повече няма да гледаш на мобилния си телефон по същия начин.

Да го възбудиш за 60 секунди
Да го възбудиш за 60 секунди

Наясно си, че мобилният ти има много готини функции. За съжаление едва ли досега си се сещала за секс потенциала му. Да, чу ни правилно: любимата ти вещ всъщност е прикрита секс играчка. Не ни вярваш?! Тогава прочети най-палавите й предназначения по-долу.

• Поиграйте на „Каква е тази извивка?“. Използвай камерата на мобилния си и снимай само отделни извивки от тялото си – част от бедрата, част от гърдите, част от дупето ти и т.н. - и след това ги изпращай като mms на гаджето си. Не пропускай да прикачваш към снимката кратък текст, с който да го подканиш да познае коя част от анатомията ти е изобразена на снимката.

• Изпрати му пикантен sms, когато най-малко го очаква. Например по средата на работния ден, докато хвърчи по задачки, или рано сутринта още преди да се е събудил. Ето няколко примера: „Искам ръцете ти върху себе си точно сега“ или „Ти + аз + легло... в 8 часа“.

• Докато си в леглото с гаджето си, грабни телефона си и настрой алармата да звънне след 1 минута. Но вместо да те „буди“ с мелодия, го настрой на вибрация. След като започне да вибрира продължително го докосни до пакета му, за да го възбудиш максимално и да го подготвиш за основното ястие.

• Когато сте вкъщи заедно, отиди в друга част от жилището и вземи твоя и неговия телефон със себе си. Свали дрехите си и набери неговия номер. Когато най-после успее да проследи откъде звъни телефонът му ще намери теб – чисто гола и в пълна бойна готовност за действие.

• Създайте си флирт акроними, които само вие двамата можете да разбирате. Като ИТВВМ (Искам те вътре в мен) или ВС (възбудена съм). Следващия път, когато сте в компания и не можете да изкажете палавите си мисли гласно, му прати sms с един от тях.

• Използвай негова снимка, на която е гол от кръста нагоре за уолпейпър на телефона си, така че когато сте разделени да можеш да се наслаждаваш на сексапилното му тяло и фантазията ти да има поле за изява какво би искала да му „причиниш“ по-късно...

• Сложи секси рингтон на гаджето си, така че всеки път когато ти се обади да те обземат порочни мисли.

• Накарай го да ти прати еротично видео. Подмами го като му обясниш, че ще му върнеш жеста. Само бъди внимателна и не изпращай нищо твърде живописно и включващо прекалено много детайли (като лицето ти например).


Виж ощеНово в Cosmo