Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Cosmo Кама Сутра: 5 секс пози за мускули

 

Оценка: (0/5)

 
 

Разбира се, без правилно хранене и редовни физически упражнения, само с помощта на секса няма да отслабнеш, но ако го включиш в програмата, ще има полза.

Cosmo Кама Сутра: 5 секс пози за мускули

Комбинирането на полезното с приятното е от ключово значение. Ето 5 пози от нашата Cosmo-камасутра, които са особено подходящи и за физически упражнения.

►►► Виж тук 15 най-сладки пози в Кама Сутра!


Поза: седяща, жената отгоре
Поза: седяща, жената отгоре
Топло местенце

Нека партньорът ти застане на колене, а ти приклекни над скута му и бавно се отпусни върху члена му. В началото не му позволявай да проникне изцяло – подразни го леко, за да подсилиш желанието му, а след това се отпускай все по-надолу и усилвай амплитудата. Да знаеш, че този секс той скоро няма да го забрави.

Ако искате ексхибиционизъм, пробвайте пред огледалото.

5 секс пози за идеално тяло

Октопод

Поза: седяща
Поза: седяща

Ако обичаш морски продукти, може да пробваш сексуалния октопод. Помоли партньора си да седне, да разкрачи крака и леко да ги свие в колената. Опри се с ръце на пода, седни в скута му и вдигни краката си на раменете му. В тази поза ще поемаш члена му отгоре надолу и активно ще стимулираш g-точката си. Тази поза е трудна за изпълнение, но ще открие цяла нова вселена на сексуални усещания.

►►► Виж тук 5 секс пози, в които дупето ти изглежда най-апетитно!

Диванът на съблазните

Поза: седяща, жената отгоре
Поза: седяща, жената отгоре

Използвай нашия съвет и накарай приятеля си да седне на дивана. Възседни го разкрачена и опри колената си в гърдите му. Отпусни се назад и подпри ръцете си на пода. Движи се напред-назад. Тази поза не е толкова сложна, колкото изглежда. Ако избереш правилния ритъм на триене, ще стигнеш до оргазъм много бързо.

Секс трикове за горещ секс

Еротичен акордеон

Поза: легнала, жената отгоре
Поза: легнала, жената отгоре

Искаш да го подчиниш на волята си? Опитай тази поза от нашата „Камасутра“. Накарай партньора си да легне по гръб и да вдигне колене към гърдите си. Разтвори краката му и седни отгоре така, че да се облягаш на краката му. После започни да се вдигаш и спускаш с леко триене, а след това му позволи да проникне максимално дълбоко. В тази поза ти си господарка на ситуацията и задаваш ритъма.

Злата ездачка

Поза: седнала, жената отгоре
Поза: седнала, жената отгоре

„Кама Сутра“ предлага доста вариации на тема жената отгоре, но в много от тях доминира мъжът. В тази конкретна поза, обаче, ти можеш да го яхнеш така, както жените навремето са яздели коне с дамски седла. Седни в скута му на една страна, облегни се на ръцете си и нежно се отпусни върху пениса му. Започни с леки въртеливи движения и постепенно увеличи темпото и дълбочината.


Виж ощеНово в Cosmo