Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Cosmo дневници: реални еротични приключения

 

Оценка: (0/5)

 
 

Жени разказват реалните си еротични приключения, които са ги оставили без дъх… И са ги задоволили напълно. Гмурни се в техните изпълнени с възклицания изживявания, а после открий как да имаш и собствени незабравими свалки.

Cosmo дневници: реални еротични приключения

Моята нощ с професионален футболист

В моментите, в които случайно съм попадала на мач през живота си, никога не съм имала представа кой играе. Така че, когато Джордан се приближи към мен една нощ преди три години, нямах представа кой е той. Бях на 20 и купонясвахме с приятелки в местния бар, когато той дойде до масата ни и попита дали искаме да се присъединим към него и приятелите му. Беше най-добре изглеждащият мъж в заведението – маслинова кожа и зелени очи, слабо, мускулесто тяло, палава усмивка. Не мислихме дълго.

Как възбуждаш мъжете според зодията си, виж в галерията долу:

Не мина кой знае колко време и Джордан и аз се целувахме като тийнейджъри на задната седалка на таксито.

Той ме поведе за ръка по плюшените килими на лобито на сградата, в която живееше, а в апартамента му се насочихме директно към спалнята. Постави ме на леглото и започна да ме целува по краката отдолу нагоре, като свали бельото ми и постави устните си върху мен. Аз разрошвах косата му с ръце, докато той движеше езика си – първо бавно, после бързо…докато краката ми се разтрепериха.

Джордан се плъзна нагоре, за да ме целуне, докато разкопчаваше ризата ми и галеше гърдите ми. Като се наклони назад, той се съблече и постави презерватив, давайки ми перфектната гледка към неговото тяло, преди да проникне в мен. Знаеше точно какво прави и в секундата, в която щях да свърша за втори път, той се претърколи заедно с мен, така че аз бях отгоре. Никога не съм била с мъж, който да е толкова самоуверен в леглото – беше възбуждащо някой друг да поеме контрола.

Когато се събудих на другата сутрин, Джордан правеше кафе. Точно тогава, докато лежах в леглото му, със снимките на отбора и изрезките от вестници в рамка на стената, аз си дадох сметка кой беше той. Прекарахме още няколко нощи заедно, преди да го трансферират в друг отбор. Сега винаги се усмихвам, когато видя лицето му във вестника.

Кели, 23

Cosmo дневници: реални еротични приключения

Чукане изненада с добрия ми приятел гей

Не си падах по Дерек, когато се срещнахме за първи път. Да, той беше красив и ме караше да се заливам от смях, но такава мисъл не ми мина през ума, защото знаех, че е гей.

Няколко месеца след началото на нашето приятелство,  той все пак ми призна, че е имал приятелки, преди да мине на другия бряг. Въпреки всичко, никога не беше стигал докрай и ми каза, че идеята да прави секс с жена го възбужда. Това посади семенцето на любопитството в мен.

►►►Ваканционен секс - кое е разрешено и кое не

Превъртам лентата до една нощ в клуба в края на лятото. Настроението беше различно – докато танцувахме заедно, Дерек буквално се долепи до мен. Ръцете му бяха на бедрата ми, после на дупето. Той си търкаше пениса в мен и усещах колко беше твърд. След миг се целувахме. „Дали да не отидем у вас?“, попита той.

Още щом влязохме, той започна да ме съблича. Прекара ръцете си през гърдите ми, тогава спря и ми се усмихна.

Аз бях приятно изненадана колко добра беше техниката му, докато възбуждаше клитора и зърната ми с
пръсти. За разлика от други мъже, с които съм била, това момче не приемаше, че знае всичко, така че ме попита какво ми харесва. В крайна сметка, след като си постави предпазно средство, той бавно влезе в мен. Качих се върху него и свърших доста бързо. Той отново застана отгоре и ме притегли към себе си, когато получи оргазъм. Останахме да лежим потни и задъхани.

На другата сутрин се погледнахме и се засмяхме. За щастие сексът не промени нищо в отношенията ни и си останахме добри приятели. Но често се сещам за тази нощ.

Ребека, 27

Cosmo дневници: реални еротични приключения

Див оргазъм във видео чат

Приятелят ми и аз бяхме в похотливия етап на нашата връзка, когато него го приеха в едногодишна образователна програма в чужбина. Правехме секс постоянно и навсякъде. Но не бяхме двойка от дълго време, за да може връзката ни да работи от разстояние, така че приех, че просто ще скъсаме. Чувствах се разбита.

Той обаче искаше да опитаме да останем заедно, като си гостуваме и с помощта на други начини да се задоволяваме. Един ден, докато си изпращахме секс съобщения, той предложи секс във видео чата. Не бях убедена дали искам да го направя. Не мислех, че ще изглеждам добре на камерата – основно защото, когато той даде идеята, аз носех широк сив суитшърт с качулка. „Съблечи го“, каза той, а аз го накарах да си съблече тениската. Ужасното луминесцентно осветление в стаите не беше никак секси. Трябваше да прекратя това, а се чувствах неудобно, раздразнена и много възбудена. Липсата на физически контакт ме вбесяваше.

Виж какъв секс трик ще го подлуди според зодията му в галерията долу:

Какъв секс трик да пробваш според зодията му

Няколко дни по-късно аз бях по-добре подготвена за следващата ни видео среща: прекарах следобеда пред огледалото, все едно наистина ще се виждаме. Запалих свещи и си облякох секси бельо, което скрих под черен халат. Приятелят ми нямаше представа какво ми се върти в главата и след началните ни закачки, аз свалих халата. Той беше толкова развълнуван, че се възбуди на мига.

Cosmo дневници: реални еротични приключения

Започнах да прокарвам пръсти по врата си и нежно да галя гърдите си пред него, докато му говорех за една изключително дива нощ, която прекарахме последния път, когато бяхме заедно. Самата аз се изненадах колко бързо ми се получиха нещата и от факта, че въобще не се чувствах несигурна. Дори това да се гледам в малкото прозорче в ъгъла на екрана, не ме разколеба. Осветлението беше перфектно и трябва да призная, изглеждах наистина добре.

Страшно се възбудих, докато го гледах как си съблича дрехите и започва да се докосва. Сексът сам по себе си често е свързан с физическите усещания и аз никога не съм имала време да оценя колко секси е да гледаш някого, когото обичаш, да се съблича.

Когато и двамата започнахме да достигаме до връхните точки, като всеки от нас описваше най-дивите си сексуални фантазии на другия, аз затворих очи, за да не мога да го виждам, а само да чувам тежкото му дишане, докато стенеше моето име. Представях си, че ръцете му ме докосват, докато получавах оргазъм.

Всичко това беше в пъти по-чувствено, отколкото предполагах. Не можеше да се сравни със секса на живо – беше различно, но по хубав начин. И имаше добавената стойност на това, че знам как да се възбудя сама. Мисля, че това изживяване надмина очак­ванията и на двама ни, защото ние си осигурихме време за още доста такива сеанси за остатъка от годината.

Франческа, 30


Виж ощеНово в Cosmo