Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

БДСМ: какво трябва да знаеш преди първия опит

 

Оценка: (0/5)

 
 

 Ето какво трябва да знаеш за БДСМ.

БДСМ: какво трябва да знаеш преди първия опит

Въпреки че между истинския БДСМ и това, което е показано във филмите за нюансите на сивото, има някаква разлика, появата на тези продукции накара мнозина да се замислят как да пренесат връзването в спалнята си.

Секс пози за мръснишки секс (18+)

 1. Какво е БДСМ?

Абривиатурата се разшифрова като „бондаж, дисциплина, садизъм, мазохизъм”, но буквите Д и С се използват също и за съкращение на доминиране и смирение (по-скоро подчинение – submission).

 1. Работата е не само в болката

Разпространена е заблудата, че връзването е това, което е необходимо за измъчването, носещо удоволствие. Да, в БДСМ има елементи на болка, но това е само една част от уговорката между двама зрели хора, можете да минете и без нея.

Болезнената част на заниманието е това, което отвращава повечето хора. Но целта на БДСМ не е да причинява болка, а да показва чувствената страна на процеса, която сближава хората и увеличава доверието в двойката.
Болезнената част на заниманието е това, което отвращава повечето хора. Но целта на БДСМ не е да причинява болка, а да показва чувствената страна на процеса, която сближава хората и увеличава доверието в двойката.

 1. Той е по-разпространен, отколкото ти си мислиш

Някои премълчават за този си опит само защото се страхуват, че другите ще ги осъдят. Но всъщност няма нищо лошо в желанието да експериментираш в леглото. Това, че го искаш, дори може да спаси скучната връзка, а хубавата да направи още по-добра. Така че ако се хванеш, че мислиш, че не си против да опиташ с белезници – знай, че не си единствената с такова желание.

►►►ВИЖ ТУК: 10 правила на лошото момиче в спалнята!

 1. Добре е да обсъдиш намеренията си

Преди да започнеш да изпълняваш фантазиите си, обсъди детайлите с партньора си. Обяснете на другия какво очаквате от този опит, до какви граници сте готови да стигнете и за какво си мечтаете. Важно е да си имате доверие! За да придобият фантазиите по-реални очертания, можете да проучите въпроса в интернет.

БДСМ: какво трябва да знаеш преди първия опит

 1. Не е чак толкова скъпо

Преди да отидете в сексшопа и да оставите половината си заплата там за марков комплект за връзване, можете да опитате БДСМ с подръчни материали. Не е задължително да стягаш ръцете му с истински белезници, достатъчна е една вратовръзка или колан. Можеш да измислиш доста интересни неща и с лед и горещ шоколад. Е, и след като установите, че и на двама ви ви харесва, тогава може да помислите за специални предмети.

Героите на Дисни с участие в „50 нюанса сиво“

 1. Започнете с малко

В началото не са ви необходими много аксесоари, стига просто един лек камшик от мека кожа. Той ще донесе нови усещания в интимния ви живот, няма да остави следи и няма да причини много болка.

БДСМ: какво трябва да знаеш преди първия опит

 1. Мисли за комфорта

Когато става дума за експрименти в леглото, е много важно да се чувстваш удобно. Довери се на усещанията, вслушай се в тялото си и разбери колко далеч си готова да стигнеш.

 1. Можеш да започнеш с ограниченията

Отначало могат да ти се сторят странни вързаните ръце или другите методи за ограничаване на свободата. Но за много хора усещането за собствена безпомощност и предаването на контрола на партньора е важна част от приятните усещания от БДСМ.

►►►ВИЖ ТУК: 12 неща, които да знаеш за садо-мазото!

 1. Пози, пози...

За начинаещи мога да препоръчам следните варианти:

 • Застани на колене с вързани ръце зад гърба (също можеш да го накараш да ти върже краката и да ти сложи маска на очите, за да не виждаш)

 • Заеми поза звезда на леглото, като ръцете и краката ти са вързани за краищата му

 • Наслаждавай се

Сексът е наслада и близост, затова е важно да се отпуснеш и да получиш удоволствие. Много хора се страхуват дали е правилно или мислят за желанията си вместо да се потопят в усещанията си. БДСМ отваря почти неограничени възможности от гледна точка на избора на места и секс играчики. Така че пред вас имате огромно поле за експерименти, покоряване на нови хоризонти и, разбира се, опознаване на себе си.


Виж ощеНово в Cosmo