Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Ако пенисът му можеше да говори...

Стойка Данкова
 

Оценка: (0/5)

 

Искрено и лично директно от най-любимия ни мъжки орган!

Повечето мъже дори не са чували за „венчето“ на своя пенис, тоест за невероятно чувствителния долен ръб от главичката на тяхното достойнство. Така че, как е възможно изобщо да знаят какво ги възбужда?

Ако пенисът му можеше да говори...

Затова насочихме вниманието си към Г-н Пенис, за да чуем какво има да ни каже той.

 


1. „Има неща, които ме възбуждат страшно, но моят собственик дори не подозира“
Един мъж си мисли, че го пали едно, а пенисът му е на коренно различно мнение. Как се разбират тези двамата – един Бог знае. Ти обаче не спираш да се чудиш как да му го вдигнеш. Толкова е просто – необичайните техники, които го вдървяват, автоматично ще го възбудят (и изненадат), а ти ще затвърдиш славата си на секс специалистка. „Пенисът има собствена воля“, казва Иън Кърнър, автор на He Comes Next. „И най-малката стимулация изпраща автоматични импулси към долната част на гръбначния стълб и задейства процеса на ерекция. Възбудата и сексуалното желание при мъжете са свързани, така че вдигнеш ли му малкия приятел – той ще иска да шава, а половинката ти няма да може да го спре.“

Ако пенисът му можеше да говори...

Пенисът обича: За невероятни резултати - леко потупвай пениса му с върха на пръстите си. За негова голяма изненада, това веднага ще събуди импулсите в гръбначния му стълб.

2. „Работя много по-добре след масаж на краката“
Частта на мозъка, която управлява пениса му, се намира в непосредствена близост до тази, която се отговаря за усещанията в краката. Галенето и масажирането на краката има същия ефект, като галенето на вътрешната част на бедрата.
Пенисът обича: Разтъркай нежно краката му, обгръщайки ги с ръце или седни в скута му и ги масажирай от горе до долу. След това – когато е той, се плъзни към пениса му, като държиш краката си от двете страни на колената му. Това е страхотна поза да получиш оргазъм, тъй като, когато се облегнеш назад, пенисът му ще притиска G-точката ти.

3. „Мога да получа ерекция по цялото тяло“
Пенисът иска да бъде докосван последен. Веднъж щом се разбуди, всички усещания са съсредоточени точно там, където е фокусът на мъжа – слабините. Така че първо събуди сензорите в останалата част на тялото му. Ако го направиш - след това всичко, което ще се случва с пениса, ще се усеща навсякъде в тялото му – гърди, стъпала, рамена, глава – и по този начин той ще получи ерекция на цялото тяло.
Пенисът обича: Бавно масажирай тялото му 40 минути, а после лицето- 10 минути. След това се съсредоточи върху слабините – няма да се притесни, че трябва да почака. Този масаж ще възбуди и успокои и теб самата, увеличавайки шансовете ти да получиш взривоопасен оргазъм по-късно.

 4. „Ако той свири на китара, аз искам СЕКС“
Колкото и странно да звучи, това е самата истина. По време на мъжкия оргазъм, кръвта навлиза в мозъка като капки – с изключение на кръвта от десния префронтален кортекс, която преминава като ракета. Тази част на мозъка се активира и когато мъжете правят нещо творческо, нещо, което наистина обичат и им доставя удоволствие.
Ако пенисът му можеше да говори...

Пенисът обича: Като стимулираш тази част от мозъка му, която отговаря за оргазмите, можеш да събудиш малкия му приятел, докато все още е с дрехите. Прави нещата, които обича, например да свириш на някакъв инструмент (на неговия по-късно!) или да измислиш фантастичен отбор по футбол. Той ще се чуди защо е толкооова възбуден, след като вие просто разговаряте или се закачате. Това може да възбуди и теб!

5. „Има места по мен, които не са за пренебрегване“
Много части от пениса, които биват пренебрегвани по време на секс, са пълни с нервни окончания. Това включва долния чувствителен ръб на главичката, основата на ствола на пениса и късчето малко зад главичката и скроталната кожа. Насочи се към тези зони! Там са голяма част от нервите, които са най-чувствителни на допир.
Пенисът обича: Стимулирай пениса му по нови начини, например като нежно го почукваш и притискаш между устните си. Приближавайки се към него така, сякаш никога преди не си го виждала, ще усили възбудата и за двама ви. Будистите наричат това „ум за начинаещи“ и е страхотно за дълготрайните двойки.

6. „Можеш да увеличиш размера ми незабавно с тези трикове“
Основата на пениса се намира дълбоко в него. Ако я стимулираш чрез перинеума (кожата между топките и ануса), той ще се чувства така сякаш има 60-сантиметров пенис.
Лошата поза и стресът издърпват пениса в перинеална база, което го прави по-малък. С масаж на слабините може да добавите до 2,5 сантиметра към достойнството на партньора си.
Пенисът обича: Нека той клекне на четири крака, а ти застани зад гърба му. Леко гали пениса му, докато разтриваш перинеума му здраво с пръст, така че кожата там да се движи напред-назад.

7. „Повече от всичко искам да ме докосваш така“
Технически мъжките оргазми са комбинация от нахлуване на кръв и натрупване на сексуално напрежение, така че оказвай натиск в основата на пениса и триене към главичката. Въпреки че мъжете не го знаят, напрежението поддържа притока на кръв, а триенето увеличава напрежението.
Пенисът обича: Изтощи го и след това обгради основата на пениса му, като прилагаш натиск с палеца и показалеца си. А след това? Бавно движи върха на езика си по дължината на неговия приятел – това ще го побърка!

8. „Аз също имам клитор“
Когато плода се развива (при ембрионалното развитие), тъканта, която при жените става на клитор, при мъжете прераства в главичката на пениса – ето защо тя е толкова чувствителна. Чудиш ли се къде има най-голяма концентрация на нервни окончания? Отговорът е – във френулума – късото гемче (юздичка), което минава по долната страна на главичката на пениса (подобно има всеки човек под езика си).
Ако пенисът му можеше да говори...

Пенисът обича: Стимулирай двете най-горещи точки едновременно: прави окръжности около главата на пениса с палеца и показалеца си, и разтривай френулума му с клитора си.

9. „Какво да правиш ако падна“
Мъжете се свързани с пенисите си много повече, отколкото жените със своите тела – критикуваш ли го- ще загуби увереност веднага. Всяка дума им оказва психическо въздействие, като например „дръж го изправен“, „изчакай малко“, и това може да затрудни неговата производителност.
Пенисът обича: Ако започне да му пада, насочи вниманието си далеч от пениса му, като отвърнеш на целувките му. Френулума, който споменахме по-рано, работи по-добре, ако пенисът е по-мек, така че пробвай това: кажи му колко много те възбужда и удари едно езиче на тънката ивичка. Важно е също какво ще кажеш за пениса му, така че му прави комплименти В и ИЗВЪН спалнята. Това наистина ще повиши неговата увереност.

10. „Усещам ароматите“
Пенисът няма нос, но ароматите играят важна роля при активирането на пениса. Получаването на ерекция се дължи на нервните, свързващи пениса с мозъка. Ако сивото му вещество асоциира определена миризма със секса, дори и да не е в настроение – един полъх ще е достатъчен, за да получи ерекция!
Пенисът обича: Купи си нов парфюм и се пръскай с него само когато възнамеряваш да правиш секс. През другото време не трябва да ухаеш на него. Сложи си от него, когато излизате на вечеря с родителите ти или родителите му и почакай да видиш какво ще се случи.  Според едно проучване миризмата на лавандула увеличава притока на кръв с цели 40 %.

11 „Моля те, използвай лубрикант“
Пенисите са програмирани да реагират на всичко, което им напомня на влагалище. Влажната и топлата ръка и устата – заедно с всички допълнителни екстри, които една вагина не притежава (като пръстите на ръцете и езика) – влизат в това число и са мечта за всеки пенис.
Пенисът обича: Изсипи ароматизиран лубрикант върху върха на пениса му и го остави да се разтече надолу. Обгърни наеженото му достойнство с ръцете си и ги плъзни от основата му към главичката. В края, леко завърти главичката – все едно изстискаш лимон. Повтори с устата и използвай много слюнка. Редувай тези ходове.

12. „По време на любовната игра любимата му дума е "ДА“
Пенисите обичат да знаят, че имат 'разрешение'. По време на любовната игра те трябва да са супер отпуснати, за да може кръвта да тече бързо и да се създаде добра, здрава ерекция. По принцип мъжката нервна система се състои от две подсистеми – едната контролира страха, а другата – ерекцията. Те двете могат да работят по едно и също, така че успокой пениса, като му кажеш, че прави правилните неща. Изрази от сорта на „Не така“, „Какво правиш, спри“ и „Това е гадно“ са строго забранени.
Пенисът обича: „ДА“ е простичка дума, която най-ясно описва, че ти обожаваш нещата, които той ти прави. Тя повдига самочувствието и пениса на твоя партньор и ги държи в изправена позиция!

13. „Това, което обичат пръстите, се харесва и на мен“
Препуциума (тънката еластична кожа намираща се в крайната част на пениса) съдържа нервни рецептори, сходни с тези в пръстите. Пенисът може да се стимулира от най-различни неща. Като всяка друга част на тялото той става безчувствен от многото повторения, а мозъците на мъжете са програмирани към краткосрочни цели.
Пенисът обича: Мъжките полови органи обичат промените в плата, материите и текстурите. Когато започнеш да се събличаш преди секс, докосвай пениса му с различни части от тялото си – гъделичкай го с косата, прокарай сатенената си нощничка по тялото му и др. Това също така ще удължи продължителността на секса, тъй като той няма да може да се настрои към един и същ ритъм.


 


Виж ощеНово в Cosmo