Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

9 вида оргазми, които всяка жена е преживявала

 

Оценка: (0/5)

 
 

Да стигнеш до оргазъм е върхово постижение само по себе си, но всеки път, когато свършваш обстоятелствата са различни.

9 вида оргазми, които всяка жена е преживявала

От първия оргазъм, който си получила някога, до този, който е трябвало да стане набързо, защото съквартирантката ти ще се прибере, ето 10 вида големи „О“-та. Струва си да ги отбележим!

Как изглеждат жените по време на оргазъм

1. Оргазъм вид: „О, боже мой, това ми се случва за първи път“.

В 90% от случаите си мислиш „Това ли е или не е това?“ и останалите 10% „Животът ми е завинаги променен. Чак сега започва моето истинско съществуване. Ще отбележа събитието в календара си, за да мога да чествам годишнина от първия си оргазъм всеки път“.

2. „Оргазъм вид „Честно, ставам наистина добра в достигането на оргазъм“.

Професия: горд професионалист в достигането на бомбастични оргазми.
Професия: горд професионалист в достигането на бомбастични оргазми.

Това обикновено се случва няколко месеца след като редовно си започнала да стигаш до върха, но може да отнеме и години, докато станеш професионалист по оргазмите. Колкото и време да ти отнеме, осъзнаването, че вече не само свършваш с партньор или сама, но си довела оргазма си до истинско бомбастично ниво ти действа доста благотворно.

►►► Виж тук 10 тайни на жените, които получава оргазъм лесно!

3. Оргазъм вид „апартаментът ще е свободен само още 10 минути, преди съквартирантката ми да се прибере, така че трябва да побързам“.

Има нещо дръзко, решително и абсолютно възбуждащо в бързането да стигнеш до върха. Мисълта, че ако не свършиш сега ще трябва да чакаш още определено време, а и сигурно ще ти се наложи да си свършиш работата сама е дразнеща. Затова, захващаш се за работа и яхваш гаджето си с цялата безапелационна страст, на която си способна. Комбинацията от нуждата и ограничението във времето те карат да избухнеш като бомба без закъснител.

5 пози от Кама Сутра, при които той полага усилия, а ти се наслаждаваш

4. Оргазъм вид „О-о-о-о, това отне толкова много време, но определено си заслужаваше“.

В идеалния вариант, цялото ти старание се превъплъщава в разтърсващ и запомнящ се оргазъм, но трябва да минеш през ада, за да си го получиш.
В идеалния вариант, цялото ти старание се превъплъщава в разтърсващ и запомнящ се оргазъм, но трябва да минеш през ада, за да си го получиш.

Ако мастурбираш от известно време, което вече ти се струва векове, но все не успяваш да стигнеш до края... започваш да се объркваш. Опитваш се да запазиш хладнокръвие, защото знаеш, че просто ТРЯБВА да се случи (добре разбираш за какво говорим). В идеалния вариант, цялото ти старание се превъплъщава в разтърсващ и запомнящ се оргазъм, но трябва да минеш през ада, за да си го получиш.

5. Оргазъм вид „О-о-о-о, това отне толкова много време и определено не си заслужаваше“.

Този оргазъм е с такъв грубиянски характер! Не му ли е ясно, че ти отне 45 минути търпение и изпробване на какви ли не виртуозни техники, за да стигнеш до него? И накрая той е в най-добрия случай посредствен. Що за гадняр!

6. Оргазъм вид „Уау, не знаех, че този мъж ще успее да ме накара да свърша така“.

Сещаш се, когато се срещаш с някакъв тип, от който нямаш никакви очаквания в сексуално отношение (наречи го секс шесто чувство), но той вади от ръкава си такива секс движения, че чак косата ти се изправя от удоволствие. Накрая ти остават сили само да прошепнеш наум „Кой си ти и откъде се взе“.

►►► Виж тук какво мисли Той за твоя оргазъм!

7. Оргазъм вид „Мъжът, с който излизам от три месеца най-накрая разбра как работи тялото ми“.

Надеждите ти, че той най-накрая ще проумее как работи тялото ти се сбъднаха!
Надеждите ти, че той най-накрая ще проумее как работи тялото ти се сбъднаха!

Сексът с нов партньор може да истински странен и неудовлетворяващ дълго време, дори да си луда по мъжа до себе си. Още по-объркващо е, когато тотално изгубиш надежда, че той някога ще те докара до оргазъм. Но когато това се случи, направо ти се иска да му изръкопляскаш и да му съобщиш, че е разгадал кода за сейф с шестцифрено съдържание вътре.

8. Оргазъм вид „Ех, това май-се брои, но беше доста слабо“.

Подобно на оргазъм номер 5 в нашия списък, този вид обаче не ти отнема вечност, за да стигнеш до него. Всичко в процеса протича нормално – супер възбудена си, усещаш как почти през цялото време си на ръба, но когато финишираш... очаквания ти никак не се оправдават. И двата типа те оставят в горчиво чувство на неудовлетворение в устата.

9. Оргазъм вид „Цял ден ми се иска да мастурбирам, но поради ред причини нямаше как, но сега най-накрая се случва и е страхо-о-о-тно“.

Това се случва, когато цял ден си възбудена, но трябва да изчакаш да ти свърши работното време, за да можеш да свършиш ти, веднага щом се прибереш у дома. Щом затръшнеш входната врата и си на сигурно място вътре, нямаш търпение да се събуеш и едва ти стига времето да провериш има ли някой вкъщи. И тогава се захващаш за усилена „работа“.


Виж ощеНово в Cosmo