Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

9 секс навика, които да започнеш на 20

 

Оценка: (5/5)

 
 

Виж кои секс навици трябва да придобиеш още в 20-те си години!

9 секс навика, които да започнеш на 20

1. Не се поддавай на изкушението да имитираш оргазъм. Изкушаващо е, когато той ще свърши всеки момент, а ти си на светлинни години от оргазъм, просто да изимитираш един! Предупреждаваме те - всеки фалшив оргазъм е равен на седем години лош секс (добре де, малко засилихме нещата, но да изпускаш оргазъм си е чисто престъпление)! 

11 соло секс пози за жени (които обичат себе си)

2. Мастурбирай. Това е от съществено значение, за да разбереш какво ти харесва в леглото. Остани насаме със себе си и експериментирай, пробвай кое ти доставя удоволствие, определено ще подобриш сексуалния си живот.

9 секс навика, които да започнеш на 20

3. Ако партньорът ти не може да те накара да стигнеш до оргазъм, кажи му (или му покажи) как да го направи. Не се притеснявай да си поискаш (още повече, когато става въпрос за оргазъм)! Момчетата харесват момичета, които умеят да навигират :) 

►►►ВИЖ ТУК: 13 мъжки мисли, когато иска да стигнеш до оргазъм!

4. Ако той откаже да използвате презерватив, може да станеш и да си излезеш. Никакъв секс не е достатъчно добър, за да си заслужава две параноични седмици тестове и прегледи, на които трябва да се подложиш.

9 секс навика, които да започнеш на 20

5. Хубаво е при всяка нова връзка да помолиш гаджето ти да се тества за полово предавани инфекции. Колкото и да ти е неудобно, това е от голямо значение. 

6. Спри да се притесняваш за перфектната поддръжка там долу. Ако държиш на това - добре, но дори и да не си идеално гладка по всяко време, помисли за растителността на мъжката интимна област. По-спокойна ли се чувстваш?

Промяната на интимната прическа през годините

7. Отърви се от всички срокове и дати, които си поставяш! Това, че трябва да си легнеш с някой след първия месец от връзката е само глупаво правило, което няма никакъв смисъл. Прави нещата така, както ги чувстваш!

8. Не прави нещо само, защото си мислиш, че така трябва. Да, може всичките ти приятелки да са пробвали анален секс, но ти не искаш нищо да се промъква в отвора ти! 

9. Кажи НЕ, ако не ти се прави секс или промени решението си, дори вече да сте започнали. Не се поддавай на молби, пазарене или заплахи. Имаш свободата сама да решаваш кога си в настроение за секс и кога не ти е до това! Ако гаджето ти продължава да настоява, значи не е мъж, който те заслужава!


Виж ощеНово в Cosmo