Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

9 секс навика, които да научиш на 20

 

Оценка: (0/5)

 
 

20-годишните обикновено експериментират смело със сексуалната тематика, но има няколко навика, които трябва да научат, за да си гарантират по-чувствени преживявания в бъдеще.

9 секс навика, които да научиш на 20

Сега е времето, през което трябва да откриеш какво ти харесва и какво не, да поставяш граници или да му отпуснеш края (в определени рамки). Прочети кои са сексуалните навици, които е необходимо да възпиташ у себе си точно в тази възраст.

Секс пози според неговата зодия

1. Не се поддавай на изкушението да симулираш оргазъм.

Да, привлекателно е да имитираш удоволствието си, когато ти е ясно, че той е на километри от целта и нищо няма да се получи. Просто можеш да покрещиш за няколко секунди, да дишаш учестено и хоп – всичко ще приключи. Но симулацията на практика ти гарантира 7 години лош секс. Защото мъжът, с когото си спала ще се помисли за много добър, заради което и следващото момиче ще имитира, после следващото... и този порочен кръг ще ви лиши от оргазми завинаги.

2. Мастурбирай.

Това е от съществена важност, особено ако искаш да разбереш какво ти харесва в леглото. Изведнъж можеш да отркиеш, че би искала партньорът ти да стиска по-силно зърната ти, да те гали по-нежно по шията и какво ли още не... но трябва да стигнеш до истината сама, преди да си в положение да даваш насоки. Открила си, че нещо работи супер добре за теб? Сега вече можеш да го помолиш да го приложи.

►►► Виж тук 5 страхотни секс пози за соло изпълнения

3. Ако партньорът ти не може да те докара до оргазъм, кажи му как да го направи.

Съветът е тясно обвързан с точка 2 – на първо място ти трябва да знаеш кои действия те докарват до връхната точка. Почти никой не се представя като абсолютен секс бог още при първия опит, така че твоите указани ще му се понравят. А и мъжете обичат да им дават секси насоки.

4. Ако той откаже да ползвате презерватив, свободна си да ти тръгнеш.

Твоето тяло, твоите правила!
Твоето тяло, твоите правила!

Нямаш нужда от стреса през следващите две седмици, които ще прекараш в треперене да ти дойде менструацията. Имаш си по-важни занимания

5. Питай всеки мъж, с който се забиеш дали се е изследвал за сексуално предавани болести.

Странно и неловко е, но се налага да го направиш, защото животът и здравето са ти скъпи. Кое е по-лошото от това да си прекъснете палавото изкарване от това да зададеш въпрос дали мъжът до теб се е изследвал? Да ти лепнат болест!

Секс пози по зодии за 2017

6. Престани да се тревожиш, че не си перфектно обезкосмена там долу.

Ако предпочиташ да ползваш кола маска, добре. Но не се притеснявай, ако обезкосмяването не е по вкуса ти. Забелязала ли се, че мъжете масово не подрязват интимните си „храсти“?

7. Отърви се от всякакви планове, които си създала в главата си.

9 секс навика, които да научиш на 20

Искаш да го целунеш на първата среща, но се сдържаш до третата, за да не изглеждаш лесна? (По желание можеш да замениш думата „целувка“ със „секс“.) Направи каквото ти харесва, не се води по норми.

►►► Виж тук как да правиш най-хубавия секс в живота си!

8. Не прави никакви секс неща, които не желаеш.

Да, изглежда напоследък всички са луднали по аналните изпълнения, но за теб това е отвратително и безкрайно гнусно? Запомни, че в секса няма мода.

9. Чувствай се свободна да кажеш „не“, ако не ти се прави секс или си промениш мнението, когато вече сте започнали.

И ако той ти каже: „Хайде де, виж как ме възбуди, дай поне една свирка“, а на теб предложението никак не ти се струва привлекателно, вземи си чантичката и кажи „Не искам, чао“. Нямаш нужда от мъж, който не уважава сексуалните ти желания.


Виж ощеНово в Cosmo