Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

9 неща, които не знаеш за сексуалната анорексия

 

Оценка: (0/5)

 
 

Тя по никакъв начин не е свързана с храната в спалнята. Ето какво трябва да знаеш за това напълно реално състояние и за симптомите му.

9 неща, които не знаеш за сексуалната анорексия

Секс пози само за разкрепостени: ако си от тях, виж ги в галерията долу.

Секс пози за смели и разкрепостени двойки

►►►Кога не ти се прави секс?

1. На теб изобщо не ти е интересен сексът

Не те интересува какъвто и да е сексуален контакт, дори да става въпрос за масаж. Едно е да нямаш настроение – това се случва на всеки, но при сексуалната анорексия дълго време нямаш ама никакво сексуално желание.

9 неща, които не знаеш за сексуалната анорексия

2. Плаши те всичко, свързано със секса

Някои хора със сексуална анорексия избягват и се страхуват от сексуална близост. Ако ти винаги се опитваш да намериш оправдание да не правиш секс, или чувстваш тревожност, когато партньорът ти се преоблича или инициира контакт, възможно е да имаш точно този проблем.

►►►Защо мъжете отказват секс.

3. Чувстваш се ужасно след секс

Ако все пак правиш секс, след това се чувстваш зле. Срамуваш се и се обвиняваш за случилото се. Възможно е това да е свързано с възпитанието, което си получила. А именно, че сексът е грях.

4. Студена си в отношенията

Хората със сексуална анорексия все пак могат да се опитат да завържат дълга връзка, но дори тогава се държат на разстояние и свеждат секса до минимум.
Това се вижда в поведението: ти си в състояние да обвиняваш партньора за всичко и да му вменяваш вина, дори причината да е в теб.

9 неща, които не знаеш за сексуалната анорексия

5. Преследваш недостъпните

И понеже не искаш близост с партньора, можеш да гониш до полуда недостъпни мъже, защото дълбоко в душата си знаеш, че все едно никога няма да имаш този или онзи, а с това отпада и сексът. Ти можеш да обичаш, но в същото време избягваш „изразите“ на любов.
 

6. Получаваш сексуални сривове

Също както при хората с хранителни разстройства, тези със сексуалната анорексия могат да преживеят периоди, в които изведнъж им се иска много секс. Но обикновено това се проявява във вид на изневери или случаен секс под действието на алкохола, който според теб (но не и според учените) разтоварва.

Твоят възбуждащ хороскоп на секс играчките те очаква в галерията долу.

Твоят възбуждащ хороскоп на секс играчките

7. Стараеш се да избегнеш отказ

Хората със сексуална анорексия могат много да преживяват, че човекът, който им харесва, им отказва. Защото те предпочитат по принцип да стоят на разстояние.

8. Причините може да са както физически, така и психологически

Това може да е умора, определени лекарства или раждане на дете. А това може и да е преживяно изнасилване или друг вид насилие, а може да е и строго религиозно възпитание.

9. Страх от болест

Някои хора със сексуална анорексия панически се страхуват от заразна полова инфекция. В резултат те категорично избягват секса, въпреки надеждни методи за контрацепция.


Виж ощеНово в Cosmo