Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

9 неща, които да научиш за тантрическия секс

 

Оценка: (0/5)

 
 

Простено ти е, ако си чувала за тантрическия секс е от устата на Стинг (певецът и съпругата му, Труди, са негови отявлени привърженици).

9 неща, които да научиш за тантрическия секс

Каквото и да изниква в представите ти, когато чуеш за него, трябва да си наясно, че той не включва засукани пози. По-скоро става въпрос за пълно сексуално отдаване, за духовно сливане между двама души и дълбоко разтърсващ екстаз.

5 пози за секс (без секс)

Ето 9 неща, които е хубаво да научиш за практиката, ако искаш да я използваш:

Но първо: какво е тантрически секс?

Това е набор от еротични практики, идващи от индийската традиция Тантра, благодарение на която ще изпиташ съвсем различни усещания, отколкото при нормален секс. Обещанието е да откриеш нови висини на удоволствието. Също така, връзката между двамата партньори би трябвало да стане по-дълбока и силна, любовта да се затвърди. Бонус: оргазмите (ако си позволиш да ги изживееш, трябва да бъдат по-дълбоки и силни).

1. Да не преживееш оргазъм по време на тантрически секс е нормално и дори желателно.

След тантрически секс всъщност трябва да се чувстваш по-енергизирана, жизнена, влюбена и свързана с партньора си, когато не стигнеш до оргазъм. Вместо да се оставиш на сексуалното напрежение да те залее, трябва просто да вдишаш всяко усещане в тялото си и да спреш до там.

►►► Уроци по тантрически секс

2. Сърцето ти е секс орган – използвай го.

Поеми дъх към сърцето си (онова място в тялото ти, където усещаш емоциите). Представи си , че вдишваш всяка една емоция в сърцето си. Това е лесен начин за фокусиране, но той ти помага да се чувстваш по-щастлива след секс. Освен това балансира цялата сексуална енергия, която не се изхабява по време на оргазъм.

3. Стреми се към оргазъм се към „вълнообразен“ а не „върхов“ оргазъм.

„Върховият“ оргазъм е освобождаване на напрежението, което има свой връх, но после следва спад (а той е изтощаващ). Тантрическият оргазъм представлява постоянни вълни, който те заливат и се отдръпват, заливат и се отдръпват, без да има окончателен и изтощителен спад.

5 пози от Кама Сутра, при които той полага усилия, а ти се наслаждаваш

4. За да усещаш повече, карай го по-бавно.

Колкото по-бавно извършвате акта, толкова по-силни усещания ще изпитвате и двамата. Това е така, защото имаш повече „място“ да се вслушаш в тези усещания.

5. „Присъствай“ в тялото си.

Тантрическият секс е свързан с това ти да бъдеш в настоящето. Спри да се притесняваш за представянето си или преживяването на оргазъм. Вслушай се във всеки детайл и чувство, после им се наслади. Така се превръщат в една огромна „лупа“, която увеличава многократно.

►►► 6 храни, които стимулират секуалнта енергия

6. Внимавай с вагината.

Вагината всъщност започва да губи чувствителността си – а с това и възможността да изпита оргазъм – при прекаляване със стимулацията и триенето. За това, тя ще ти благодари, ако движенията на пениса са по-бавни и дори се спира с движението за момент. И се ослушвай за всяко усещане – само тогава ще чуеш „грохота“ на вълнообразните оргазми.

7. Обичай тялото на партньора си.

9 неща, които да научиш за тантрическия секс

Твърде често по време на секс един от двамата партньори се чувства притиснат да задоволи всички желания на другия. По време на тантрическия секс, ти обичаш тялото на партньора и обичаш начина, по-който те кара да се чувстваш. По този начин и самата ти ще даваш повече удоволствие, но без да го смяташ за „натиск“.

8. Представи си, че минаваш през долина.

Сексуалният акт обикновено е права линия (или по скоро наклон) – нагоре, нагоре, нагоре. Тантрическият секс ти дава възможност да „пътешестваш“ в долина – има изкачвания, но и слизания, по време на които можеш да си починеш и да оцениш как сексуалната енергия облива цялото ти тяло, като сладка умора. След това отново започва изкачване. Всичко това води до по-дълго и задоволително удоволствие.

9. Отпусни се.

При тантрическия секс не е нужно всеки път да очакваш едни и същи действия и резултати. Всеки момент е блаженство. В някои дни сексът е по-страстен, в други – по-отпускащ. Но сексуалната енергия е добра, каквото и да я е предизвикало. Наслаждавай й се и бъди щастлива.


Виж ощеНово в Cosmo