Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

9 мъже за тайните на перфектния орален секс

 

Оценка: (0/5)

 
 

Ако се чудиш как да доставиш допълнително удоволствие на любимия си, ето няколко съвета директно от извора.

9 мъже за тайните на перфектния орален секс

Говорим за любимото мъжко изкушение – оралната любов. Когато стане въпрос за нея, най-доброто нещо е да попиташ парнтьора си какво му харесва.

5 задоволителни пози, ако партньорът ти е с микропенис

Но ако искаш да го изненадаш (приятно), то можеш да се вслушаш в мъдрите думи на девет мъже от сайта Reddit, които щедро споделят впечатления.

1. Дълбоко гърло

„Недей да използваш техниката през цялото време, слизай надълбоко само понякога. Считай я като майсторство, което да използваш наред с още техники“.

2. Топки

„Топките са ключът към добрата свирка. Стига да не ги смучеш, сякаш се опитваш да изстискаш сок от тях“.

►►► Виж тук 12 неща, които да не правиш по време на орален секс

3. Ентусиазъм

9 мъже за тайните на перфектния орален секс

„Ентусизмът е трик номер едно. Лудост е, че жените не го схващат. Ако само смуче пениса ми и изглежда отегчена, не действа възбуждащо на мъжете (но пък някои си падат и по това)“.

4. Топки (отново)

„Понякога е хубаво, ако ти направят лек масаж на топките. Има два начина за това. Първият е да използваш палците си, за да извършваш леки кръгови движение върху тестисите. Бъди сигурна, че пръстите са мокри. Вторият е като използваш целите си длани, за да обгърнеш топките с тях, издърпвайки много нежно топките надоли“.

Горещи секс пози, ако си с дълга коса

5. Ръце

„Всяка добра свирка трябва да включва и ръце“.

6. Самоувереност

9 мъже за тайните на перфектния орален секс

„Дълбокото гърло е супер, но мисля, че по-добро от него е момичето да знае какво прави, както и да го прави ентусиазирано. Независимо дали използва гърлото си или не“.

►►► Виж тук 10 реплики ако искаш (страхотен) орален секс

7. Гълтане

„Момиче, с което излизах преди имаше трик, който ще помня винаги. Когато бях близо до оргазъм, тя обхващаше пениса ми с гърло и употребяваше мускулите си, за да изсмуче всяка капка по време на свършването. Никога не съм изпитвал подобно нещо от тогава. Просто невероятно“.

8. По-тясно

„Притисни устните си, за да направиш отвора по-тесен, но внимавай със зъбите“.

9. Език (и топки, отново)

„Можеш да използваш езика, за да дразниш леко с него върха на пениса... и малко игра с топките винаги е забавна“.


Виж ощеНово в Cosmo