Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

9 мръсни мъжки секс мисли за „кучешката“

 

Оценка: (0/5)

 
 

Дива, животинска, с непристоен привкус - „кучешката“ е една от най-любимите и лесно изпълними секс пози.

9 мръсни мъжки секс мисли за „кучешката“

Жените я обичат, защото ъгълът на проникване позволява интензивна стимулация на митичната G точка. Мъжете пък са направо луди по нея, защото... списъкът е твърде дълъг, за да го споделим само в едно изречение.

Направи мисионерската много по-вълнуваща с 5 пози от галерията долу:

5 секс пози за ъпгрейд на мисионерската поза

За това ще дадем първите девет причини, за които се сещаме, а ти помолиш приятеля ти да ти даде още 99 – сигурни сме, че ще се справи!

1. Имат изглед към всичко, което ги интересува.

Броят на позите, по време на които мъжът наистина може да види как точно се движи пенисът му по време на секс, са ограничени. А кучешката е една от малкото с идеален изглед към всичко, което се случва.

2. Пикантна е.

Кучешката е секс поза, която хората или обожават, или заклеймяват. И то по едни и същи причина – защото е прекалено първична и животинска. Повечето мъже обаче, спадат към тип номер 1. По-точно, за тях това е поза номер 1, няма две мнения по въпроса!

►►► 8 идеи за ъпгрейд на кучешката

3. Изглед към ануса...

Стоп! Нека не ти идват твърде перверзни мисли от това разкритие. Сигурно се чудиш дали гледат към „забранената“ дупка по време на кучешката и отговорът е „да“. Не че не свалят поглед от нея, но просто им е интересно да погледнат. Това е всичко. Освен ако... не доведе до потайните мисли от точка 4.

4. Възможно е по време на секс в кучешката да си помислят за анален секс. Поне веднъж.

Така и така пенисът им е в региона, а ръцете им имат възможността да сграбчат сочното ти дупе... защо пък да не се възползват? Или поне да помечтаят!

На каква секс поза да се спрете? Изберете според неговата зодия (примери в галерията долу):

Секс пози според неговата зодия

5. Харесва им, че позата им позволява по-стабилен контрол.

Освен това внася разнообразие в моментите, в които му се налага да си „купи“ малко време (разбирай, да не свърши прекалено бързо). Напълно свободен е да намалява темпото или да прави по-плитки или дълбоки тласъци, в зависимост от това колко близо е до ръба.

6. Шансът капка от потта му да попадне в окото ти е минимален, дори нулев.

9 мръсни мъжки секс мисли за „кучешката“

Или пък да те смачка под тежестта си по време на секс – все нормални секс инциденти, които обикновено предизвикват смях, но пък развалят за миг настроението. Кучешката е много, много минималистична, но същевременно дава възможност на партньора ти сериозно да се развихри, без никакви последствия върху тялото ти.

►►► Как да направиш "задната" още по-интимна

7. Чистенето после е по-лесно.

Мъжете ги е грижа за това къде свършват, а ако го направи върху дупето ти, чистенето с мокра кърпичка след това е бързо и ефективно. И дори няма да забележиш нищо, което ги устройва още повече.

8. Имат възможността да видят как дупето ти апетитно се тресе.

Това е половината от удоволствието за мъжете!

9. Могат да правят каквито искат странни физиономии, без да ги виждаш.

Най-голямата благословия за тях в случая е, че няма да се притесняват как изглежда лицето им по време на оргазъм.


Виж ощеНово в Cosmo