Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

9 куриозни неща, които не знаеш за „кучешката“

 

Оценка: (0/5)

 
 

Писали сме за кучешката поза доста пъти.

9 куриозни неща, които не знаеш за „кучешката“

От това, че мъжете пък са направо луди по нея, защото... списъкът е твърде дълъг, за да го споделим само в едно изречение, до цели осем идеи, с които да я направите по-интересна.

Сега ще продължим да разкриваме тайни около „задната прашка“, както я наричат още у нас. А след приказките... следват действията (взимай си бележки за довечера).

1. Това е втората най-опасна секс поза.

Ездачката я изпреварва по опасност, но кучешката е отговорна за над четвърт от нараняванията на пениса по време на секс. Според проучване, проведено в Университета в Капинас, Бразилия, 28% от мъжете са посещавали болница с фрактура на пениса след „задна прашка“ (за да сме честни, процентът при ездачката е 50%...). Но не се притеснявай, вероятността да „счупиш“ мъжкото му достойнство при секс е невероятно ниска.

Виж хороскоп на най-добрите любовници - в галерията долу:

Най-добрата любовница сред зодиите

2. Тя е част от голяма група пози, при които проникването става откъм гърба на жената.

9 куриозни неща, които не знаеш за „кучешката“

Кучешката не е единственият начин мъжът да проникне отзад. Други пози са „обърнатото куче“ (при което жената застава точно така, както изглежда йога позата със същото име), обърнатата ездачка и други вълнуващи пикантерии. Така че ако стандартната кучешка не ти е удобна, има между какво да избираш. А неудобството най-лесно се решава с една възглавница под корема, върху която винаги можеш да се настаниш.

3. Позата е наистина, наистина стара.

Мислиш, че рапърът Snoop Dog е първият, който е нарекъл тази секс поза по име през 1992 г. Глупости! Древните гърци и римляни имат картини и литература, посветени на кучешката. Римският философ Лукрециус дори я е препоръчвал на двойки, които са се опитвали да заченат (намекваме, че твърденията му не са научно обосновани).

►►► Какво не харесват мъжете във всяка секс поза

4. Много песни са посветени на нея. Ама наистина МНОГО.

Според музикалния сайт Genius, на света има над 1600 песни, които съдържат „doggy style” в текста си. Може и да не са посветени напълно на кучешката, но няма как да пропуснем, че самата дума се е превърнала в културен феномен.

5. Ако си жена и изпитваш болки при „задна прашка“, има варианти за теб.

9 куриозни неща, които не знаеш за „кучешката“

Тъй като тази поза дава предпоставки за супер дълбоко проникване, възможно е да усещаш как пенисът на партньора ти се удря в матката. Кажи на партньора си да не прави толкова дълбоки тласъци и поиграй с ъгъла на бедрата си. Опитай да застанеш на лакти или да легнеш по корем, за да видиш дали по този начин проникването ще е по-приятно и безболезнено за теб.

Имаш дълга коса? Секс животът ти ще стане много по-вълнуващ с тези секс пози (снимки долу):

Горещи секс пози, ако си с дълга коса

6. Нарича се „кучешка“, но много други животни се съвкупяват по този начин.

Включително коне, камили, жирафи и слонове.

►►► 8 причини да правиш секс на светната лампа

7. ... и много други го правят по друг начин.

Китове, делфини и паяци никога не използват позата. А приматите, като шимпанзетата, се спират на нея рядко.

8. Разбира се, кучешката не се използва само за вагинално проникване.

9 куриозни неща, които не знаеш за „кучешката“

Чувствайте се свободни с партньора си да се отдадете на анален или орален секс, докато той се е настанил удобно зад теб.

9. Любима е на повечето мъже.

Според анкета на списание Women's Health, задната прашка стои най-отгоре в списъка с любими секс пози, побеждавайки старите, но златни пози от рода на мисионерската. 


Виж ощеНово в Cosmo