Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

9 жени за първия оргазъм в живота им

 

Оценка: (0/5)

 
 

Първият оргазъм за една жена може да се случи по всяко време.

9 жени за първия оргазъм в живота им

Грешка! Първият оргазъм се случва най-често при мастурбиране. Без да сме правили научно изследване, можем спокойно да кажем, че една жена не може да стигне до връхната точка, когато прави секс за първи път.

Ето защо първият оргазъм по време на секс се случва... вторият път когато правиш секс, една или 10 години след това... факторите той да стане реалност са много и разнообразни за нас, представителките на нежния пол. 

Провери какво възбужда всяка зодия в галерията долу:

Какво възбужда всяка зодия

Но стане ли – ех-а-а, това е събитие, което заслужава фойерверки и шампанско! Прочети какво са си помислили девет жени, когато са получили първия си оргазъм. А ти помниш ли какво е минало през главата ти в онзи момент? 

1. „Не беше първия път, в който разрешавах на мъж да ме оближе там долу, но за първи път не се паникьосах заради това. Помня, че си мислех горе-долу следното: „О, не. Какво си мисли, че прави? Да, определено е там долу. Блях, чувствам се странно. Дали да го спра? Трябва да го спра. Е, ще почакам минутка. Дишай, момиче. Окей, не е толкова лошо. Може би още минутка. Уоу, става по-добре. Топло е. О, Боже, чувствам се прекрасно...“ И останалото е история“.

9 жени за първия оргазъм в живота им

2. Бях на 20 години. Първото ми гадже си играеше с перличката ми, когато се случи. Беше много мощно. Спомням си, че бях много шумна и той започна да се отдръпва, притеснен, но аз го хванах силно за ръката и му изкрещях „Не спирай, да те вземат мътните“. После той ми каза, че ме помислил за обладана от демон“.

►►► 5 секс пози, ако трудно стигаш до оргазъм

3. Бях на 17, усещането беше... не мога да го опиша с думи. Дори не бях подозирала, че е възможно човек да изпита толкова много удоволствие. Става ми топло само като се сетя“.

4. „Преди по-малко от година, моят приятел успя да постигне перфектния ритъм по време на орален секс и – БАМ. Уау. Всеки мускул по тялото ми трепереше от напрежение. Беше жестоко, просто невероятно“.

9 жени за първия оргазъм в живота им

5. „Натискахме се с първото ми гадже, което беше жена. И двете носихме джинси, целувахме се, а аз бях възседнала единия и крак. Цялото ми тяло сякаш напълно изтръпна и не мислех за нищо друго, освен да продължавам да яздя крака й, докато не стигна до оргазъм. Вълните еуфория и гъделичкащото чувство, които се разляха по мен – несравнимо“.

Горещи секс пози, създадени за летни свалки (виж ги в снимките долу):

9 секс пози за горещи нощи според зодията

6. „Първият път, в който мъж ме накара да стигна до оргазъм, беше невероятен. Целувахме се на канапето на родителите ми (те спяха/гледаха телевизия в спалнята си) и той се насочи с език към клитора ми. Беше супер секси. Помня само, че бях залята от позитивна емоция“.

►►► 7 причини, заради които не можеш да свършиш

7. „Бях на 18 и за първа година в университета. Не мисля, че бях пробвала да мастурбирам преди това. Един ден казах на един приятел, че никога не съм преживявала оргазъм и това се превърна във фиксидея за него. Въобще не се бях притеснявала за това преди, но си спомням, че когато той най-накрая ме накара да свърша си казах „Защо никой не ми е казал колко е яко?“

9 жени за първия оргазъм в живота им

8. „Съвсем наскоро, преди около месец, стигнах до първия си вагинален оргазъм. Случи се със сегашното ми гадже, вторият мъж, с когото съм правила секс. Не стана по време на самия акт. Просто се закачахме един друг и той проникна в мен с пръсти, като нарочно гледаше да не пипа клитора ми. И изведнъж нещо в мен се отключи. Обзе ме някакво усещане, което ставаше все по-силно, а аз не можеш да задържа удоволствието. Отне ми време да реанимирам след това“.


Виж ощеНово в Cosmo