Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

8 причини, заради които той иска да имаш оргазъм

 

Оценка: (0/5)

 
 

Естествено, в света съществуват и такива егоисти, на които са им безразлични усещанията на партньорката им.

8 причини, заради които той иска да имаш оргазъм

Но повечето мъже все пак се стараят да са добри любовници. Те искат на теб да ти е хубаво. И да достигнеш кулминационната точка. Ето как го обясняват.

1. Това е свидетелство за нашето мъжество. Ако не сме я докарали до оргазъм, то значи сме зле в леглото. А кой не иска да докаже достойнствата си в тази сфера?

2. Приятно е. Сексът е удоволствие, което е хубаво да се споделя. Ако на мъжа не му харесва да споделя удоволствието си, той може просто да мастурбира.

3. Това означава, че можем накрая да свършим с чиста съвест. Момичетата са с предимство. И ако дамата вече е доволна, то можем да я последваме.

Когато той се старае за твоя оргазъм, трябва да си доволна!
Когато той се старае за твоя оргазъм, трябва да си доволна!

4. Във всеки случай сме джентълмени, така са ни възпитавали. Майките са ни учили да не слагаме лактите си на масата, да отваряме вратите на жените, да казваме „благодаря” и „моля” и да не оставяме работата недовършена.

5. Не можеш да ни упрекнеш, че не сме изпълнили съпружеския си дълг както трябва. Никой не иска да остава длъжен.

6. Това те прави щастлива. А това е приятно – да правиш някого щастлив, още повече любимото момиче. Макар че някои твърдят, че стопроцентовият алтруизъм е невъзможен. Затова може би цялата работа е в това, че ти не ни мрънкаш, когато си в хубаво настоение след блестящ секс.

7. Стонове ти са секси, но искреният ти оргазъм е къде-къде по-секси. Това е все едно каниш гости и им поднасяш вечеря. Те казват, че всичко е било много вкусно. Но ти разбираш, че не лъжат само ако помолят за допълнително. По същия начин са и женските стенания по време на секс – като комплименти, а оргазмът – като молба за допълнително. Така разбираме, че наистина всичко ѝ е харесало.

8. Понякога мислено играем играта „колко пъти мога да я доведа до оргазъм”. Защото в главата си превръщаме всичко в състезание и постоянно мислено отбелязваме постиженията си на таблата на леглото. Обичаме да усещаме себе си като по-добри.


Виж ощеНово в Cosmo