Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

8 идеи за пикантни ролеви игри с любимия

 

Оценка: (0/5)

 
 

Всички говорят за ролеви игри, а ти се чудиш каква да измислиш..

8 идеи за пикантни ролеви игри с любимия

Ето няколко лесни идеи, които ще ви помогнат да си изберете нещо по вашия вкус.

12 мъжки ерогенни зони според зодията

1. Ето това е кино

Гледайте филм, в който има красиви, страстни и възбуждащи еротични сцени. Вечерта пресъздайте видяното като героите на филма. 

Самата подготовка на снимачната площадка е много възбуждаща.
Самата подготовка на снимачната площадка е много възбуждаща.

2. У вас или у нас?

Вече сте заедно отдавна и имате сериозен стаж зад гърба си? Престорете се, че се срещате сега. Запознайте се в бара, магазина или химическото и изиграйте случайна връзка. Понякога е добре да му напомниш, че можеш да бъдеш и лошо момиче.

►►►ВИЖ ТУК: 10 мъжки мисли, когато гледате порно заедно!

3. Спасената принцеса

Ако сте в настроение за романтичен сценарий, си припомнете приказките и детските фантазии. Ти си мила, прекрасна девствена принцеса, а той е прекрасен принц, който ще те спаси от ламята, на която си принесена в жертва.

4. Събуди звяра в себе си

Престорете се, че сте две диви животни. Например леопарди или други диви котки. Всъщност, ако искате да сте диви прасета или магарета, няма проблем. Или пък диво прасе и магарица, ако особено си падате по извращенията. Единствената граница е фантазията.

8 идеи за пикантни ролеви игри с любимия

5. Скучно ми е. Да се срещнем в кухнята?

Седнете в различни стаи и си представете, че сте разделени на стотици километри и ви е скучно. Ти например си в Париж, а той в Перник. Пращайте си мили съобщения и си направете видеовръзка.

6. Приказка за лека нощ за пораснали момчета и момичета

Редувайте се да си четете еротични сцени. Думите имат голям еротичен заряд и това е описано добре в романа „Любовникът на лейди Чатърли“.

Секс пози по зодии за 2017

7. Ученическа любов

Помниш ли как, когато беше ученичка, се възбуждаше и вълнуваше и от най-дребните неща – поглед, намек, бегло докосване? Дори само да седите двамата в стаята?

Представете си, че сте тийнейджъри и ви е за пръв път. Отдавай му се бавно, сантиметър по сантиметър, докато ръката му шари по бедрото ти.

8. Маскарад

Дори да не си падате по косплея, си струва да пробвате един малък маскарад. Изберете си любимите герои и си намерете костюмите им. Той например може да е Супермен, а ти – Жената Котка. Не е сложно, стига да не пробвате да летите. Можете да си наемете костюмите или да импровизирате сами с подръчни средства и да си разнообразите живота в леглото.


Виж ощеНово в Cosmo