Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

8 форплей трика за начинаещи в аналния секс

 

Оценка: (4/5)

 
 

Точно както разтягането преди тренировка, подготовката преди аналния секс е задължителна.

8 форплей трика за начинаещи в аналния секс

Започваме с неприятната новина: първият път, когато усетиш чужд предмет в дупето си, усещаш, че имаш... ами, чужд предмет в дупето си. Това се случва и на десетия и на двадесетия път (поне при някои).

Секс пози за мръснишки секс (18+)

Но в един момент, ако всичко минава гладко, ще започнеш да изпитваш удоволствие.

Ако се срещаш с човек, който си пада по аналния секс, той сигурно ще го очаква от теб. Как да го познаеш ли? Постоянно иска да го правите в „кучешката“ поза и да му праща белфита (тоест снимки на дупето ти). Нека сме наясно – никога, ама никога не бива да се съгласяваш на даден сексуален акт, само защото партньорът ти иска да го направи. Ако не си готова за анален секс, кажи си.

Ако си решила да предприемеш тази стъпка, започни бавно и полека със съветите за анална предигра:

1. Започни с малко.

Цялата идея на аналния форплей е да започнеш с простички действия, преди да продължиш със същинските. Започнете с пръсти, език или много малка секс играчка, предназначена за анален секс. Един от вариантите е да вземеш т.нар. butt plug със сменящи се накрайници с различна големина, за да увеличаваш размера постепенно.

2. Не трябва да боли.

Тук идва ролята на лубриканта. Чувството трябва да е сякаш леко ти се ходи до тоалетна (но наистина леко). Сега е време да отпуснеш мускулите си и да дишаш дълбоко.

►►► Виж тук 8 неща, които всяка жена трябва да знае за лубриканта

3. Човекът, с който го правиш трябва да е много внимателен.

8 форплей трика за начинаещи в аналния секс

Всичко, което се случва трябва да включва съвсем малка част от пениса, пръста или каквото друго използвате за стимулацията. Нервните окончания, които се опитвате да възбудите се намират в самото начало на ануса, а не по-навътре (там, където започва да боли, ако не си се подготвила добре). Представи си, че се опитваш да вкараш баскетболна топка в коша, но вместо това тя се върти и върти около ръба... така трябва да се подхожда и с форплея.

4. Никакви остри и ненадейни движения.

Усиленото движение на пръстите напред-назад изобщо не трябва да се обмисля като техника при начинаещите в аналната игра. Голяма част от сексуалните актове са прибързани – особено ако съдиш по порното, но за аналния подготовката е наложителна.

5 секс пози за ъпгрейд на мисионерската поза

5. Комуникацията е ключов елемент.

Единственият начин да знаеш какво работи и какво не, е да разговаряш с партньора ти. И двамата трябва да се интересувате от усещанията на другия и да ги обсъждате открито.

►►► Виж тук 5 пози за безболезнен анален секс

6. Този вид секс не е мръсен.

8 форплей трика за начинаещи в аналния секс

Питай всеки лекар и той ще ти каже, че анусът и долната част на ректума съдържат много малко, ако изобщо някакво количество *фекалии*, така че опасността от замърсяване никак не е толкова голяма.

7. Въпреки всичко, почистването е лесна работа.

Ключът към качествения анален секс е пълния комфорт, така че направи всичко, което ти е нужно за да се чувстваш добре. Клизмата не е противопоказна и ако тя ти помага да си по спокойна после, направи си я. Можеш да използваш и просто топла вода, ако искаш бързо измиване.

8. Аналният секс е най-добър, когато се добави допълнителна стимулация.

Вагинална, клиторна или на зърната – каквото работи за теб. Някои жени считат аналния секс за основно меню, но други не могат да стигнат до оргазъм само от него. В случая, той е акцентът и допълва към пълните сексуални изживявания.


Ново в Cosmo