Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

7 секс лъжи, които всеки мъж казва

 

Оценка: (3/5)

 
 

Да бъдем честни, не сме сигурни, че е толкова добра идея да четеш следващия списък със секс лъжи на мъжете.

7 секс лъжи, които всеки мъж казва

Самите мъже едва ли биха искали да разберат за всички фалшиви оргазми, които са смятали за истински или какво наистина мислят жените за размера на пениса. Понякога невежеството е наистина блаженство.

Какво разкриват предметите в колата му за неговия характер

Но ако наистина държи да знаеш за какво мъжете лъжат в леглото, чети на свой собствен риск.

1. „Преди около шест месеца“.

Чувала си го да казва тази фраза, след като си го попитала кога се е изследвал последно за полово предавани болести. Те обикновено е последвана от добре премерена пауза, през която той стимулира мозъчна активност, сякаш се опитва да се сети точната дата (на него му пука и явно иска да ти каже истината). Той определено е от хората, които се тестват с часовникова точност, точно както всяка жена би харесала. Ето защо, докато мигнеш и той е отговорил на въпроса ти „Преди около шест месеца“. И ти си казала „Добре“. Грешка! Ако желаеш истината, поискай му документи от изследванията. Ще се увериш, че са се случили преди поне две години.

►►► Виж тук 10 неща, които мъжете тайно не харесват в поза "ездачката"

2. „Не мога да го направя за втори път“.

7 секс лъжи, които всеки мъж казва

Ура - ако си в сериозна, дългогодишна връзка, можеш да си сигурна, че приятелят ти казва истината и действително не може да прави с теб секс отново. Но ако сте се срещнали наскоро и той ти каже, че няма да му се получи втори път, то със сигурност означава, че иска час по-скоро да изчезне и няма желание да постои дори толкова кратко, че да бъде стимулиран отново.

3. „Ти правиш най-страхотните свирки“.

Без да обиждаме която и да е от техниките, които си овладяла до съвършенство, но ако свирката е добра, то тя НЕ Е от запомнящите се. От всички, които ще получи през живота си, мъжът най-много да запомни 2-3 фантастични орални изпълнения. Всичко друго попада в категорията „като цяло доста добро“. Но представи си той да ти каже това, докато пенисът му е в устата ти.

Не се чувствай зле от този факт. Това не е умение, което природата е отредила да се доведе до съвършенство. Самото усещане, че докосваш с език пениса му е достатъчно, за да превърне оралните ласки в страхотни. Но не, не са „най-добрите“. Помисли колко мъже са се справяли плачевно, когато са правили орална любов на теб. Жените и мъжете не са чак толкова различни в крайна сметка.

Супер секси мъже, които потвърждават - възрастта е само число

4. „Не мога да свърша с презерватив“.

О, може и още как! В модерният свят всеки мъж е успявал да стигне до оргазъм с кондом, със 100% сигурност. Той ти казва тази лъжа, защото смята, че ти толкова искаш да правиш секс с него, че си склонна на всякакви компромиси. Не си заслужава да си с човек, който иска да прави секс без предпазни средства, точка!

►►► Виж тук 15 начина да направиш секса още по-добър

5. „Винаги използвам предпазни средства“.

Ха-ха. Ако мъж се опитва да те убеди да спиш с него без предпазни средства, под извинението, че виждаш ли, той винаги използва такива, е повече от комично. Бъди сигурна, че е използвал същата фраза пред дузина други момичета.

6. „Два пъти седмично“.

7 секс лъжи, които всеки мъж казва

Можеш да обзаложиш цялата си покъщнина, че всеки мъж на тази планета на възраст под 45 години мастурбира всеки ден. А за доста мъже това означава и по няколко пъти на ден. Също така, можеш да се обзаложиш, че никой мъж няма да ти даде честен отговор на въпроса, само за да те гледа как пресмяташ, че се е пипал сам около 82 пъти от март месец.

7. „Харесва ми вкусът ти там долу“.

Абсолютно сме убедени, че на него много му харесва да те облизва и да ти доставя удоволствие, но чак пък да му харесва вкусът ти. Женските интимни части не са сладки като пакетче желирани бонбони. Да, апетитни са, но по един малко по-различен начин. 


Виж ощеНово в Cosmo