Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

7 изкусни орални техники, които ще те подлудят

 

Оценка: (0/5)

 
 

Оралният секс е черешката на тортата в секс менюто... стига да се прави както трябва.

7 изкусни орални техники, които ще те подлудят

Езикът на партньора ти е призван да извърши чудеса и да те отведе до нови висини в сексуално отношение. Оралният секс чувствително увеличава шанса ти да стигнеш до оргазъм, което не бива да се пренебрегва с лека ръка.

Виж тук какъв е секс стилът му според зодията (галерията долу):

Кои са най-добрите любовници според зодията

Сега ще ти представи 7 невероятни техники, които да споделиш с партньора си, за да може той да те дари с най-възбуждащото преживяване, което си имала. Забележка: тялото на всяка жена е различно, така че някои от техниките ще ти харесат повече от други.

1. Дразнението

Преди партньорът ти да пристъпи към същинската част, хубаво е да те „загрее“. Облизване тук, облизване там, като се започва с по-бавни движения и деликатен натиск, а интензитетът се засилва постепенно. Очакването увеличава чувствителността и удоволствието.

►►► 10 истини, които той трябва да знае за оралния секс

2. „Заключване“ с устни

7 изкусни орални техники, които ще те подлудят

Нека партньорът ти да се доближи до едната страна на вулвата и да стисне нежно с устни малките срамни устни. Докато (леко!) засмуква, нека прокара езика си в цепнатината и да почне бавно да го движи.

3. Техниката с двата пръста

Целта тук е да почувстваш пръстите на мъжа, сякаш са продължение на езика му. Сложи щедро количесто лубрикант върху пръстите му и завържи очите си с кърпа (или нека той да го направи). После го помоли да прокара влажните си пръсти по пубиса, големите и малките срамни устни. Нека сменя движенията – от деликатно галене нагоре надолу по лабиите, до по-интензивни кръгови движения. През това време трябва да използва и езика си, а защо не и устата. Техниката с издишване на топъл въздух към клитора също е много възбуждаща.

4. Еротичният „джоб“

7 изкусни орални техники, които ще те подлудят

Кажи на партньора си да покрие пубисната ти кост с длан, обърната наобратно (пръстите му да сочат към вагината ти). Нека натисне ръката си надолу, за да упражни слаб натиск върху пубиса, като едновременно с това нежно вкара един или два пръста в теб. Нека да включи и езика.

Сексът в общежитие също може да бъде възбуждащ. Виж кои пози да използваш в галерията долу:

5 секс пози за студенти в общежитие

5. Засмукването

Ако искаш да го пробваш, нека партньорът ти засмуче с устни клитора, вместо само да го облизва. Всъщност, езикът също може да изиграе важна роля тук. По време на засмукването той може да го използва леко да те дразни с връхчето му (колкото можеш да издържиш, защото усещането на езика направо върху клитора е много интензивно и на този етап трябва да си вече много възбудена, за да ти хареса).

6. Въздушни целувки

Нивата на хормона допамин са по-високи, когато човек очаква удоволствието, а не когато го получава. Ето защо тази техника е толкова успешна. Кажи на партньора ти да изпрати струи горещ въздух към всичките чувствителни зони на тялото ти – вътрешната страна на бедрата, лабиите и т.н. Неговата цел трябва да е да движи устните колкото е възможно по-близо до кожата ти, без да ги докосва до нея.

►►► 10 причини да не се дърпаш от орален секс

7. Нека той включи и... носа

Изпъкналата част на носа също се превръща в извор на удоволствие! Нека партньора ти нежно да придвижи главата си нагоре-надолу няколко пъти, като се стреми костта на носа му да гали клитора и лабиите. Бонус точки, ако през това време издава звуци със затворена уста – вибрациите, които се получават ще увеличат многократно възбудата ти.


Виж ощеНово в Cosmo