Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

7 грешки, които допускаш със секс играчките

 

Оценка: (0/5)

 
 

Добри вибрации за добър секс? Дайте ги насам!

7 грешки, които допускаш със секс играчките

Докато преглеждаш нароилите се оферти за какви ли не модерни секс играчки, понякога се плашиш и ти се идва да се откажеш от идеята си да разнообразиш еротичното си ежедневие. Но е толкова удовлетворяващо, когато намериш джаджата, с която ти се искаш да останеш в леглото. Цял ден!

Идеалните секс пози, за да си доставиш удоволствие сама

За съжаление, има няколко грешки, свързани с използването на секс играчките, които стоят на пътя на твоето удоволствие. Виж кои са те и ги поправи своевременно.

1. Използваш неправилния лубрикант.

Запиши си тази информация някъде, запамети я, повтаряй си я всекидневно: макар силиконът да е безопасен за организма ти материал, досегът на твърд силикон и такъв в течно състояние (какъвто се намира в някои лубриканти), разрушава повърхността на силиконовата секс играчка. От друга страна, лубрикантите на водна основа могат да бъдат използвани върху всякакъв вид материал. Доверявай им се.

Ако все пак сложиш силиконов лубрикант върху силиконова играчка, измий я със сапун и вода, веднага щом приключиш с използването й. Не искаш да се разделиш със силиконовия си лубрикант (което е разбираемо, имайки предвид, че той е по-гъст и издържа по-дълго), слагай върху играчката презерватив, за да я предпазиш и чак отгоре лубриканта.

►►► Виж тук 5 грешки, които допускаш в мастурбирането!

2. Не правиш разлика между вибратор и дилдо.

Вибратор или дилно, това е въпросът!
Вибратор или дилно, това е въпросът!

Както предполага името, основната функция на вибратора е да произвежда вибрации. Някои вибратори са предназначени единствено за външна употреба, някои стават и за външна и за вътрешна, а други имат настройки, които се променят в зависимост от начина на ползване. От друга страна, основната функция на дилдотата е пенетрацията. Някои дилдота имат вибриращи приставки, но те могат да се махат и не са толкова мощни, колкото вибраторите. Затова, нужно е да решиш какво удоволствие искаш секс играчката ти да достави – да вибрира или да може да прониква, където ти е приятно.

3. Предпочиташ да пазаруваш онлайн и избягваш секс магазините.

Посещението на секс магазин може да е неловко изживяване първия път (добре де, дори третия), но то е важно, ако наистина искаш да се спреш на най-добрата секс играчка, отговаряща напълно на изискванията ти. А това няма как да стане, докато се ровиш онлайна. Не подценявай консултацията, която могат да ти дадат продавачите. Огромна е вероятността да си излезеш от магазина с джаджата, която ще ти поднесе множество оргазми и безсънни, изпълнени със забавление нощи.

Секс трикове за горещ секс

4. Използваш играчки, които не са безопасни за анална употреба.

Придържай се към играчки, предназначени за анална употреба, ако искаш да избегнеш неприятни и срамни инциденти.
Придържай се към играчки, предназначени за анална употреба, ако искаш да избегнеш неприятни и срамни инциденти.

Последното нещо, което искаш в този живот е да се озовеш в болницата с изгубена в ануса ти секс играчка. (Не се шегуваме, това е истински случай на 24-годишната учителка Ема Филипс от Великобритания.) Аналното отвърстие няма край, както има завършващия с матката вагинален канал. Няма как да „изгубиш“ секс играчка във вагината си, но ако набуташ нещо твърде навътре в дупето си, създаденият от аналния канал вакуум ще я придвижи надълбоко в тялото ти. Не е невъзможно да я извадиш от там, разбира се, но е много рисковано и е по-добре да се направи от лекар. Честно, не можем да се сетим за нещо, което да е толкова анти-секси. Ако играчката ти не е разширена в долния си край или няма връвчица (както е случаят с аналните топчета), просто не я пъха там, където не й е мястото.

►►► Виж тук 8 начина да свършиш без секс!

5. Не обезопасяваш играчката си.

Тук си имаме вземане-даване с човешки течности (да, колкото и неприятно да звучи), затова безопасността е от първостепенна важност – както за здравето ти, така и за живота на секс играчката ти. Ето една малка, мръсна тайна: не са ти нужни скъпите почистващи средства за секс играчки. Просто измивай играчката си със сапун и топла вода. Ако е направена от стъкло, неръждаема стомана или чист силикон, сложи я в тенджера с вряща вода за няколко минути (ако не е на батерии, разбира се).

6. Не й даваш шанс.

Не оставяй вибратора си да скучае. Ще разкриеш пълния му, взривоопасен потенциал само ако го ползваш.
Не оставяй вибратора си да скучае. Ще разкриеш пълния му, взривоопасен потенциал само ако го ползваш.

Не всяка секс играчка ще ти поднесе разтърсващи преживявания на секундата. Някои играчки изискват практика. Възможно е да не си свикнала с използването на вибратор и да решиш да го оставиш в шкафа завинаги, но по-добре да разучиш работата с него.

7. Винаги ползваш играчките си сама.

Не, не е необходимо да запознаваш партньора или партньорите си с цялостното съдържание на своето секс чекмедже. Но ако желаеш да им представиш различни преживявания, пробвай реплика от типа „Хей, заинтересована съм да пробвам нещо ново и искам да знам какво мислиш“. От гледната ти точка на жена, чието удоволствие идва от клитора, вибрациите върху него могат да бъдат увеличат преживяванията ти неимоверно, изпращайки теб и партньора ти на седмото небе. Не се срамувай да експериментираш.


Виж ощеНово в Cosmo