Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

7 еротични сънища и тяхното тълкуване

 

Оценка: (0/5)

 
 

Да сънуваш палави сънища е приятно. Но ако се опиташ да ги дешифрираш компетентно, може да бъде и полезно.

7 еротични сънища и тяхното тълкуване

Учени са установили, че 8% от сънищата имат еротичен характер. Защо ни се присънва невероятен оргазъм или мистериозен непознат? Изхвърли съновника и виж какво казват психолозите!

Секс с мистериозен непознат

Този мотив в еротичните сънища се счита за най-разпространен.

Експерти предполагат, че този сюжет не е свързан с интимния живот и съвсем не предрича нови запознанства. Всъщност, твоето подсъзнание ти подсказва, че в реалния живот трябва да си позволиш по-мъжкарско поведение. Например, да бъдеш по-решителна или да изказваш собствено мнение.

7 еротични сънища и тяхното тълкуване

Зашеметяващ оргазъм

Често се случва с нетърпение да очакваш нещо да свърши.

Например, ако очакваш да завършиш образованието си и да получиш диплома. Макар че, не е изключено у теб просто да се е натрупало сексуално напрежение и в реaлния живот да търсиш освобождаване.

Изневяра

Ако ти се присъни, че изневеряваш на своя мъж с друг, вероятно, всъщност обмисляш такава възможност или тайно хвърляш похотливи погледи на красивия съсед, без той да забележи.

Тъй като изпитваш угризения на съвестта, твоето подсъзнание ти рисува такива картини , за да ти даде възможност да решиш. Дали имаш смелост да изневериш или това са само фантазии, въпреки които ще останеш вярна на своя партньор.

Хомосексуални връзки

Правиш ли секс на сън с човек от твоя пол, това говори за себелюбие, а не за хомосексуални наклонности.

Това е подсъзнателен начин да се почувстваш добре и да си вдъхнеш увереност.

Секс с бившия

7 еротични сънища и тяхното тълкуване

Смяташ ли, че бившият ти се явява на сън, защото все още мислиш за него и не си в състояние вътрешно да го пуснеш?

И това е възможно. Но ако си на мнение, че си го забравила, а той изведнъж ти се присънва във влудяващо еротичен сюжет, означава, че твоя сексуален живот е в застой. Т.е. ти нямаш половинка или имаш, но тази страна на връзката ви не върви. А на теб са ти необходими еротични преживявания, както и на всеки друг. И подсъзнанието ти просто използва образа на човек, с когото си имала такива много пъти.

Секс с шефа

Специалистите смятат, че еротичните сънища не се отнасят толкова до хората които сънуваш, а до това, което те символизират.

Например, ако ти се присъни, че спиш със шефа си, означава, че изпитваш желание да вземеш нещата в свои ръце, сама да контролираш живота си и да се разпореждаш с него.

Оргия

Секс с участието на няколко персонажа може да означава подтискани желания и нужди.

Може би си твърде консервативна и сдържана в интимните си отношения. Трябва да бъдеш по-смела. Но тези сънища може и да нямат нищо общо със секса. И всъщност да говорят, че си твърде разпиляна в реалния си живот. Трябва да се съсредоточиш в едно нещо, което действително е важно за теб.


Виж ощеНово в Cosmo