Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

6 типа жени, които постоянно искат секс

 

Оценка: (0/5)

 
 

Прието е желанието за секс да се свързва с мъжката част на човечеството, а за жената е прието да се казва, че постоянно размишлява, когато стане въпрос за игрите в спалнята – един път в седмицата е напълно достатъчно, нали?

Но, монетата има и обратна страна и този път ще погледнем на ситуация от друг ъгъл и ще те запознаем с жените, чиито сексуални желания с пъти превъзхождат тези на мъжете.

6 типа жени, които постоянно искат секс

Сексуалното влечение е съвкупност на няколко процеса в организма ни. Само че има и такива жени, които са способни да изпитват сексуално влечение постоянно. Причините за тези сексуални изблици са много. Може да е мания за хедонизъм, прекарано заболяване или детска травма, за която момичето не е казало на никого.

Желанието да задоволи своите сексуални потребности е естествено за всеки човек, то се заражда в нас в периода на полово съзряване, когато хормоналният фон започва да се променя.

Но съществуват и прецеденти, когато влечението превишава нормата и се превръща в зависимост. Точно за тях става въпрос в тази статията.

6 типа жени, които постоянно искат секс

Разбери неговата зодия и виж какво го възбужда: в галерията долу.

Какво възбужда всяка зодия

Отсъствие на постоянен партньор

Жената, която няма сериозна връзка, е с повишено либидо. Желанието може да възникне във всеки един момент и колкото по-дълго стои тя без партньор, толкова повече започва да мечтае за секс, а възбудата се увеличава.

►►►Опитай тези ролеви игри в спалнята.

Творческите личности

Психологическата природа на жената е преплетена със сексуалната, някои намират вдъхновението си в сексуалната близост и, ако ли не, вратата на творчеството също остава затворена. Такива жени ще се намират постоянно в състояние на възбуда, защото именно тя разгаря съзнанието им и им дава възможност да творят.

6 типа жени, които постоянно искат секс

Проблеми в детството

Има случаи, когато женската сексуална зависимост се базира на детска психологическа травма. Може да е жестоко отношение на родителите, физическо пренебрегване и безизходица, което може да предизвика повишено либидо, но и зацикляне върху болезнени събития.

►►►Гарантираме, че тези факти за оргазма ще те изненадат.

Правилното разбиране за интимната близост се размива и жената може безразборно да сменя партньорите или да иска хард секс – общо взето да прави всичко, за да заличи травмата си.

Нарцистична натура

За тези жени няма нищо по-красиво и сексуално от собственото им тяло, което служи за постоянен повод за възбуда. На този тип жени невинаги им е необходим партньор, така и така тя и сама може да си достави удоволствие. Собственото й тяло е идол, а фантазиите не престават дори за минута.

Овулация

Смяната на настроението, липсата на апетит и много други симптоми – показател за наличието на овулация, също са залог за повишена сексуална активност.

6 типа жени, които постоянно искат секс

Изследвания са доказали, че в тези дни жената невинаги е способна да контролира собствените си желания и постъпки, защото животинският инстинкт взима връх над всички останали процеси.

Нимфоманката

Нимфоманията е разновидност на женското сексуално разстройство, което се характеризира с повишено влечение към противоположния пол.

Личностите с това заболяване постоянно търсят полов партньор, а желанието им, дори след оргазъм, не може да бъде удовлетворено. Днес само 3% от населението страдат от нимфомания, при това често възприемат постоянното си желание за секс като нещо позитивно.


Виж ощеНово в Cosmo