Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Как да върнеш сексуалния му апетит (отново)

 

Оценка: (5/5)

 
 

Невинни закачки, които ще разпалят сексуалния му апетит!

Как да върнеш сексуалния му апетит (отново)

Срещала ли си мъж, който все още възприема жена си като апетитна хапчица, независимо колко години са заедно? Вероятно, да. Знаеш ли какво поддържа сексуалния тонус на тези мъже? Умението ловко и спонтанно да поддържате взаимния си интерес. Ето няколко хитрости, които ще ви помогнат да ви е интересно, независимо колко дълго сте заедно.

Как да го възбудиш според месеца му на раждане

Рутината често се настанява неусетно във връзката. Важното е да забелязвате навреме, че ви е станало скучно и да внасяте разнообразие. Бъди непредсказуема, никога не действай по един и същи сценарий. Търси източници на еротично вдъхновение и пробвай следните номера:

Използвай прелестта на контраста и елемента на изненадата

Когато чистиш, облечи под престилката съблазнително бельо и небрежно се наклони към партньора ти така, че да го види. За да му привлечеш вниманието, започни да чистиш със секси движения около него, докато ти обърне подобаващо внимание.

►►►ВИЖ ТУК: 6 приложими секс пози от "50 нюанса по-тъмно!"

От магазина до будоара има една крачка

Пазаруването в супермаркета е скучно занимание, но можеш да го разнообразиш. Докато се лутате между рафтовете, вземи флакон сметана и му прошепни: „Когато си идем у дома, ще трябва да оближеш това.“ Може вместо сметана, да вземеш бурканче „Нутела“.

Навий будилника за 15 минути по-рано

Хвани му ръката, докато е още сънен и я плъзни по тялото си. Погали с нея гърдите и другите ти горещи точки. 

Нека утрото не е само добро, но и приятно.
Нека утрото не е само добро, но и приятно.

Рекламна пауза

Рекламните паузи не са само за да идете до кухнята за още бира, докато гледате филм. Можеш да разнообразиш програмата като му кажеш, че по време на всяка рекламна пауза, ще събличаш по една дреха, а той ще трябва да целува оголената част от тялото. Кой може да си представи, че рекламите може да са очаквани с такова нетърпение? Още по-интересно ще е дали ще догледате филма до края.

Изненада в колата

Незабелязано остави секси бикини в жабката на колата му. Когато се обади да ти каже, че тръгва към къщи, го помоли да провери дали не си си оставила слънчевите очила в жабката. Нека си мисли през цялото време за бикините, а когато се прибере, ти знаеш какво да правиш.


Виж ощеНово в Cosmo