Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

5 забавни секс пози с топка за фитнес

 

Оценка: (0/5)

 
 

Просто се потъркаляйте!

5 забавни секс пози с топка за фитнес

Топката за фитнес изглежда невинна, но е чудесна секс играчка. Освен, че не е нужно да я криеш в чекмеджето, тя е много удобна за промяна на ъгъла на проникване, лесен достъп и подскача чудесно. Съветваме те да използвате стабилизираща стойка за топката, за да не се пребиете.

Като приключите, можете да я използвате за упражнения. Може би.

5 пози, които са още по-хубави с фитнес уреди

1. Подскачащата седалка

5 забавни секс пози с топка за фитнес

Накарай го да седне на топката, здраво стъпил на земята. Седни в скута му, с гръб към него. Подскачайте малко, докато уцелите ритъма на тласъците. Допълнителното движение от топката ще ти донесе изненадващи усещания.

2. На дивана

5 забавни секс пози с топка за фитнес

Той седи на дивана с разкрачени крака. Седни на топката с лице към него и качи крака на дивана. Той търкаля топката и те примъква все по-близо за по-дълбоко проникване. Позата е идеална за страстни целувки.

Виж и останалите секс пози с топка за фитнес:

5 весели подскачащи пози с топка за фитнес

Ето и няколко секс трика, които ще направят оргазма му още по-силен:

Събрахме за теб най-ефикасните съвети, които да ти помогнат да му дадеш най-силния и продължителен оргазъм.
Събрахме за теб най-ефикасните съвети, които да ти помогнат да му дадеш най-силния и продължителен оргазъм.

1. Изненадай го с бърз секс.

Възбудата е мистериозно нещо и понякога бързият, френетичен секс може да доведе до също толкова силна експлозия, колкото няколкочасовия маратон. Не знаем дали има научно обяснение за това поведение, но подозираме, че има нещо общо с животинския инстинкт на мъжете.

2. Не се стеснявай да опознаеш „забранените“ зони.

Открий какво работи при твоя човек. Някои мъже твърдят, че галенето на тестисите усилва чувствителността и се оплакват, че жените сякаш ги е страх да ги пипат. В случай на колебание – тестисите ще го заболят, само ако ги удариш или смачкаш с ръце. Но галенето и търкането са не само позволени, но и окуражени. Опитай същото със зърната на гърдите, както и с разстоянието между ануса и скротума.

►►►ВИЖ ТУК: Останалите секс трика, за да направиш оргазма му още по-силен!

Колкото и да са чувствителни мачовците към техниката и умението, толкова силно се влияят и от настроението, обстановката и точното време. Забавлението – за теб и него – е да комбинирате различните стратегии.


Виж ощеНово в Cosmo