Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

5 възбуждащи секс пози за жени с дълга коса

 

Оценка: (0/5)

 
 

Прическата ти ще ти благодари!

5 възбуждащи секс пози за жени с дълга коса

Рейчъл Грийн, Рапунцел и Златокоска са знаели какво правят. Биолозите казват, че дългата пищна коса праща подсъзнателни сигнали за плодовитост и женственост, така че когато се мъчиш да срешеш косата си, поне знай, че има магическа сила.

Ето пет идеи как да я използваш в секса, без да се стига до скубане и оплитане.

Рапунцел

5 възбуждащи секс пози за жени с дълга коса

Седни в скута му с хлабаво вързана коса и го помоли да я развърше. Разтърси глава и пусни косата драматично първо по твоите, а после и по неговите рамене и ръце. Целувай го бавно и люлей бедра с бавно темпо, докато гъделичкаш зърната му с косата си.

​Виж и останалите секс пози за жени с дълга коса:

Горещи секс пози, ако си с дълга коса

Той може да е луд по теб, но винаги има още няколко съблазнителни трика, които да приложиш върху него.

 Сподели му гореща фантазия

Винаги си искала да правиш секс в асансьора, както във филма „Фатално привличане“? Кажи му! Може и да е нещо, което никога няма да имате смелостта да направите, но самата мисъл ще го възбуди до краен предел. Позволи на въображението ти да се развихри, дори фантазията да е далеч от комфортната ти зона.

5 възбуждащи секс пози за жени с дълга коса

Гледай го в очите

Когато мъжете видят жената гола, те инстинктивно насочват поглед към очите й, сочи проучване от Университета в Емори. Защо? Когато жените видят гол мъж те лесно могат да преценят дали той ги желае. Но за представителите на силния пол не е толкова лесно. Женското тяло не им издава тайните си, освен ако не го докоснат, така че мъжете искат да прочетат в нашите очи дали ги искаме. Така че, следващия път, когато сте близо един до друг, погледни го право в очите.

Целувайте се за 90 секунди

Ако нямате никакво време, започнете да се целувате и докосвате страстно за минута и половина. Не е задължително това да доведе до секс, макар вероятността да е голяма. Но дори този кратък досег ще го накара да те очаква с отворени обятия в момента, в който имате малко повече време да стигнете до края.

►►►ВИЖ ТУК: Останалите начини да го възбудиш, независимо къде сте!

Пет стъпки към нов секс:

1. Смени погледа
Погледни на партньора си с други очи. Все едно сега сте се запознали и ти не знаеш нищо за него. 

2. Сложи си маска
За един ден си представи, че си някоя друга, и разкажи на любимия каква си. Нека се опита да те спечели отново.   

3. Намери време
Отделяйки за секс само 15 минути преди сън, ти учиш мозъка си, че този процес е толкова обикновен, колкото миенето на зъбите или свалянето на грима. Докажи обратното.

4. Огледай се
Започни да правиш по различен начин възможно най-много неща. Съзнанието ти ще се настрои на вълните на промяната и новото само ще дойде в спалнята.

5. Отвори съзнанието си
Обсъди разногласията и си спомни защо сте заедно. Това ще освежи чувствата.


Виж ощеНово в Cosmo