Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

5 вдъхновяващи секс пози за първата брачна нощ

 

Оценка: (0/5)

 
 

Ако нямате сили за секс веднага след изтощителното шумно парти, може да отложите забавлението за сутринта!

5 вдъхновяващи секс пози за първата брачна нощ

Независимо дали партньорът ти все още има с какво да те изненада или сте заедно от толкова много време, че си научила абсолютно всяка негова реакция, първата брачна нощ трябва да бъде незабравима. Събрахме 5 горещи секс пози, които със сигурност ще вдигнат градусите в спалнята  ...или извън нея!

Виж каква булка ще бъдеш сподер зодията (снимки долу):

Какво казва хороскопът ти за това каква булка ще бъдеш

1. Щастливи завинаги

5 вдъхновяващи секс пози за първата брачна нощ

Нека намаже тялото ти с приятно ухаещо масло и ти направи масаж, който ще те отпусне след напрегнатия ден. След това легни по корем, като той прониква в теб отзад. Преплетете пръстите си на тила ти, за да усетите още по-силно връзката, която вече имате помежду си.

2. След сватбена вана

5 вдъхновяващи секс пози за първата брачна нощ

Направете си гореща вана като включите чифт водоустойчиви играчки. Докосвайте се самостоятелно без да имате досег с тялото на другия до степента, в която вече не може да издържате от възбуда. Продължението е  ...орален секс. 

►►►10 типа мъже, за които си струва да се омъжиш

3. Лице в лице

5 вдъхновяващи секс пози за първата брачна нощ

Представете си, че правите секс за първи път. Започнете постепенно да събличате сватбените си дрехи докато не останете напълно голи. Започни да целуваш всяка част от тялото му, сякаш то ти е напълно непознато и искаш да го опознаеш. Нека след това той направи същото за теб. Когато сте на ръба на удоволствоето, застанете лице с лице и повдигни единия си крак високо. Ако ти е трудно да пазиш равновесие, може да стъпиш с него върху леглото. Така той има пулната свобода да прониква в теб както си пожелае.

Виж с коя зодия ще правиш най-добрия секс в живота си (снимки долу):

С кой зодиакален знак ще правиш най-добрия секс

4. Сватбен танц

5 вдъхновяващи секс пози за първата брачна нощ

Друга поза за тези от вас, които са опитвали всичко в секса. Преди самата сватба се въздържайте от секс няколко седмици. Нека в първата брачна нощ той отстрани само тези елементи в облеклото ти, които му пречат да проникнат в теб. След това може да те повдине и опре на стената и ...да се отдадете на страстен бърз секс ..сякаш се откривате за първи път. Незабравимо!

5. Секс запознанство

5 вдъхновяващи секс пози за първата брачна нощ

Ако някой от двамата е девствен (едва ли) или не сте правили секс скоро преди сватбата, това е идеалната поза. Легни по гръб и обгърни тялото му с краката си като той е приведен над теб. Позволи му да контролира темпото като след това си размените ролите и ти минеш отгоре. И двамата ще получите невероятно удоволствие. 


Виж ощеНово в Cosmo