Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

5 съвета за оргазъм, когато си сингъл

 

Оценка: (5/5)

 
 

Свърши мръсната работа сама

5 съвета за оргазъм, когато си сингъл


Изследвания показват, че най-много оргазми имат жените, които мастурбират често, а не тези с многобройни случайни връзки. Причината е, че жената познава тялото си и знае точно кое ще й достави бързо удоволствие.

5 съвета как да получиш оргазъм, когато си сама

1. Не се ограничавай да мастурбираш, докато лежиш по гръб в леглото, само защото така правят по филмите. Възглавниците на дивана същи вършат страхотна работа, пробвай.

2. Поиграй си със себе си – стимулирай клитора, но когато започне да става прекалено хубаво, спри, и започни отново след малко. Очакването ще засили идващия оргазъм.

3. Ако си отегчена от използването на една и съща секс-играчка или гледането на един и същи порно-филм, пробвай по старомодния начин – чистата мастурбация, без никакви помощници. Фантазията ти може да направи оргазма уникален.

4. Упражненията за по-стегната вагина са добър начин да стигаш все по-често до силни оргазми. Свиването и отпускането на вагиналните мускули е подготовка за оргазъм, постигнат без никакви докосвания. Все пак всичко е в ума и фантазиите ти.

5. Използвай секс-играчки, които хем стимулират клитора, хем те масажират на подходящото място. Ще се изненадаш от резултата


Виж ощеНово в Cosmo