Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

5 сексуални фантазии, от които да не те е срам

 

Оценка: (0/5)

 
 

Фантазиите ти не трябва да те притесняват!

5 сексуални фантазии, от които да не те е срам

Не е нужно фантазиите да имат нещо общо с реалността, затова да си представяш неща, които в действителност са ужасяващи, е напълно нормално.

Подходящи секс пози според хороскопа ти

1. Изнасилване

Изнасилването е популярна женска фантазия. Да си представяш, че мъжът те кара насила да правиш секс, е много възбуждащо. Обикновено жените не си представят истинско насилие, а как се оставят във властта на мъжа и се чувстват жертва, която не се съпротивлява. Това е секси.

►►►ВИЖ ТУК: Как да говориш мръсотии без да се чувстваш неловко!

2. Шамарчета

Много жени обичат да ги попляскват с леки шамарчета по време на секс. Това ги кара да се чувстват покорни и да се държат прилично. Тук главен е аспектът на подчинението и това, че е има вид унижение. Малко боли, но в рамките на позволеното. Ако и двамата приемате правилата на играта, няма причини да не го практикувате.

5 сексуални фантазии, от които да не те е срам

3. Ролеви игри

На жените им е приятно да се преструват на ученички. Обичат да се правят на шокирани, когато „учителят“ ги докосва или им се кара, че не са си научили урока. Ученическата униформа изглежда много секси, а мисленото връщане в детството носи положителни емоции.

5 сексуални фантазии, от които да не те е срам

4. Загуба на девствеността

В действителност загубата на девствеността често е доста неловък и не особено секси процес, затова често се опитваме да го украсим в спомените си. Придобиването на сексуален опит е интересно, затова не трябва да пренебрегваме тази възможност.

Женските зодии и какви мъже им подхождат в леглото

5. Съблазняване

Звучи странно, но на много жени идеята да съблазнят мъж и да си поискат секс, много им харесва. В такава фантазия трябва буквално да го умоляваш за секс, веднага. Това е един от най-лесните начини да освободиш напрежението, когато не си готова за пълна доминация.


Виж ощеНово в Cosmo