Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

5 секс пози „50 нюанса сиво“ за сигурен оргазъм

 

Оценка: (0/5)

 
 

Доста от позите, описани в поредицата „50 нюанса сиво“ звучат така, сякаш никой не би искал да ги изпробва, дори да му опрат пистолет в челото.

5 секс пози „50 нюанса сиво“ за сигурен оргазъм

Или ние не сме достатъчно перверзни, за да ни харесат? Дори и така да е, разлистихме еротичните книги от сагата и селектирахме пет пози, които все пак си заслужават пробването.

Героите на Дисни също се развихрят в садо-мазо стил - виж как в галерията долу:

Героите на Дисни с участие в „50 нюанса сиво“

Всички те са илюстрирани от Katie Buckleitner, която работи за Cosmopolitan.com. Готова ли си за безброй оргазми с лек БДСМ привкус? Хайде, разгрей се преди премиерата на „50 нюанса освободени“. Започваме.

Опасни връзки

5 секс пози „50 нюанса сиво“ за сигурен оргазъм

Предлагаме ти тази поза със завързване, която Крисчън и Ана пробваха по време на медения си месец. Трябва да си вземеш два чифта белезници за „оковаване“ на крайниците и да оставиш достойнството си пред вратата (все пак си завързана като пиле, което чака да бъде опечено). Закопчай двата си глезена с единия чифт, а след това закопчай дясната китка с белезниците на десния си глезен и лявата – с тези на левия. Трябва да си се свила като топка и да се уповаваш на милостта на партньора си, която се надяваме е по-голяма от тази на Крисчън. Легни по гръб и му позволи да проникне в теб, докато коленичи. Експериментирайте и с други позиции, за да откриеш различните ъгли на пениса му по време на тласъците. Достатъчно перверзно, за да не е скучно, нали?

►►► 6 приложими секс пози от "50 нюанса по-тъмно

Хлъзгави зърна

5 секс пози „50 нюанса сиво“ за сигурен оргазъм

Във вселената на „50 нюанса сиво“, Ана се възбужда и от най-лекото галене на зърната й. (Страхотно е да си героиня в еротичен роман!) И макар оргазъм, предизвикан само от пипане на зърната да изглежда невъзможен, учените са доказали, че има шанс за постигането му. Не боли да пробваш дали ще подейства. За целта, кажи на партньора си да седне на ръба на леглото. Яхни го както си гола-голеничка, но застани така, че гърдите ти да са на височината на устата му. Нека да ги смуче, захапва и облизва, докато не свършиш. От сега предсказваме, че едва ли ще ти се случи, така че когато прекратите с експеримента, можеш спокойно да го яхнеш в поза ездачката, за да си получиш своето по обичайния начин.

Включ-изключ

5 секс пози „50 нюанса сиво“ за сигурен оргазъм

Беше само въпрос на време, преди Е. Л. Джеймс да се впусне и в игрите с дупето. Когато пробваш анален разширител за първи път, добре е да пробваш сигурна позиция, при която имаш добра опора. Започнете с „кучешката“ и предупреди партньора си да постави разширителя б а в н о. Ако усещането е комфортно, нека той да проникне в теб вагинално, като протегне едната си ръка към клитора си. През това време, разширителят си седи на вече установеното място. Сега е добра идея наистина да се поучиш от идеите в книгата – направи като Крисчън и Ана – започни с малка секс играчка за дупе и бъди щедра с лубриканта.

Мръсните ти секс желания според зодията - виж кои са в галерията долу:

Какви са мръсните ти сексуални желания според хороскопа

Магическата пръчка

5 секс пози „50 нюанса сиво“ за сигурен оргазъм

В книгата, Крисчън използва вибратор тип „пръчка“ (специален вид вибратори, които са по-мощни), за да накаже Ана. Мъчението се състои в това, че той я довежда до ръба на оргазма многократно, но не й позволява да свърши. Всъщност, точно тези вибратори са способни да вършат чудеса, а ние ти предлагаме да ги използваш за удоволствие, а не за болка. Ето как: намери партньор, който ще ти ПОЗВОЛИ да стигнеш до оргазъм. Ако искаш да му дадеш по-голям контрол, кажи му да завърже ръцете ти зад гърба. Облегни се на някаква плоска повърхност и дай възможност на мъжа да притисне секс играчката към интимните ти части. Обясни му на кои от тях да наблегне повече и поддържай зрителен контакт за увеличаване на възбудата. Никой не бива да спира или да бъде развързан, докато не стигнеш връхната точка.

►►► 7 грешки, които допускаш със секс играчките

Горещ диван

5 секс пози „50 нюанса сиво“ за сигурен оргазъм

От всички сцени в „50 нюанса освободени“, тази е най-горещата. Като използва каквото и да е средство за завързване, което може да намери (в книгата Крисчън използва колани от халат), нека той върже краката си към двете облегалки на дивана. Ръцете ти остават свободни, за да впиваш нокти в гърба му, докато ти доставя орални ласки, коленичил пред теб. За разлика от друг път, тук и двамата сте уязвими и доминиращи едновременно. А ти – ти си възседнала дивана, сякаш си кралица на своя секс трон.


Виж ощеНово в Cosmo