Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

5 секс пози без проникване

 

Оценка: (0/5)

 

Понякога просто не си в настроение някой да вкарва нещо в теб. 

5 секс пози без проникване

Чисто и просто. За тези моменти, ти предлагаме пет секс пози без проникване, които ще ви създадат нова идея за секса.

1. Нахалната маймуна

5 секс пози без проникване

Позволи му да те погъделичка по дупето. Накарай го да си намаже пениса с лубрикант и да го сложи между бузите на задника ти, но без проникване. За да стане още по-интересно, го накарай да бъде с лице към краката ти. Докато той тласка, можеш да се пипаш, както ти е приятно.

2. Между циците

5 секс пози без проникване

Независимо какво ти казват, едно чукане между гърдите може да се получи идеално, без значение от размера им. Коленичи между краката му и се наведи. Пръсни малко лубрикант между тях и го размажи добре с ръце, пъхни си вибрираща играчка отдолу и наблюдавай озареното му от радост лице, докато осмисля какво точно му се случва.

Виж тук и останалите пози за секс (без секс)

5 пози за секс (без секс)

4 начина да го възбудиш, независимо къде сте:

Целувайте се за 90 секунди

Ако нямате никакво време, започнете да се целувате и докосвате страстно за минута и половина. Не е задължително това да доведе до секс, макар вероятността да е голяма. Но дори този кратък досег ще го накара да те очаква с отворени обятия в момента, в който имате малко повече време да стигнете до края.

Масажирай краката му

Почеши гърба му, погали го по корема – всичко, което ще го накара да се отпусне. Стресът е едно от най-големите препятствия за възбудата на мъжа. Ако можеш да намалиш нивата му на кортизол (хормона на стреса), ще го предразположиш към сексуални ласки. С други думи, той ще успее да се концетрира върху теб, а не да мисли за доклада, който трябва да представи утре на шефа си.

5 секс пози, когато партньорът ти има дебел пенис

Гледайте стари ваши снимки заедно

Когато се връщате към стари щастливи спомени, които сте преживели заедно, веднага се сещате за страстта от началото на връзката ви.

Подстрижи се

Или си облечи нова рокля. Или си сложи червено червило, вместо обичайния безцветен глос. Мъжете обичат промяната. Ако си от момчиетата, които си лягат по памучно бельо, разнообрази с дантелен сутиен и прашки, гледайки как възбудата му нараства пред погледа ти.


Виж ощеНово в Cosmo