Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

5 ползи от фитнеса за сексуалния ти живот

 

Оценка: (0/5)

 
 

Някои хора наистина изпитват наслада от фитнеса и здравословния и балансиран хранителен режим.

5 ползи от фитнеса за сексуалния ти живот

Но за съжаление не всички сме родени с тази нагласа и имаме нужда от известна доза мотивация, за да променим навиците си. Ако подобно на нас ти трябва искра, която да те запали да посещаваш по-често фитнес залата, фактът, че подобрява сексуалния живот със сигурност ще подейства! Тази информация ще те изстреля незабавно към най-близкия спортен магазин, за да се сдобиеш с екип за тренировка. 

5 весели подскачащи пози с топка за фитнес

1. Повишава сърдечната честота

Да се чувстваш стегната и в добро здраве не само повишава твоята самоувереност (няма нищо по-хубаво от това да се чувстваш добре в собствената си кожа). Укрепва се сърдечно-съдовата система и се подобрява циркулацията на кръвта. Това естествено подобрява настроението ти. Това също така спомага за освобождаването на ендрофини, хормоните, които ни карат да се чувстваме добре - друг аспекст, помагащ да увеличиш увереността си и сексуалната енергия. 

5 ползи от фитнеса за сексуалния ти живот

2. Намираш баланс

Различните видове упранения могат да стимулират половите ти хормони. Силовите тренировки спомагат за повишаване на тестостерона, но също така се нуждаеш и от бавните балансиращи упражнения, които ще успокоят ума и ще намалят кортизола в организма (стрес хормона, който влияе негативно на либидото).

5 ползи от фитнеса за сексуалния ти живот

За перфектна комбинация, опитай се да включиш тренировки с висока интензивност (добри за освобождаване на ендрофини) поне три пъти седмично за по 20 минути. Стреми се да работиш за повишаване на мускулна маса (повишаване на половия хормон)  два пъти седмично и също така отделяй 10 минути дневно, в които да се фокусираш върху дишането, релаксацията и вниманието. 

5 пози, които са още по-хубави с фитнес уреди

3. Храниш се добре

По принцип: грижи се за тялото си, за да се грижи и то за теб. Увери се, че приемаш достатъчно количество плодове и зеленчуци, за да увеличиш енергийните нива и следователно сексуалната енергия. 

4. Укрепваш мускулите на тазовото дъно

5 ползи от фитнеса за сексуалния ти живот

Слабите мускули на тазовото дъно, причинени от раждане, менопауза, напредване на възрастта и упражнения с голямо натоварване, могат да причинят загуба на усещания по време на секс. Въпреки това тонуса на тези мускули може да бъде възстановен с помощта на упражнения и неинтензивни системи за възстановяване като INNOVO. Жените, които могат да активират тазовото си дъно по този начин, могат да изпитат по-голямо сексуално удоволствие и по-интензивни оргазми. 

5. Свързваш се със своето тяло

Съзнателното движение на мускулите, независимо дали са тези на лицето ти, които те карат да се усмихнеш, или тези в тялото, помагат да се свържеш с тялото си и да осъзнаеш какво може да направи то за теб. Всичко това води до по-голямо доверие, което може да бъде само положително, когато става въпрос за секс. Обичай тялото си!


Виж ощеНово в Cosmo